Slain Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Има една програма DC++ т'ва е Peer2Peer програма като Kazaa обаче е по различна щото прави виртуална мрежа а Казата има само SEARCH. Ето линка за програмата тук и за да стане на БГ трябва и това. Направих темата за да накарам повечето от юзерите на евроком да влизат там така ще можем да теглим един от друг.Скоростта се определя от максималния ъплоад на юзера от който се дърпа.Вчера пробвахме с весео и той дърпаше от мен с 7.5К понеже съм на достъпна+ и това ми е максималния ъплоад.Така че който е зеинтересуван да влиза.БГ сървърите са warezbg.com и bghub.eu.org.И си правете никовете с [EVR] (моя е Slain[EVR] ) за да може да знаем кой е към Евроком и кой не е :-) щото скоростта между нас ще е по добра от колкото с някой който не е към Евроком.Надявам се повечето да почнат да използват програмата и да обясня за тези който не са разбрали :-) ако дърпате от някой който е към Евроком и неговия макс. ъплоад е 256КБ а вие сте на достъпна+ би трябвало да се дърпа с 30К колкото и от варез-а :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Slain ne znam koi go be6e kazal ama: vinagi e bilo po dobre vednaj da ka4i6 edin file na warez servara i horata da si go svalqt,otkolkoto da vlezne6 v p2p mreja i da ti go svalqt sa6ia tozi file 20 pati Ima razlika ,pone spored men de.Koito jelae neka si polzva DC++ ama tova si e zagubeno vreme.Za tova vreme imate li si predstava kolko ne6a mojete da upload-nete i svalite Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Ralexes e napalno prav... Prosto e bezsmisleno Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Ama nali tova e zada4ata na warez-a da se obmeniat files.Edin da ka4va za da mogat drugite da gi svaliat i da gi polzvat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bate Goyko Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 i az mislia taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Ами .. според мен не губите нищо.Хем е само 2 МБ, хем и не се занимавате да ъплоудвате.Не губите ако пробвате.Разбира се не говоря да се спре да се качва на уареза .. ни най-малко.Просто да си разменяме разни файлове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 22, 2003 Author Share Posted September 22, 2003 Ами .. според мен не губите нищо.Хем е само 2 МБ, хем и не се занимавате да ъплоудвате.Не губите ако пробвате.Разбира се не говоря да се спре да се качва на уареза .. ни най-малко.Просто да си разменяме разни файлове. напълно съм съгласен с весео.не съм казал да не се качва на варез-а.става въпрос че тва е виртуална мрежа и от там може да дръпнеш нещо което не е качено на сървъра.нещо по малко като някви песни,кракове,трейлъри и други такива малки работи.а и е по яко да видиш кой с кво разполага :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Kakto kazah po nagore e glupavo.Az sam q probval tazi programa i se ubedih 4e ne si struva.Neka da vi razkaja za edno moe prejivqvane: Zna4i iskah da si svalq edna pesen(ima6e q na pove4eto sarvari),no vse pak re6ih da polzvam DC++.Ta namerih q i po4nah da si q svalqm.I po edno vreme gledam dve maimuni se zaka4ili za mene i darpat muzika, ama qko darpat ,pak ne znam dali sam spomenal az sam s dostapna.I v edin moment se okaza 4e az svalqm s 2K a tiq prika4enite mi izpolzvat ostanalite resursi na vrazkata Teglih im edna maina i na tiq deto svalqt ot men i na programata ,otidoh w data.bg(na warez-a taq pesen q nqma6e) i si q drapnah s 4K i zabravih 4e DC++ sa6estvuva Izvodite si gi napravete vie :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 ralexes, az mislq, 4e tvoeto "prejiviavane" ne trqbva da othvarli i plashi userite ot DC++ zashtoto tova se slu4va rqdko a i si ima obqsnenie. Veroqtno, userite, ot koito ti si darpal ili sa si slojili limit na uploada ili kam tqh sa se varzali prekaleno mnogo users po edno i sashto vreme i zatova stava mnogo bavna vrazkata. Koeto v nikakav slu4ai ne ozna4ava, 4e vinagi se polu4ava taka. Predlojenieto ne e zadaljavashto, a po-skoro informativno. I az mislq, 4e e dobro, zashtoto naistina vseki ne moje da ka4i vsi4ko na wareza. Ot tazi gledna to4ka mislq 4e ima smisal Mir da ima samo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted September 23, 2003 Share Posted September 23, 2003 bih iskal da vi kaza che tezi programi za koito vi e govorite se izpolzvat nai vech eza tursene na nesto mnogo rqdko koeto ne mojete da otkriete pop warezite edinstveno za tova si struva da se polzva tezi programi osobeno v nashiq sluchaii kato si imame warez.ru tezi programi malko im se obezmislq smisula edinstveno tursachkata moje da polzvash za nesto naistina rqdko i cenno koeto ti trqbva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 23, 2003 Author Share Posted September 23, 2003 ralexes: bafi mnogo dobre go kaza.i da ti kaja kato d1rpat ot teb ti vliaqt na upload a ne na upload-a.ako na teb maxsimalnia upload ti e 30K i az 6a moga da d1rpam s 30K ot teb ako s1m sam.ako d1rpame dvama 6a si razdelim skorosta. i tva e ako ti si upload 256K a nie sme s download 256K(dost1pna+). btw ako ne ka4va6 ni6to kvo ti pre4i da d1rpat ot teb tva ne ti vliqe.ako ne iska6 da d1rpat ot teb 6erni samo 1-2GB s nqkvi prostotii deto nikoi nqma da iska da gi d1rpa.a moje i da ne 6ervan ni6to k1m nqkoi server-i. i taka nqma da d1rpat ot teb. snakebg: prav si za tva deto kazva6.oba4e moje da d1rpa6 ot nqkoi ot evrocom deto ima takiva rqdki raboti i ne se zanimava da gi ka4va.az su6to si ka4vam i svalqm ot warez-a oba4e i si svalqm prez dc++. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted September 23, 2003 Share Posted September 23, 2003 snakebg: prav si za tva deto kazva6.oba4e moje da d1rpa6 ot nqkoi ot evrocom deto ima takiva rqdki raboti i ne se zanimava da gi ka4va.az su6to si ka4vam i svalqm ot warez-a oba4e i si svalqm prez dc++. Samo ne zabravai 4e tozi koito ima vaprosnite riadki raboti triabva da iska da gi spodeli s drugite.Pak i ne vijdam pri4ina ako iska za6to dosega ne gi e upload-nal na warez-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted September 23, 2003 Share Posted September 23, 2003 Samo ne zabravai 4e tozi koito ima vaprosnite riadki raboti triabva da iska da gi spodeli s drugite.Pak i ne vijdam pri4ina ako iska za6to dosega ne gi e upload-nal na warez-a. ami da rechem primerno ne e e v mrejata na evrocom i nqma dostup do warez.ru to tvae ideqta na na vsichki takiva progrmai da svurzat userite nezavisimokade se namirat oako stei i dvata useri da budat ediniq da rechem v honkong a drugiq v peru darechem i da obmenqt failovete koito im trqbvat dokato do nasiq warez.ru si e samoza za nashi hora vutreshen warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted September 23, 2003 Share Posted September 23, 2003 abe hora, ne razbirate li 4e tova e PREDLOJENIE , a na ZADALJENIE!!!!! ...aaaaaaaaaaa... Taka, 4e koito iska - znae kade da tarsi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 23, 2003 Author Share Posted September 23, 2003 abe hora, ne razbirate li 4e tova e PREDLOJENIE , a na ZADALJENIE!!!!! ...aaaaaaaaaaa... Taka, 4e koito iska - znae kade da tarsi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.