Jump to content
BulForum.com

Кои иска да стане супер потребител в arenabg.com

bakara

Recommended Posts

Аз пък хора ще пратя един СМС защото в каталозите има много интересни неща.Филми,Игри,Програми които търся от много време.Ще пратя един,отивам с 40-50 диска при един приятел дето тегли по бързо и вече имам сички игри,програми и филми които искам и то за 4.50 :)

Едит:малее как може да се промени мнението на човек :)

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Аз пък ще пратя СМС само заради AutoCAD 2005 :angry: .В торентс линкос има тарент за АутоКАД ама пустото му няма сиидъри :angry1 .И ся тряа да давам 4.50 само за АутоКАД 2005 :blowup: .Направо се скъсах да :read: по форуми за линк но уви :( :cry .Та ще помоля ако някой знае да ми даде линк към програмата че не ми се дават 4.50 а тоя дет духа :(

Ми да беше казал по-рано де. Auto Cad 2005 Aйде ши черпиш за спестените пари. ;) Ама защо не си сложиш 2006, даже я има и в локалния.

ОООО breakneck напрао ми строши врата :P .Много мерси брао.АА ми няма да слагам 2006 защото имам 2 програми които искат 2005 за да ги кача :)

За да станете за 1 час супер потребители направете следното:отваряте някой торент клиент и зареждате файл,който го имате на 100%,тоест сте сийдър.Отваряте друг различен от първия клиент и зареждате същия файл,но указвате друга папка за даунлоад.Започва даунлоадване на фаила от единия клиент от другия,където го имате 100%.Ето и най-важното:на този клиент на който осъществявате даунлоад давате пропертис и там триете изцяло полето където е указан тракера.По този начин ви се отчита само уплоад от единия клиент,а на другия тракера е не отчита даунлоад,защото не е указан такъв.Като пренесете едно DVD от една папка към друга на вашия хард за 30 тина минути ставате заветния супер потребител,от който няма никакъв смисъл.Това е тествано със Bitcomet и Bittornado на Арената,Бубуто и TBG.Действайте :)

Само гледайте да не се заплеснете много с преливането на трафик,че стават бели :woot lo6oto2.jpg

Само гледайте да не се заплеснете много с преливането на трафик,че стават бели :woot lo6oto2.jpg

Aхахаха. :) незнам на кой е тоя акаунт, но ще бъде затрит. :)

абе на мен кат ми е коефициента 1.85, не ми дава да отварям каталозите и статуса ми е Потребител :angry1

Трябва и да си качил над 10-20 гб, ако си ги качил и още не си супер потребител имаше една тема, в която да се оплачеш

• 2 months later...

Може ли и мен някой да ме покани,защото пише,че вече регистрация може да стане само чрез покана от съществуващ потребител.Много тъпо са го направили.Иначе аз имах акаунт,но лятото като бях на море и като се върнах беше изтрит и бях със статус тъкмо да стана супер потребител.

Защо просто не се организираме и да си помагаме със свалянето и качването на арената? Всички сме си локални тук и скоростите ще са винаги колкото може по-високи. Мисля, че няма да е зле някой да спретне някаква такава темичка(разбира се ако има желаещи).

Всички сме си локални тук и скоростите ще са винаги колкото може по-високи.

Т`ва важи само за хората на Гигабит.

Освен това Арената отдавна си предлагат регионални тракери.

Не важи само за гигабит, защото свързаността ЕК-ЕК пак ще е максимална (максималната ограничена). Регионален тракер - хора от лангейм и визио към които сме горе-долу ограничени по ред причини. Говоря за хора от ЕК и Гигабит да свалят едновременно едни неща. Но както и да е явно още с първия пост по този въпрос останах малко неразбран и веднага ми сочат глупавите регионални тракери..

абе махнете тая простотия с SmS-те при регистрация и може и да стана потребител.

Да таксуваш някой за да споделя файлове с други си е чиста наглост,особено ако се има предвид че същите файлове може да си ги намери на всеки друг бг тракер с двойно повече файлове/потребители.

За тва мисля че добрата стара арена се е превърнала в голяма смехория.

Самия потребител пуснал това се казва payforfree ебати.

Аз неща да ви pay-вам for free неща,взети от други free тракери !! Тва го правят само леймърите.

Цялата идея на торентите е да е безплатно! А нашите идиоти тръгнали пари да печелят от това! Само в България може да стане това. Че не искат 1 СМС ми 2. това ако не е нахалство, здраве му кажете.

Той торента си е безплатен.. за супер потребител искат парици..

А за регистрацията.. мисля че са напълно в правото си да решават кой да се регистрира :)

След като не си научил от приятел за сайта, ще си платиш ;)

А ако си научил от приятел.. той ще ти прати покана.. логично, нали ?

Ако не ти се струва логично.. представи си следното:

Лийчър си търси сайт за нещо си.. "Я.. що да не се рег-на тук"

Той се рег-ва.. прави коефициент -10 със свалени 10GB и качени 200MB за една седмица..

Торент тракер системата му затрива потребителския профил.. на другата седмица той вижда че е изтрит.. и се регистрира наново.. напълно безплатно при това.. и пак така..

Обясни ми каква е разликата между това да си със статус потребител, и това да ти трият профила всяка седмица ?

Няма такава.. освен 2те минути прекарани в регистрацията :)

Ето затова е платена регистрацията в арената. Затова и може само приятел да те покани.. защото като те покани, и лийчваш.. ще подбарат него. :rolleyes:

Дано сте ме разбрали :D Аз напълно подкрепям решението на арената да стане платена регистрацията.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...