Jump to content
BulForum.com

Къде зареждате бензин?

garga

Къде зареждате бензин?  

142 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Ами по принцип наще ходят на Шел(щото от 7 години имаме смарт карта и си мислят, че се пълнят точки, ама сигурно имаме за 1 вафла :bgrin: )

Иначе качеството в тази бензиностанция е добро.

Блъскам 6 километра с колата за да заредя от любимата ми бензиностаниця :)

Разбира се, че ще зареждам където ми е най-близо и най-удобно.

Все едно да питаш от къде си купувам хляб.

Винаги в OMV. Най-много съм доволен. Само веднъж ми бяха наляли дизел вместо бензин, но после ме обезщетиха. Коректни са.

За мен ОМВ са най добрите бензиностанции. Shell са следващите с моя списък. После Lukoil. Най-важното е да не се зарежда от Емко, защото това са най-скапаната верига. Лъжат с количеството, горивото е кофти :angry1

пс: защо си сложил "карам на газ" отделно, като че ли газта я продават в магазина :)

Най-важното е да не се зарежда от Емко, защото това са най-скапаната верига. Лъжат с количеството, горивото е кофти  :angry1

Тъй като са ми най-близо често зареждам от тях. Няколко пъти съм зареждал и с тубата която има нивомер и не ми се случвало подобно нещо. И какво имаш предвид под кофти бензин ?

Тъй като са ми най-близо често зареждам от тях. Няколко пъти съм зареждал и с тубата  която има нивомер и не ми се  случвало подобно нещо. И какво имаш предвид под кофти бензин ?

Майка ми има дизелово пежо 206. Зарежда от Емкото и гори 8 в града, пуши и е спънато. Като зареди от ОМВ грам не пропушва, гори 7л/100км и се усеща разлика в тягата. Мойта кола я карам на газ. Като заредя от ЕкоПетролеум(понеже аз лично само от там слагам) минавам 70км с 10лв. Като заредя от Емкото минавам 50км, при еднакви цени на литър. Ето затова имам лошо мнение за ЕмкоМ.

Блъскам 6 километра с колата за да заредя от любимата ми бензиностаниця  :)

Разбира се, че ще зареждам където ми е най-близо и най-удобно.

Все едно да питаш от къде си купувам хляб.

Може да не ти се вярва, ама един приятел не зарежда от никъде другаде освен от ОМВ-то, което е до младежкия хълм. А тя е доста далече от парка Белите брези (където живее той). :)
Най-важното е да не се зарежда от Емко, защото това са най-скапаната верига. Лъжат с количеството, горивото е кофти  :angry1

Значи все пак и други са го забелязали. Хора, не зареждайте от емко бе. По-големи измамници от тях не съм видял още. ;)

Ми аз бензин зареждах от ШЕЛ и бях много доволен.

Ама сега с тая нафта..... май май в ЛукОил е най добре... в ШЕЛ дизела е в г** ;)

В ОМВ не съм зареждал , ама май трябва.

Може да не ти се вярва, ама един приятел не зарежда от никъде другаде освен от ОМВ-то, което е  до младежкия хълм. А тя е доста далече от парка Белите брези (където живее той).  :)

Къде е тва ОМВ до младежкия хъм че ми стана интересно :) Аз живея в смирненски и ходя до бул. България при Санкт Петербург като искам да заредя от ОМВ.

Мойта кола я карам на газ. Като заредя от ЕкоПетролеум(понеже аз лично само от там слагам) минавам 70км с 10лв. Като заредя от Емкото минавам 50км, при еднакви цени на литър. Ето затова имам лошо мнение за ЕмкоМ.

Странно и аз зареждам газ от ЕмкоМ в Кичука,ама съм мноо доволен :(

Темата не трябваше ли да се казва "Къде зареждате гориво?"...защото не всеки е на бензин!!!Баща ми зарежда от където му е най-близко,ако е на зор,иначе в "Shell"!!!

Тия Шелове-мелове не искам и да ги чуя.Отидох ведъж при тях да заредя ,и познайте какво стана ? Имах няколко литра безнин в Ксантията,и рекох да допълня че ме очакваше 2 часово шофиране.С резервоар за 60 литра и около 8-10 литра в наличност там,на мен се оказа че момчето на колконката ми е заредило 68 литра ?! :blink: С 8 литра повече отколкото ми побира резорвоара,и то при условие че имах бензин вътре :blink: Викам му " бе тий ...нормален ли си? Кви са тия показания ? Резервоара неможе да побере толкоз бе! И аз си имах бензин,не съм дошъл на въздух тука! " Може да се сетите защо не искам да ги посещавам повече тия обирджий: говорих и с началника им,обясних му,реакция - нулева.Щом било отчетено от колонката - толкова било :blink: :blink: :blink: Можело било да незнам колко ми побира резервоара и глупости от тоя сорт .... :sayjin Престанете да зареждате от тиа обирджий да не ви се случи и на вас същото. :sayjin

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...