platis Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 От доста време (около половин година) имам spyware на компа, обаче си карах с него. Нито ми се забавяше скоростта, нито нищо. Само някви прозорци от време на време изскачаха. Преди три дена обаче на два пъти ми спря тока и след тва ПС-то почна да мисли повече. А преди също ми е спирал тока и съм нямал такива проблеми. Даже на CS насича. А имам AMD 2000+, 512 MB DDR, ATI Radeon 9200 128 MB DDR. Пробвах да направа defragment на С-то, обаче пише, че е corrupted. Иначе F и Е не са ми corrupted. Някви идеи да имате дали ще се оправи след pre-install на Windows-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Ами би трябвало да се оправи. Но преди преинсталацията форматирай дяла, на който ти е win-a . Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 При внезапно спиране на захранването могат да настъпят логически грешки в HDD. Естествено, че след преинсталация може да се оправи, но защо да си усложняваме живота всеки път, когато стане нещо, което може да се оправи по по-лесен начин. Според мен е по-добре да сканираш диска и езчистиш всевъзможните грешки по него. Да сканираш регистрите и да ги дефрагментираш след това, за да се изчисти ненужната и забавяща boot процеса информация. Може да пробваш с това да върнеш последното добро състояние на OS, като натиснеш F5. Избираш от менюто, което ще ти се покаже Last known good configuration. Преинсталирай windows само в краен случай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
platis Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 При внезапно спиране на захранването могат да настъпят логически грешки в HDD. Естествено, че след преинсталация може да се оправи, но защо да си усложняваме живота всеки път, когато стане нещо, което може да се оправи по по-лесен начин. Според мен е по-добре да сканираш диска и езчистиш всевъзможните грешки по него. Да сканираш регистрите и да ги дефрагментираш след това, за да се изчисти ненужната и забавяща boot процеса информация. Може да пробваш с това да върнеш последното добро състояние на OS, като натиснеш F5. Избираш от менюто, което ще ти се покаже Last known good configuration. Преинсталирай windows само в краен случай! <{POST_SNAPBACK}> Някой от тея неща пробвах да ги направа. Check-нах диска за грешки. Обаче след тва дефрагментатора пак ми каза, че С-то е corrupted и не може да се извърши както analyze, така и defragment. Въпрос: как се чистят регистрите и как се връща тва последно състояние. F5 не е ли за refresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Някой от тея неща пробвах да ги направа. Check-нах диска за грешки. Обаче след тва дефрагментатора пак ми каза, че С-то е corrupted и не може да се извърши както analyze, така и defragment. Въпрос: как се чистят регистрите и как се връща тва последно състояние. F5 не е ли за refresh <{POST_SNAPBACK}> Като почне да зарежда OS, натискаш F5. За регистрите си свали Tuneup Utilities. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TigaraReturn Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Kupi si UPS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.