Jump to content
BulForum.com

DirectX 9.0c

Zaio

Recommended Posts

Значи имам един сериозен проблем.Делнете темата ако вече има друга такава.

В момента аз използвам ДиректХ 9.0б.За да играя по-новите игри ми трябва ДирекХ 9.0с.Когато почна да го инсталирам,веднага ми изписва:

The components are installed and are ready for use.

Добре,ама като искам да си инстална игра и ми изписва,че нямам тоя директ :'( :(.

Нз що ми изписва,че всичко е готово,а пък то нищо не е станало от инсталацията на директа.Моля ви да ми помогнете с този прроблем!

Проблема може да идва от там че вече си инсталирал една версия на ДиректX.Пробваи да истриеш старата версия и тогава запиши ножата и виш дали ще тръгне,ако не стане потърси в самата игра някакъв ДиректX и инсталираи него , па дано тогава да тръгне. :D

УСПЕХ :lol:

Проблема може да идва от там че вече си инсталирал една версия на ДиректX.Пробваи да истриеш старата версия и тогава запиши ножата и виш дали ще тръгне,ако не стане потърси в самата игра някакъв ДиректX и инсталираи него , па дано тогава да тръгне.  :D

УСПЕХ  :lol:

10x за пожеланието,ама и от играта пробвах да я инстална и па същото.Ами ако го делна стария,нема ли да се бъгяса нещо?!?! :huh:

10x за пожеланието,ама и от играта пробвах да я инстална и па същото.Ами ако го делна стария,нема ли да се бъгяса нещо?!?! :huh:

nishto nqma da se sbugqsa...svalqsh tazi programa...triesh s neq DirectX-a...posle kachvash noviq i si gotov...:)

Благодаря,много.Ще пробвам и дано стане ;)

EDIT:Абе хора сигурни ли сте,че с тва става?Изписва ми:

WARNING:Uninstalling DirecX can lead to system instability and may render Windows inorepable.Are you sure you want to continue?

ne bi trqbvalo da ima problem...az sum go tril i e nqmalo problem...

suobshtenieto ima za cel da te predupredi che bez DirectX sistemata ti nqma da raboti normalno...a tui kato ti shte kachish posle DirectX nqma da ima problem..:)

Ми,развали ми се всичко като го унинсталнах с оная програма :angry1 :( :cry :cry .И игрите вече не ми тръгват! :cry Някой има ли друго предложение?

Ми,развали ми се всичко като го унинсталнах с оная програма  :angry1  :(  :cry  :cry .И игрите вече не ми тръгват! :cry Някой има ли друго предложение?

Ако си с адаптер на Radeon инсталирай Catalyst от тук!

edit:директен link!

Ми,развали ми се всичко като го унинсталнах с оная програма  :angry1  :(  :cry  :cry .И игрите вече не ми тръгват! :cry Някой има ли друго предложение?

а след като махна старият DX сложили новият, инсталиралиси драйверите за видеото пак :confused

Не те разбрах много :(

Става въпрос за видеокартата........ @Deyan ти дава линк към драйвер за Ати(ако си с Ати)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...