po_taka Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Значи трябва ми голяма подложка за лазерна мишка. Ходих в ресет компютър и там им обясних и те ми казаха че това се нарича геимърска подложка,и че в момента нямат.Насочиха ме да отида до някаква зала зад лъки синема. Отидох питах хората(те и те незнаеха за някаква зала) ама зала не намерих. Ходих в Жар Компютър , но и там нямаше. Някои да знае къде се продават 'геимърски' подложки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 'геимърски' подложки тия от компютър+ пак са се опитвали да мислят..... за оптични мишки се използват едноцветни подложки на текстилна основа..... има ги дори и в Метро(3-5лв.)...... а ако искаш нещо марково и качествено ще трябва да се изръсеш доста..... едит: въпросната зала се намира зад ФЛАМИНГО синема на "Д.Николаев"....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 тия от компютър+ пак са се опитвали да мислят..... за оптични мишки се използват едноцветни подложки на текстилна основа..... има ги дори и в Метро(3-5лв.)...... а ако искаш нещо марково и качествено ще трябва да се изръсеш доста..... едит: въпросната зала се намира зад ФЛАМИНГО синема на "Д.Николаев"....... <{POST_SNAPBACK}> А става и с обикновен бял лист.Аз поне от година съм така и съм много доволен.Като се замърси просто го изхвърлям и дърпам от принтера нов! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Значи трябва ми голяма подложка за лазерна мишка.Ходих в ресет компютър и там им обясних и те ми казаха че това се нарича геимърска подложка,и че в момента нямат.Насочиха ме да отида до някаква зала зад лъки синема. Отидох питах хората(те и те незнаеха за някаква зала) ама зала не намерих. Ходих в Жар Компютър , но и там нямаше. Някои да знае къде се продават 'геимърски' подложки? тия от компютър+ пак са се опитвали да мислят..... за оптични мишки се използват едноцветни подложки на текстилна основа..... има ги дори и в Метро(3-5лв.)...... а ако искаш нещо марково и качествено ще трябва да се изръсеш доста..... едит: въпросната зала се намира зад ФЛАМИНГО синема на "Д.Николаев"....... Aма кой говори за Компютър +? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Значи трябва ми голяма подложка за лазерна мишка.Ходих в ресет компютър и там им обясних и те ми казаха че това се нарича геимърска подложка,и че в момента нямат.Насочиха ме да отида до някаква зала зад лъки синема. Отидох питах хората(те и те незнаеха за някаква зала) ама зала не намерих. Ходих в Жар Компютър , но и там нямаше. Някои да знае къде се продават 'геимърски' подложки? <{POST_SNAPBACK}> начи аз си купих от Офис 1 суперстор(този на Данаил Николаев,вероятно и в другите ще има),едноцветна за каквато little говори за 1.20 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 В МЕТРО има едни черни за по 2-3 лева, вършат добра работа и изглеждат що годе добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 http://www.gaminggearbg.com/products.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Aма кой говори за Компютър +? <{POST_SNAPBACK}> точно преди това четях една оферта на К+ и съм се отплеснал нещо Ресет имах предвид А става и с обикновен бял лист.Аз поне от година съм така и съм много доволен.Като се замърси просто го изхвърлям и дърпам от принтера нов! <{POST_SNAPBACK}> при положение, че съм дал луди пари за мишка и да я ползвам после върху бял лист е малко тъпо.... а и като цяло се променя качеството на работа на самата мишка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 .... а и като цяло се променя качеството на работа на самата мишка... <{POST_SNAPBACK}> Тук си в грешка.Каква е разликата между белия лист и черната гумена подложка?И двете повърхности по еднакав начин отразяват,даже бих казал,че черното отразява повече.А нали тук целта е да НЕ отразява.Другото според мен е така наречената гъзариика. Лично мнение разбира се,без да се обиждате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Аз също ползвам подложка от Офис 1 и съм много доволен само да беше малко по голяма Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXy_BeBo Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Имаше един махазин за компютърни аксесоари на главната и аз от там си зех подложка по точно си взех DVD-rom ама подарък подложка Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Начи тръгваш от държавна болница по пътя зя гарата и има една зала Х3м.Там има падове за 40 50 60 и 100лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 начи аз си купих от Офис 1 суперстор(този на Данаил Николаев,вероятно и в другите ще има),едноцветна за каквато little говори за 1.20 лв <{POST_SNAPBACK}> I az ot office 1 si zeh ima super evtini i zdravi. Samo nedei da si kupuva6 ot teq deto sa otgore kato mo6ama 6toto sa mnogo ama mnogo gadni Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Тук си в грешка.Каква е разликата между белия лист и черната гумена подложка?И двете повърхности по еднакав начин отразяват,даже бих казал,че черното отразява повече.А нали тук целта е да НЕ отразява.Другото според мен е така наречената гъзариика. Лично мнение разбира се,без да се обиждате. <{POST_SNAPBACK}> Грешка Целта е да отразява Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Залата е Х3М 3 и най евтината подложка е 20 лева Steelpad е разбирасе има и за 80 лева но едва ли са много хората които ще дадът толкова пари за една подложка има и тефлонови лепенки стига да ти се дават още пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarandaliev Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 20 поста за една подложка за мишка.... ми или дай повечко кинти и си земи нещо хубаво или су купи мишка за 15 лева A4Tech която ще върви и на балатум... Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 zeh si podlojka ot pazara v trakiq. Tozi pazar do Bolnicata. Do nego stroqt ne6to kato binzinistanciq. Zna4i ot knijarnicata v novata redica. ima takiva podlojki 55x35 e moita - emi zadovolqva me ot 4 do 10 lv sa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 А защо са ви тия подложки? Аз направо на бюрото я суркам, то е от ламинирани плоскости и не забелязва никакви артефакти в движението на курсора Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 А защо са ви тия подложки? Аз направо на бюрото я суркам, то е от ламинирани плоскости и не забелязва никакви артефакти в движението на курсора <{POST_SNAPBACK}> Za6toto az naprimer prednata sedmica si zeh staklena masa. Mi6kata ( lazerna ) da ne kazvam kak zasepva na staklo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 А защо са ви тия подложки? Аз направо на бюрото я суркам, то е от ламинирани плоскости и не забелязва никакви артефакти в движението на курсора <{POST_SNAPBACK}> Само така си мислиш...... разбира се има значение каква е мишката и как искаш да ти работи, ако е колкото да се каже, че имаш мишка и не ти пука как работи може и в/у весник да си я "търкаляш" всеки сам си решава.... моето мнеие е, че е тъпо да дадеш най малко 500+$ за PC и после да се направиш за 5-10лв. и да ползваш бял лист, балатум или незнам си там какво още........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Само така си мислиш...... разбира се има значение каква е мишката и как искаш да ти работи, ако е колкото да се каже, че имаш мишка и не ти пука как работи може и в/у весник да си я "търкаляш" всеки сам си решава.... моето мнеие е, че е тъпо да дадеш най малко 500+$ за PC и после да се направиш за 5-10лв. и да ползваш бял лист, балатум или незнам си там какво още........... <{POST_SNAPBACK}> Е не винаги е за 10те лева. Имам няколко подложки обаче просто не са удобни, защото малко или много ти ограничават движенията (тая подложка, колкото и да е голяма все има край). Мишката ми е най-обикновена Genius (черна) , обаче си работи безпроблемно на почти всякакви повърхности. И като казвам работи без проблем нямам предвид работи, колкото да се каже, че имам мишка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 www.gaminggearbg.com продават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.