Botev1912 Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 прави ми впечатление, че вътре в сайта всичко се отваря много по-бързо от преди Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 прави ми впечатление, че вътре в сайта всичко се отваря много по-бързо от преди Освен в моментите (като този) когато е долу Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Пак нестава регистрацията, някой да каже как става??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 http://arenabg.com//signup.php Става, колега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 http://arenabg.com//signup.phpСтава, колега! То така става ама не ми е пратило e-mail за потварйдение!! А без него немога да влезна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 На мен също не ми е пратило все още, а минаха няколко часа. Даже пробвах с 2 акаунта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 На мен също не ми е пратило все още, а минаха няколко часа. Даже пробвах с 2 акаунта... Аз чакам вече повече от ден, не няколко часа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 http://arenabg.com//signup.phpСтава, колега! Еми не става аз чакам вече 3 дни и e-mail така и не идва.Ти по този начин успя ли да се регистрираш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Аз пък не мога да си сменя е-майла по същата причина. Проблема е в това, че не праща мейл на пощата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Проблема е, че не си изключвате антиспам защитите!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Проблема е, че не си изключвате антиспам защитите!!! че те не са ли за определени сайтове(податели)-за които ти посочиш? Edit:Сега проверих защитата ми е изключена-не е от това.Те просто не пращат мейл! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Не е за които ти посочиш. Има една камара критерии, по които се сортира пощата. Подобни писма минават за спам. Още една подробност е, че адресът, който давате, не трябва да сте го използвали никога преди това в Арената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Не е за които ти посочиш. Има една камара критерии, по които се сортира пощата. Подобни писма минават за спам. Още една подробност е, че адресът, който давате, не трябва да сте го използвали никога преди това в Арената. Ясно че не е използван преди в арената.До толкова знам.А за защитата пише че е нацяло изключена.При теб получи ли се или говориш по принцип? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 В gmail и спама се получава, но се отделя. Но и в спам папката го няма. И нека някой ако е успял да се регистрира да каже, вместо да дава идеи да спираме спам филтрите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 В gmail и спама се получава, но се отделя. Но и в спам папката го няма. От Арена съветват пощата да е българска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 От Арена съветват пощата да е българска. Добре моята е българска с изключена НАПЪЛНО спам защита.Та ти регистрирал ли си се по този начин или? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Не не съм, на мене ми изпратиха покана, след като загубих моя акаунт, поради напускане на страната за известен период от време (описъл съм го по-нагоре в темата). В Арена съм от самото начало на съществуването на тракера и съм запознат. Това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Не не съм, на мене ми изпратиха покана, след като загубих моя акаунт, поради напускане на страната за известен период от време (описъл съм го по-нагоре в темата). В Арена съм от самото начало на съществуването на тракера и съм запознат. Това е. Ами я прати и една покана и насам, ако ти се намира Аз още не съм получил писмо а и не се надявам вече e-mail:ultrak@abv.bg(ще съм благодарен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Ами я прати и една покана и насам, ако ти се намира Аз още не съм получил писмо а и не се надявам вече e-mail:ultrak@abv.bg(ще съм благодарен) Нямам тази възможност сега. А и в момента, в тестовия вариянт на сайта изобщо липсва тази опция. Иначе с удоволствие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Регистрацията в Арена работи перфектно с адрес в майл.бг и включена антиспам защита. Проверих току що. Регистрациите естествено се правят на тракера, а не във форума им Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 И аз току що пробвах, но вече минаха 10тина минути, а все още нямам писмо. Ако можеш, направи един акаунт и ми прати името и паролата, пък от мен почерпката. Edit: Пратиха ми писмото най-накрая. Значи само с mail.bg става. Преди това пробвах с abv.bg, hotmail.com и gmail.com... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 аз сега си направих и по стандартния начин с мейл в гмейл Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 И аз се регнах преди 10 мин без проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 И аз се регнах преди 10 мин без проблем Най-накрая и аз успях! Само незнам защо е тази глупсост, че с друга поща освен mail.bg нестава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 арената вече не се вижда от чужбина . Прочетох в една тема, че било временно. И сайта вече се намира в САЩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.