TED Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Продавам едно от двете дъна: GigaByte 8IPE1000 PRO-G Intel 865PE soc. 478 - $86 GigaByte 8IPE1000-G (Rev 4.x) I865PE/Sb/GLan s.478 - $64 Преди две седмици не без моето участие си замина старото ми дъно GigaByte 8IPE1000-G. Без много големи надежди за гаранционна подмяна го занесох в АДРОИТ (от където е купувано) и те казаха "ще се чака". На мен не ми се чакаше и си купих ново дъно GigaByte 8IPE1000 PRO-G. За голямо мое задоволство ми смениха дъното с ново и аз се оказах с две дъна, едно от които е за продаване. Разликата м/у тях е че PRO варианта е с FireWire контролер. И двете дъна са нови, като гаранцията на PRO-то е две години, а на другото дето го подмениха остават 16 месеца (това даже не съм го пускал за проба). Окомплектовката (планки, кабели, книжки и драйвери) на дъната е пълна, само 8IPE1000-G е без кутия, занесох го с нея и не ми я върнаха. За актуални цени на дъната вижте тук -> pricelist Дъната се продават с $15 по-малко от крайните цени (като за без ДДС). Предложенията си давайте тук в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted September 7, 2005 Author Share Posted September 7, 2005 Затворете темата, дъното си замина !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.