asd Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Аз пък хора ще пратя един СМС защото в каталозите има много интересни неща.Филми,Игри,Програми които търся от много време.Ще пратя един,отивам с 40-50 диска при един приятел дето тегли по бързо и вече имам сички игри,програми и филми които искам и то за 4.50 Едит:малее как може да се промени мнението на човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Това са то проблемите на асиметричния интернет. В София съм на 3 мегабита peering симетрично... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Това са то проблемите на асиметричния интернет. В София съм на 3 мегабита peering симетрично... LAN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Аз пък ще пратя СМС само заради AutoCAD 2005 .В торентс линкос има тарент за АутоКАД ама пустото му няма сиидъри .И ся тряа да давам 4.50 само за АутоКАД 2005 .Направо се скъсах да по форуми за линк но уви .Та ще помоля ако някой знае да ми даде линк към програмата че не ми се дават 4.50 а тоя дет духа Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Ми да беше казал по-рано де. Auto Cad 2005 Aйде ши черпиш за спестените пари. Ама защо не си сложиш 2006, даже я има и в локалния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Ми да беше казал по-рано де. Auto Cad 2005 Aйде ши черпиш за спестените пари. Ама защо не си сложиш 2006, даже я има и в локалния. <{POST_SNAPBACK}> ОООО breakneck напрао ми строши врата .Много мерси брао.АА ми няма да слагам 2006 защото имам 2 програми които искат 2005 за да ги кача Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 За да станете за 1 час супер потребители направете следното:отваряте някой торент клиент и зареждате файл,който го имате на 100%,тоест сте сийдър.Отваряте друг различен от първия клиент и зареждате същия файл,но указвате друга папка за даунлоад.Започва даунлоадване на фаила от единия клиент от другия,където го имате 100%.Ето и най-важното:на този клиент на който осъществявате даунлоад давате пропертис и там триете изцяло полето където е указан тракера.По този начин ви се отчита само уплоад от единия клиент,а на другия тракера е не отчита даунлоад,защото не е указан такъв.Като пренесете едно DVD от една папка към друга на вашия хард за 30 тина минути ставате заветния супер потребител,от който няма никакъв смисъл.Това е тествано със Bitcomet и Bittornado на Арената,Бубуто и TBG.Действайте <{POST_SNAPBACK}> Само гледайте да не се заплеснете много с преливането на трафик,че стават бели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 на битторнадо не мога да му махна тракера, а и не дърпа с МБ, ами с някви килобайти Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Тогава сийдвай с бит торнадо и махни тракера от бит комет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 абе на мен кат ми е коефициента 1.85, не ми дава да отварям каталозите и статуса ми е Потребител Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Тогава сийдвай с бит торнадо и махни тракера от бит комет <{POST_SNAPBACK}> Точно казано Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Само гледайте да не се заплеснете много с преливането на трафик,че стават бели Aхахаха. незнам на кой е тоя акаунт, но ще бъде затрит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 абе на мен кат ми е коефициента 1.85, не ми дава да отварям каталозите и статуса ми е Потребител <{POST_SNAPBACK}> Трябва и да си качил над 10-20 гб, ако си ги качил и още не си супер потребител имаше една тема, в която да се оплачеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 LAN? <{POST_SNAPBACK}> Натюрлих лан. Ама и скоростта не е лоша . Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 някой не може ли да ме покани в арената, обещавам да сийдвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Може ли и мен някой да ме покани,защото пише,че вече регистрация може да стане само чрез покана от съществуващ потребител.Много тъпо са го направили.Иначе аз имах акаунт,но лятото като бях на море и като се върнах беше изтрит и бях със статус тъкмо да стана супер потребител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanley Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Вижте още един начин за повишаване на коефициента в тракерите. Цък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 То си има програмка, която прави същото. Линка го има във форума на Арената. Излишно е да споменавам, че който мами там - гори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mumm1 0f L1ghT Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Дай линк към темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Защо просто не се организираме и да си помагаме със свалянето и качването на арената? Всички сме си локални тук и скоростите ще са винаги колкото може по-високи. Мисля, че няма да е зле някой да спретне някаква такава темичка(разбира се ако има желаещи). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Всички сме си локални тук и скоростите ще са винаги колкото може по-високи. Т`ва важи само за хората на Гигабит. Освен това Арената отдавна си предлагат регионални тракери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Не важи само за гигабит, защото свързаността ЕК-ЕК пак ще е максимална (максималната ограничена). Регионален тракер - хора от лангейм и визио към които сме горе-долу ограничени по ред причини. Говоря за хора от ЕК и Гигабит да свалят едновременно едни неща. Но както и да е явно още с първия пост по този въпрос останах малко неразбран и веднага ми сочат глупавите регионални тракери.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 абе махнете тая простотия с SmS-те при регистрация и може и да стана потребител. Да таксуваш някой за да споделя файлове с други си е чиста наглост,особено ако се има предвид че същите файлове може да си ги намери на всеки друг бг тракер с двойно повече файлове/потребители. За тва мисля че добрата стара арена се е превърнала в голяма смехория. Самия потребител пуснал това се казва payforfree ебати. Аз неща да ви pay-вам for free неща,взети от други free тракери !! Тва го правят само леймърите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Цялата идея на торентите е да е безплатно! А нашите идиоти тръгнали пари да печелят от това! Само в България може да стане това. Че не искат 1 СМС ми 2. това ако не е нахалство, здраве му кажете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Той торента си е безплатен.. за супер потребител искат парици.. А за регистрацията.. мисля че са напълно в правото си да решават кой да се регистрира След като не си научил от приятел за сайта, ще си платиш А ако си научил от приятел.. той ще ти прати покана.. логично, нали ? Ако не ти се струва логично.. представи си следното: Лийчър си търси сайт за нещо си.. "Я.. що да не се рег-на тук" Той се рег-ва.. прави коефициент -10 със свалени 10GB и качени 200MB за една седмица.. Торент тракер системата му затрива потребителския профил.. на другата седмица той вижда че е изтрит.. и се регистрира наново.. напълно безплатно при това.. и пак така.. Обясни ми каква е разликата между това да си със статус потребител, и това да ти трият профила всяка седмица ? Няма такава.. освен 2те минути прекарани в регистрацията Ето затова е платена регистрацията в арената. Затова и може само приятел да те покани.. защото като те покани, и лийчваш.. ще подбарат него. Дано сте ме разбрали Аз напълно подкрепям решението на арената да стане платена регистрацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.