danio Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Като натисна ALT+CTRL+ENTER ми излиза това съобщение.Но аз не съм бърникал нищо и незнам как да си го оправя.От вчера касперски ми показва че имам вирус на компа и уж ги изчиства но след малко пак излизат.Не мога да се изчистя апък съм с три антивирусни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 Ами гледайте сега като рестартирам компа ко излиза .Искам се изчистааааааа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Ами гледайте сега като рестартирам компа ко излиза .Искам се изчистааааааа. <{POST_SNAPBACK}> Това под safe mode смятам че ще се оправи, колкото до диспечера на задачите, възможно е и вируса да го е блокирал, виждал съм такива случаи. Само че наистина е добре като влезеш под safe mode да е като администратор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 Ами влезнах като администратор пробвах да го пусна от там и пак същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Тва е от скапаните антивирусни... :Р Реинстал на винбозата и само фаиъруол си слагаш и си 6 препоръчвам ти Zone Alarm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 ползвай си AVG free-то + firewall на win-а и си 6... само гледай като си прейнсталваш вина да си изключил кабела от ланката, демек да не си в интернет, докато инсталвеш че тога най-голяма вероятност има да лепнеш нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.