garga Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Все ми е било интересно дали хората предпочитат определена бензиностанция. Аз лично предпочитам Шел V-power. Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Lukoil Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Ами по принцип наще ходят на Шел(щото от 7 години имаме смарт карта и си мислят, че се пълнят точки, ама сигурно имаме за 1 вафла ) Иначе качеството в тази бензиностанция е добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 До нас има OMV , наще зареждат от там . Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Блъскам 6 километра с колата за да заредя от любимата ми бензиностаниця Разбира се, че ще зареждам където ми е най-близо и най-удобно. Все едно да питаш от къде си купувам хляб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 От един гараж за 1.40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 LukOil Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Винаги в OMV. Най-много съм доволен. Само веднъж ми бяха наляли дизел вместо бензин, но после ме обезщетиха. Коректни са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Като видя ,че ми свършва горивото зареждам на най-близката бензиностонция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Aз съм най-доволен от газта на Лукойл Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 От един гараж за 1.40 <{POST_SNAPBACK}> Ако не продават само на свои хора прати ми на ПМ адреса на гаража Иначе и на мен ми се е случвало да ми предлагат 10 литрова туба за 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 За мен ОМВ са най добрите бензиностанции. Shell са следващите с моя списък. После Lukoil. Най-важното е да не се зарежда от Емко, защото това са най-скапаната верига. Лъжат с количеството, горивото е кофти пс: защо си сложил "карам на газ" отделно, като че ли газта я продават в магазина Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Най-важното е да не се зарежда от Емко, защото това са най-скапаната верига. Лъжат с количеството, горивото е кофти <{POST_SNAPBACK}> Тъй като са ми най-близо често зареждам от тях. Няколко пъти съм зареждал и с тубата която има нивомер и не ми се случвало подобно нещо. И какво имаш предвид под кофти бензин ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Тъй като са ми най-близо често зареждам от тях. Няколко пъти съм зареждал и с тубата която има нивомер и не ми се случвало подобно нещо. И какво имаш предвид под кофти бензин ? <{POST_SNAPBACK}> Майка ми има дизелово пежо 206. Зарежда от Емкото и гори 8 в града, пуши и е спънато. Като зареди от ОМВ грам не пропушва, гори 7л/100км и се усеща разлика в тягата. Мойта кола я карам на газ. Като заредя от ЕкоПетролеум(понеже аз лично само от там слагам) минавам 70км с 10лв. Като заредя от Емкото минавам 50км, при еднакви цени на литър. Ето затова имам лошо мнение за ЕмкоМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 GAS rulezzzzzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Блъскам 6 километра с колата за да заредя от любимата ми бензиностаниця Разбира се, че ще зареждам където ми е най-близо и най-удобно. Все едно да питаш от къде си купувам хляб. <{POST_SNAPBACK}> Може да не ти се вярва, ама един приятел не зарежда от никъде другаде освен от ОМВ-то, което е до младежкия хълм. А тя е доста далече от парка Белите брези (където живее той). Най-важното е да не се зарежда от Емко, защото това са най-скапаната верига. Лъжат с количеството, горивото е кофти <{POST_SNAPBACK}> Значи все пак и други са го забелязали. Хора, не зареждайте от емко бе. По-големи измамници от тях не съм видял още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Ми аз бензин зареждах от ШЕЛ и бях много доволен. Ама сега с тая нафта..... май май в ЛукОил е най добре... в ШЕЛ дизела е в г** В ОМВ не съм зареждал , ама май трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Може да не ти се вярва, ама един приятел не зарежда от никъде другаде освен от ОМВ-то, което е до младежкия хълм. А тя е доста далече от парка Белите брези (където живее той). <{POST_SNAPBACK}> Къде е тва ОМВ до младежкия хъм че ми стана интересно Аз живея в смирненски и ходя до бул. България при Санкт Петербург като искам да заредя от ОМВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Мойта кола я карам на газ. Като заредя от ЕкоПетролеум(понеже аз лично само от там слагам) минавам 70км с 10лв. Като заредя от Емкото минавам 50км, при еднакви цени на литър. Ето затова имам лошо мнение за ЕмкоМ. <{POST_SNAPBACK}> Странно и аз зареждам газ от ЕмкоМ в Кичука,ама съм мноо доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Kato mi svarshi...nai blizkata benzinostantsia i TAM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Ако си фирма можеш да си поискаш карта за отстъпка от 2ст. на литър в емком Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 bastami zarejda metan i na 2-te koli ,a metan stanzitie sa 2 v pld i sa na edno i susto mqsto po putq za Trud Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Темата не трябваше ли да се казва "Къде зареждате гориво?"...защото не всеки е на бензин!!!Баща ми зарежда от където му е най-близко,ако е на зор,иначе в "Shell"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Тия Шелове-мелове не искам и да ги чуя.Отидох ведъж при тях да заредя ,и познайте какво стана ? Имах няколко литра безнин в Ксантията,и рекох да допълня че ме очакваше 2 часово шофиране.С резервоар за 60 литра и около 8-10 литра в наличност там,на мен се оказа че момчето на колконката ми е заредило 68 литра ?! С 8 литра повече отколкото ми побира резорвоара,и то при условие че имах бензин вътре Викам му " бе тий ...нормален ли си? Кви са тия показания ? Резервоара неможе да побере толкоз бе! И аз си имах бензин,не съм дошъл на въздух тука! " Може да се сетите защо не искам да ги посещавам повече тия обирджий: говорих и с началника им,обясних му,реакция - нулева.Щом било отчетено от колонката - толкова било Можело било да незнам колко ми побира резервоара и глупости от тоя сорт .... Престанете да зареждате от тиа обирджий да не ви се случи и на вас същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Абе ако е било минус 20 градуса може да излезе 1-2 литра повече, ама десет е абсурдно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.