Zaio Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Значи имам един сериозен проблем.Делнете темата ако вече има друга такава. В момента аз използвам ДиректХ 9.0б.За да играя по-новите игри ми трябва ДирекХ 9.0с.Когато почна да го инсталирам,веднага ми изписва: The components are installed and are ready for use. Добре,ама като искам да си инстална игра и ми изписва,че нямам тоя директ :'( . Нз що ми изписва,че всичко е готово,а пък то нищо не е станало от инсталацията на директа.Моля ви да ми помогнете с този прроблем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Проблема може да идва от там че вече си инсталирал една версия на ДиректX.Пробваи да истриеш старата версия и тогава запиши ножата и виш дали ще тръгне,ако не стане потърси в самата игра някакъв ДиректX и инсталираи него , па дано тогава да тръгне. УСПЕХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 2, 2005 Author Share Posted September 2, 2005 Проблема може да идва от там че вече си инсталирал една версия на ДиректX.Пробваи да истриеш старата версия и тогава запиши ножата и виш дали ще тръгне,ако не стане потърси в самата игра някакъв ДиректX и инсталираи него , па дано тогава да тръгне. УСПЕХ <{POST_SNAPBACK}> 10x за пожеланието,ама и от играта пробвах да я инстална и па същото.Ами ако го делна стария,нема ли да се бъгяса нещо?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 10x за пожеланието,ама и от играта пробвах да я инстална и па същото.Ами ако го делна стария,нема ли да се бъгяса нещо?!?! <{POST_SNAPBACK}> nishto nqma da se sbugqsa...svalqsh tazi programa...triesh s neq DirectX-a...posle kachvash noviq i si gotov... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 Благодаря,много.Ще пробвам и дано стане EDIT:Абе хора сигурни ли сте,че с тва става?Изписва ми: WARNING:Uninstalling DirecX can lead to system instability and may render Windows inorepable.Are you sure you want to continue? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 ne bi trqbvalo da ima problem...az sum go tril i e nqmalo problem... suobshtenieto ima za cel da te predupredi che bez DirectX sistemata ti nqma da raboti normalno...a tui kato ti shte kachish posle DirectX nqma da ima problem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Най-добре махни бъгавия SP2 beta, който имаш и си сложи нормален windows SP2 final Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 Ми,развали ми се всичко като го унинсталнах с оная програма .И игрите вече не ми тръгват! Някой има ли друго предложение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Ми,развали ми се всичко като го унинсталнах с оная програма .И игрите вече не ми тръгват! Някой има ли друго предложение? <{POST_SNAPBACK}> Ако си с адаптер на Radeon инсталирай Catalyst от тук! edit:директен link! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 Ако си с адаптер на Radeon инсталирай Catalyst от тук! <{POST_SNAPBACK}> Не те разбрах много Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Ми,развали ми се всичко като го унинсталнах с оная програма .И игрите вече не ми тръгват! Някой има ли друго предложение? <{POST_SNAPBACK}> а след като махна старият DX сложили новият, инсталиралиси драйверите за видеото пак Не те разбрах много <{POST_SNAPBACK}> Става въпрос за видеокартата........ @Deyan ти дава линк към драйвер за Ати(ако си с Ати) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 Mай не съм с АТИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Mай не съм с АТИ <{POST_SNAPBACK}> ми как да ти помогнем, като ти дори не знаеш какво ти е видеото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 С GeForce 4 съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXy_BeBo Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Абе човек тряаше с унач програма да махнеш DirectX-а вместо да умазваш целия уиндолс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 ДА де аз с оная програма го манах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 ДА де аз с оная програма го манах! И като си го махнал така и не разбрахме после сложи ли си DX9c Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXy_BeBo Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Ама чакай ти кат го махна кво напрай слет тфа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 Ми,опитах да го инстална ама пак пише,че били инсталнати,па то не е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 за това земи си качи един свястен windows с вграден SP2 final и няма да имаш проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 Точно тва е,че не искам да си преинсталвам компа :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.