Jump to content
BulForum.com

Най-прехвален футболист

sincity

Recommended Posts

Интересно ми е кой (или кои) според вас е най-прехваленият играч? Футболистът, за когото са платени много милиони долари (левове), а не ги заслужава по никакъв начин?

Ето няколко предложения, за които се сещам в момента:

Дейвид Бекъм, Роби Фаулър, Гайска Мендиета, Хуан Верон, Мориентес, Джонатан Уудгейт, Валтер Самуел, Лео Лима :excl:, Гонзо :excl: Чиликов или друг.........

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Бекъм , Рубиньо (много го прехвалиха , за вбъдеще може и да оправдае хвалбите , но според мен с един добър мач не е достатъчно :allien ) .

Половината трансфери на Челси... :D

иначе в момента се сещам за Луис Гарсия от Ливърпул...

по-късно ще се сетя за още...

а да...Неста и Канаваро...и още много...

Кристиано Роналдо,Рио Фърдинанд,Божинов,Бекъм,Лампард + Камбуров,който според мен не заслужава да е в националния.

Тва е положението... а едва ли Джерард е прехвален,не го казвам просто като фен на ЛФК :blink: :blink:

Божинов !

БОЖИНОВ!!!

За жалост сте много прави :( . Прехвалиха го медиите и сега се вижда , че вече не може да вкара и гол ... :( . Дано се пооправи , защото хич , ама хич не е във форма :sick

Дейвид Бекъм е безспорния номер 1 в тази класация. Само във фаловете го бива и да направи някое и друго центриране. Трансфера на Божинов беше съвсем скоро, тъй че той иам още много време за да се изяви!

Някой беше писал Неста и Канаваро - на какво основание са прехвалени?

Аз съм фен на Милан и съм страшно доволен от Неста, за мен най-добрия защитник в света. Канаваро също се справя добре в Ювентус.

Кристиано Роналдо,Рио Фърдинанд,Божинов,Бекъм,Лампард + Камбуров,който според мен не заслужава да е в националния.

Тва е положението... а едва ли Джерард е прехвален,не го казвам просто като фен на ЛФК  :blink:  :blink:

xaaxaax. Не, не...въобще не говориш като фен на Ливърпул. Роналдо, Фърдинанд някога да са разочаровали. Пък за Лампард да не говорим. Най-добрия англиийски полузащитник последните две години. Хаха. Не съм казал че Джерард е слаб. Напротив. Върши си работата перфектно. Не знам защо толкова плюете Бекъм. Погледнете първо на какъв пост играе и какво се изисква за него. Мами защитника и центрира. А той го може до съвършенство.

Някой спомена нещо за Канаваро и Неста. Bullshits!!! Двама от най-добрите защитници в света. До преди две години - най-добрите. Канаваро малко остаря обаче. През Неста обаче малко хора могат да минат. Проблема му е, че е много "чуплив".

Досега да сте видели лош мач на Рубиньо :confused Щот аз не съм. Даже много добре се справя. Като разочарова тогава го плюйте.

За Касиляс кво да говора. Един от най-добрите. И никога не се е гърмяло около него.

Мендиета и Верон си имаха времето. И те остаряха. Не може да се каже, че са прехвалени. Верон си възвръща формата при моите любимци Интер :D Явно в Италия му върви :P

Някой спомена за Саха. Напълно верно. В малките отбори играе добре. Но в Ман Ю нишо не направи. Божинов също започва да разочарова. Един много прехвален футболист - Скот Паркър. Още като го купиха Челси ми беше странно защо го правят.

Беноа Кое е доста дърт. Помня го като играеше в Интер. Доста добре се справяше. Не е справедливо да го съдите като не познавате цялата му кариера.

Някой да каже нещо за прехваления смешник Хмарук. Явно вече в ЦСКА го осъзнаха и не го пускат титуляр повече.

За други сега не се сещам. Кат се сета пак ша ва тормоза. :bgrin:

xaaxaax. Не, не...въобще не говориш като фен на Ливърпул. Роналдо, Фърдинанд някога да са разочаровали. Пък за Лампард да не говорим. Най-добрия англиийски полузащитник последните две години. Хаха. Не съм казал че Джерард е слаб. Напротив. Върши си работата перфектно. Не знам защо толкова плюете Бекъм. Погледнете първо на какъв пост играе и какво се изисква за него. Мами защитника и центрира. А той го може до съвършенство.

Някой спомена нещо за Канаваро и Неста. Bullshits!!! Двама от най-добрите защитници в света. До преди две години - най-добрите. Канаваро малко остаря обаче. През Неста обаче малко хора могат да минат. Проблема му е, че е много "чуплив".

Досега да сте видели лош мач на Рубиньо :confused Щот аз не съм. Даже много добре се справя. Като разочарова тогава го плюйте.

За Касиляс кво да говора. Един от най-добрите. И никога не се е гърмяло около него.

Мендиета и Верон си имаха времето. И те остаряха. Не може да се каже, че са прехвалени. Верон си възвръща формата при моите любимци Интер :D Явно в Италия му върви :P

Някой спомена за Саха. Напълно верно. В малките отбори играе добре. Но в Ман Ю нишо не направи. Божинов също започва да разочарова. Един много прехвален футболист - Скот Паркър. Още като го купиха Челси ми беше странно защо го правят.

Беноа Кое е доста дърт. Помня го като играеше в Интер. Доста добре се справяше. Не е справедливо да го съдите като не познавате цялата му кариера.

Някой да каже нещо за прехваления смешник Хмарук. Явно вече в ЦСКА го осъзнаха и не го пускат титуляр повече.

За други сега не се сещам. Кат се сета пак ша ва тормоза.  :bgrin:

Напълно съгласен съм с казаното от теб.

Искам да допълня за коментара за вратаря на Реал, че за мен той е може би най-добрия начело с Петър Чех. Буфон вече прави много льольовки грешки, а Кан вече е на стара слава и само дето много пари му искат, вече не струва.

А Бекъм наистина измъкваше доста често Реал миналия сезон - верно е маааалко прехвален, но си играе пича. Реал определено не съжаляват че го взеха. А пък и виж колко рязко спадна играта на Ман Ю когато го продадоха - пролича си доколко отбора е привикнал към неговите центрирания.

За мен лично прехвален стана целия Френски национален отбор - вече не виждам никой силен от там. Може би Анри, но вече и той се поизтърка малко и кара на стара слава.

А за К. Роналдо никой не казва, че е най-добрия. Пича е атрактивен и кефи, понякога дори е доста ефективен, освен ефектен. Има сериозно бъдеще поне в моите очи.

И аз имам едно лично мнение доста различно от общото мнение. За мен лично Деко не струва. Супер много симулира и играе кофти. Има няква техните наистина, но изобщо не е това, за което го изкарват. Изобщо не ме кефи стила му на игра и за мен лично той е прехвален.

аа.. значи според теб Рио заслжава 100 пауна на седмица.

Не стига,че е наркоман... а ве няма да споря

тези,които изброих според мен въобще не са толкова добри,колкото ги описва медията.

Как можете да кажете,че прехвалени са К.Роналдо,Джерард и Робиньо.Вие май не разбирате от футбол а?Аре нема кво да споря с вас да си хабя нервите.

С някои съм съглсен за Валери.Наистина момчето беше в страхотна форма но ся :(.Ще се опраи спокс.

Иначе Дейвид Бекъм РуЛзззззззззззз.Той е най-добрия и ще си остане такъв :P

бекъм,кр. роналдо/от форума той е най-прехвален/,божинов г/д,и аз мисля че фърдинанд не си заслужава парите има много много по-добри от него .../лично мнение/ еми тва е има и още но не ми се мисли

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...