Bastard Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Както си седях и много ми се прииска да разбера какво правят хората с компютрите си?В смисъл какво правят на тях? Използвате ли ги за нещо по-сериозно или само поствате вав форумите, чатите, гледате филми, сваляте mp3-ки и разни такива или се занимавате примерно с:Web-дизайн, фото-дизайн, видеообработка, звукообработка и тн. Аз лично главно с Web-дизайн се занимавам, примерно: www.mebelikapka.farvista.net www.tanko.hit.bg А ето и няколко в проект: www.r1916v.hit.bg www.bulgaria.madpage.com Занимавам се и упорито с фотошопа, както за web така и за снимки, картинки и така нататък например с виртуален тунинг и др. Разбирасе и флаш, аватара сам си го направих ма тва е почти нищо. Е не съм почнал да правя пари от това ама се надявам скоро ТА ВИЕ КАКВО ПРАВИТЕ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Еми аз се занимавам с превод на сайта на Локо-то .Отделно помагам за правенето на една игра Football Manager 2006 ,гледам филми,играя игри когато имам време и пиша и чета по форуми като този Това е нищо особено..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Двата сайта в подписа ми (поддръжка, помощ и т.н.), фотошопиране, снимкооправяне, филмчетата и музиката са ясни и драскане с една човечка, която много ме тормози. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Слушам музика (най-вече), Зяпам филмим, Играя на 1-2 игрици и пиша в някой форуми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 Отделно помагам за правенето на една игра Football Manager 2006 <{POST_SNAPBACK}> Kak taka nqkwi failove li rabotish ili kakvo ? A plashtat li ti i s kakwa programa im pomagash na koito i da e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Аз общо взето вече компа го зарязвам ма иначе когато седна 2/3 от времето анимирам flash клипчета и игри а през останалата 1/3 играя, гледам филми ( ама вече не щото имам проблем с codec-ите ) и ако остане време се занемавам в един саит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Playng Music-Non Stop.. Tiesto rule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Kak taka nqkwi failove li rabotish ili kakvo ? A plashtat li ti i s kakwa programa im pomagash na koito i da e? <{POST_SNAPBACK}> Не,просто пиша оценките на футболистите на Локо-то и помагам с инфо за всякакви въпроси относно БГ футбола .Не ми плащат,но получавам оригиналната игра директно от САЩ,което ми стига Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 Не,просто пиша оценките на футболистите на Локо-то и помагам с инфо за всякакви въпроси относно БГ футбола .Не ми плащат,но получавам оригиналната игра директно от САЩ,което ми стига <{POST_SNAPBACK}> E znache moje da svarjesh igricata a:) Mejdo drugoto i az sam fen na loko pld, as vaseto ako go poznavash i oshte 2ma bqhme osnovali navremeto BadSmurfBoys. A po temata, kato gledam mai mai pove4eto hora ispolzvat pc-to samo za shturotii cse pak temata takova poseshtenie ima pak nikoi ne shte da pishe qvno samo rovat iz forumita a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Web,Flash,3D игричките са за деца,филми- ако има нещо по-интересно,а без музика живее ли се Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Аз пък преди да си прекарам интернета се занимавах единствено с изучаването на компютъра и най-вече го използвах за работа свързана с университета, като курсови работи и изучаването на програмните езици. И пак доста време прекарвах с компютъра. А след като си прекарах и интернета още по-малко пък. Сега пък освен за предишните работи, го използвам и за да си ъпдейтвам от време на време сайта. Поради което се наложи и да започна да уча предварително и интернет програмирането (но все още не съм много добър). Разбира се попреглеждам няколко форума, но най-често пиша тук и се грижа за един форум на един нов музикален сайт за всякаква БГ музика, в който съм модератор там. Ами май само това е. Макар че за мен никак не е малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Най-идиотското приложение, което бях намерил за моя компютър бяха половин годишните ми денонощни одисеи в Булфлийт (който е цъкал БФ ме познава много добре ...последните 2 месеца дори бях сложил и втория си компютър ). Иначе като изключим стандартните им приложения като поща, сърфиране, теглене на файлове, игри и гледане на филми (за тези двете нещо не остава време напоследък...), основно ползвам компютрите си в работата ми - най-общо казано се занимавам с музика и затова не е чудно, че общо в 2-та имам 5 аудиокарти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Също като @Midex - по едно време Bulfleet-a беше постоянно и на двата ни компютъра Голяма загуба на време в общи линий Иначе : поддържам си сайта,гледаме филми тука,от време на време се дърпа некоя *.mp3-ка , аз играя CS 1.5 и CS:S , опитвам се в момента да науча на повече от любителско ниво Photoshop-a , мисля след 3-4 дена като се поосвободя малко да се захвана с Линукс (от любопитство да му пробвам възможностите ) .В общи линий е това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Комуникации и забавление. При необходимост - драсвам нещо на Corel Draw или пиша нещо на Word. Разказите, които съм написал до сега без нито едно изключение са се родили на компютъра ми. Игри... преди цъках доста, сега по-малко, компютъра ми е ковчег (не щаига, ковчег) - p2/400MHz 128MB SDRAM, 16MBRivaTNT и звукова карта, за която най-новите драйвери са от 97-ма година. Иначе brood. Редакция: СЛУШАМ МУЗИКА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Слушане на музика,гледане на филми,чат,игри (CS само ) Опитвам се да работя и с фотошоп,но за сега нямам напредък Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Тука на този, в ПЛД главно интернет, чат и игрици(ах, блаженство) Иначе на моя си в Студентски Град, правя курсови работи и проекти Чертане на Аутокад-а, писане и смятане Освен това се зарибявам да си правя модели на сгради с ETABS и SAP2000:) ...и в свободното време пак интернет, чат и игрици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 Da opredeleno ve4e sam siguren 4e vsi4ki ispolzvat komputrite si za "muzika, igrichki , 4at, filmi" to tova vsashtnost si e za svobodnoto vreme, a beshe hubavo kogato kato malki igraehme na gonenka, jmichka, presko4i kobila i tn. Dnes sa na moda mp3, cs, movies.??? , ne 4e kato malak ne sam si me4tal tochno za tova ama sega neshto me goni nustalgia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Еми аз върша работа на бащата провя му разни етикети на Corel Draw пиша му документи иначе слушам музика чатя играя игри и др. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Поддържам социалния си живот ^^/чата/Играя 2 игри...гледам филми и флуда форуми и от време на време ги правя ^^.Чат пат се мъча с хтмл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.