totoroto Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Ами и аз зареждам от ЕМКО-М в Кичука и съм доволен общо-взето.Е има и кофти партиди,ама то къде ли ги няма.Иначе съм зареждал и от Еко-Петролиум.И там не са зле ама напослеъдк нещо газта им е кофти.Сега гледам,че преди надлез "Родопи" от страната на Кичука ще правят ОМВ.Ще ги пробвам и тях като стане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Only OMV.....estestveno sled proba na vsichki drugi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 az sam na nafta,zarejdal sam ot kade li ne ,daje i ot lokomotivi.vse mi gori edno i sa6to i si varvi bez razlika.neznam kak pretzenqte koq e lo6a i dobra. sega v momenta sam na shell.prosto tam izpadna vratka ina4e mi e vse taq ot kade.dosega problemi ne sam imal s nikoq benzinostanziq Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Къде е тва ОМВ до младежкия хъм че ми стана интересно Аз живея в смирненски и ходя до бул. България при Санкт Петербург като искам да заредя от ОМВ. <{POST_SNAPBACK}> Ето тук е. Точно от тази страна в която е кръгчето. От другата страна май беше на Еко, а тази мисля че беше ОМВ ако не се бъркам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Ето тук е. Точно от тази страна в която е кръгчето. От другата страна май беше на Еко, а тази мисля че беше ОМВ ако не се бъркам. <{POST_SNAPBACK}> От едната е Еко...обаче от другата е Емко-М Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Е значи е на Еко. Много обичам да ги бъркам тея две бензиностанции с това трибуквие. Но никога Емко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 mi tai kato Емко-то mi e pred bloka (v ki4uka) si zarejdam ot tam dizel4eto ama vikam da probvam i ot OMV na 1km pat mi e nqkade Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Бащами зарежда само в ОМВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 хм, странна работа, аз си мислех че ще има доста повече отговори където е евтино. аз бях така до доста скоро. а че има разлика в бензините има. интересно и колко много хора са на газ. мислех че са доста по-малко - повечето таксита. затова и кръстих темата къде зареждате бензин... а разните там малки станцийки - немога да повярвам как има хора да ходя по разни емко бенко и прочее - там няма никаква гаранция какво зареждаш - не че другаде има голяма, ама особено за високо октановите бензини разлика има - най-малкото в "подобрителите" които слагат. аз лично смятам че не е зле даже на кола която неможе да уползотвори високо октаново гориво да се слага от време на време - имат повече почистващи агенти и т.н. добре е за двигателя. п.с. айде някой да пусне poll за октановото число което се зарежда :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Няма никаква полза от това че бензина някъде е 1, 2 стотинки по-ефтин, ако е по-некачествен. От това се вдига разхода и амортизацията на колата а пък пада мощноста. Накрая тези 1,2 стотинкки в минус излизат няколко пъти повече в плюс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 На Такси 1 има по евтинко бенц нафта и гас Гаста е 88 ст А бензина 98 95 и нафтата са поне с 4- 5 стотинки по евтини от ЛукОил ОМВ ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Винаги от ОМВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 На Такси 1 има по евтинко бенц нафта и гасГаста е 88 ст А бензина 98 95 и нафтата са поне с 4- 5 стотинки по евтини от ЛукОил ОМВ ..... <{POST_SNAPBACK}> И като сложиш там трябва да буташ после за да излезеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 И като сложиш там трябва да буташ после за да излезеш <{POST_SNAPBACK}> Мда, така е. Техните горива са толкова кръстени, че не е за говорене. Аз напоследък зареждам в новата бензиностанция точно след SPS, където има и автомивка. Горивото им по нищо не отстъпва на това в Шел или Лукойл (откъдето им го доставят). Също имат и автомивка, където за 5 лева ти олизват колата. Иначе зареждам само на Шел, Лукойл и Петрол. Допреди 6-7 месеца зареждах винаги в ОМВ, но откакто при 2 последователни наливания колата ми даде разход 13, при нормален градски 10 повече не съм стъпил там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kario88 Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Тия Шелове-мелове не искам и да ги чуя.Отидох ведъж при тях да заредя ,и познайте какво стана ? Имах няколко литра безнин в Ксантията,и рекох да допълня че ме очакваше 2 часово шофиране.С резервоар за 60 литра и около 8-10 литра в наличност там,на мен се оказа че момчето на колконката ми е заредило 68 литра ?! С 8 литра повече отколкото ми побира резорвоара,и то при условие че имах бензин вътре Викам му " бе тий ...нормален ли си? Кви са тия показания ? Резервоара неможе да побере толкоз бе! И аз си имах бензин,не съм дошъл на въздух тука! " Може да се сетите защо не искам да ги посещавам повече тия обирджий: говорих и с началника им,обясних му,реакция - нулева.Щом било отчетено от колонката - толкова било Можело било да незнам колко ми побира резервоара и глупости от тоя сорт .... Престанете да зареждате от тиа обирджий да не ви се случи и на вас същото. <{POST_SNAPBACK}> На мен ми се случи същото но на газ колонката на ШЕЛ... големи измамници Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 OMV съм ги признал - там разхода е най-малък обаче понякога ходя на една бензиностанция в търговиите на брезовска щото не много далече от нас. Намира се веднага в дясно след линията около 100м навътре. Обикновенно поне 10ст е надолу. Понякога обаче ми се струва че го смесват и не винаги е гот там! Ако някой има впечатления от "скрити" бензиностаннции подобни на тази нека ни светне и останалите за тях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 OMV , lukoil Link to comment Share on other sites More sharing options...
^WickeD^ Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Аз сареждам от "Хаджията Груев" и съм много доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Аз пък понеже имам често път към Асеновград зареждах на тамошната Шел (по-горе се бяха оплакали от Шел....резервоарът ми побира 48 литра, досега не са ми зареждали 49 л. ), обаче напоследък зареждам на една друга почти срещу КЦМ-то (пише "Автогрил" или нещо подобно) - цените на всички бензини там са редовно 10-15ст./л. по-ниски отколкото на 95% от другите бензиностанции, а и след 10-тина зареждания вече, не съм забелязал лошо горене, повишен разход и др. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Shell.Чат пат се усеща разлика в поведението на колата,а уж бензинът си е все същият.Аре днес да хвана 2 кинта на литър Link to comment Share on other sites More sharing options...
red^shark Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Аз съм на ЛукОйл - 98, но и ОМВ - 100 зареждам. Странно на скутера резервоар ми е 5.5 литра, а веднъж в еЕКО-то заредих 6 литра - 100 октана, как стана това аз се хванах за главата. Много ме набутват там ЕДИТ: Всички бензиностанций зареждат от едно и също място - ПЕТРОЛ и ЛукОйл. Вносен бензин няма. Тия Шел, Еко и незнам си какви още само лъжат. Бензинът е същият като на другите само дет слагат некви добавки. Качеството на бензин никога няма да е като в Германия или някоя друга европейска страна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Кое било пълно с вода ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 До нас има OMV и от там зареждат. Иначе и от Шел, но по-рядко ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Не е така, внася се газ и от румъния и пълен с вода! gaz-ta i benzina v rumaniq sa mnogo po-dobri ot naste,pone predi godini be6e taka i ne wqrwam da se e promenilo polojenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 gaz-ta i benzina v rumaniq sa mnogo po-dobri ot naste,pone predi godini be6e taka i ne wqrwam da se e promenilo polojenieto Ако не се лъжа Румъния са втори по нефтини заложи в Европа.Ама лошото управление си казва думата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.