THE_RAVEN Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Производителя на картата е Албатрон, има си кутия кабели, книжка и дискове.Остават още 13 месеца гаранция. Държи се перфектно вече година и половина (30 месеца е цялата гаранция). Изхода към телевизора го ползвам често, много съм доволен, перфектно е качеството. Оверклоква се стабилно, около месец я държах на чистоти 420/750 (от нормални 390/700), като това е без допълнително охлаждне. Резултати на 3D Mark 2003: Без клок - 4900 С клок - 5400 Може и още да носи на клок но не ми се занимава да слагам допълнително охлаждане. Цена: 100$ Доставка извън Пловдив се поема от купувача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 Нова цена - 90$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 intersuvam se, no iskam to4en link i infoto ot everest. no 6te se pazarq za dosta pod 90$ ako ne te ustroiva ne mi gi pra6tai Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 THE_RAVEN, здравей! Виждам,че в data.bg имаш оферта за 100лв и си готов да разговаряш с човека. Аз ти предлагам 110. Ако те устройва цената в четвърък я взимам. Тогава ще идвам до Пловдив. Ако не Здраве и Късмет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Има много хубаво ревю на картата тук имам същата карта и съм много доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 Nonsan, утре по обяд ще постна да ти кажа дали съм навит. StarNet, ако даваш повече от 110 кажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 115лв от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.