intense Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 На бг + ключът към книжлето.... Пиу?Пиу пиу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 На бг + ключът към книжлето....Пиу?Пиу пиу? <{POST_SNAPBACK}> За сега мога да ти дам линк само на руски АКО ТЕ УСТРОЙВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 За жалост си нямам понятие от руски.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Книгата не е много скъпа, а и определено си струва парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 На бг + ключът към книжлето....Пиу?Пиу пиу? <{POST_SNAPBACK}> Какво е "ключът към книжлето"? Аз я имам в некомпютърен вариант, но явно съм пропуснала този "ключ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Аз ключа го имам на видео... с доста обяснения, обаче не го гледам щото още не съм чел книгата... Едва ли ще се намери някъде на БГ да се свали безплатно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 10, 2005 Author Share Posted September 10, 2005 Аз ключа го имам на видео... с доста обяснения, обаче не го гледам щото още не съм чел книгата... Едва ли ще се намери някъде на БГ да се свали безплатно... <{POST_SNAPBACK}> Днес ще си купя книжката ама жалко че я няма в нета....ще търся и ключа,защото мисля че с него ще е още по-ясно и интересно всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Кода го има в мрежата на ВИЗИО. Da Vinci Decoded се казва ако не се лъжа... Намери си някой познат да ти го свали на един диск е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Книгата е боза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 10, 2005 Author Share Posted September 10, 2005 Книгата е боза. <{POST_SNAPBACK}> Какво те кара да мислиш така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoo Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 Книгата е боза. <{POST_SNAPBACK}> Подкрепям! Комерсиалната литература е боза,"пълпс"-масова,евтина,непретенциозна...хартиена кашичка.. За пореден път се зарекох,никога повече да не прочитам книга,за която толкова се шуми... Та чак и друга книга-"ключ" към нея...Утре ще излезне и "шперц" сигурно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Книгата е боза. <{POST_SNAPBACK}> За съжаление има нещо вярно. Книжлето е увлекателно и непретенциозно, но е далеч от нещо, което може да те заинтригува наистина и да те промени. Аз си я купих преди морето и да ви кажа върши чудесна работа като плажно четиво. Винаги можеш да я зарежеш без угризения и да се пльоснеш във водата. В края на краищата така и не разбрах какъв е тоя прословут "ключ"...ама айде....минало. Отгоре на всичко след това ми похвалиха "Angels and Demons" и аз с всичкия си акъл прочетох и нея. Още по-голяма боза. Освен това следва стъпка по стъпка схемата от The Da Vinci Code и на места е необходимо да се чете по диагоналната система, защото вече знаеш какво ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Аз пък с всичкото си акъл, зех че се набутах за всичките му четири книжки.. мале, шаблона се повтаря при всички, на третата книга вече бях 90 % сигурен, кой ще се окаже дъ биг Ивъл™ зад цялата конспирация и накрая познах. Сега се чудя на кой да ги продам... (доста са запазени) Жалко за изсечените гори, тоя продаде 30+ милиона книги. Ставам активист на ГрийнПийс Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Е,не е лоша книгата.Сега я чета....поне напоследък много нашумя....много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joey_Wheeler Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Много е интересна.Миналия месец я прочетох , а сега чета Шестото Клеймо(отново на Дан Браун). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mumka Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Книгата е супер интересна. Останалите три също не са лоши, но фаворит ми е шифърът Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Книгата е супер интересна.Останалите три също не са лоши, но фаворит ми е шифърът <{POST_SNAPBACK}> Интересни са книгите му , но всичките са еднакви . "Шифърът" ме грабна и я изчетох за 2-3 дни , после взех и "Шестото клеймо" , очаквах пак да ме заинтригува . Интересна , но "сценария" е абсоютно същия . Няма интрига Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Хареса ми.Хубава книга,заслужаваше си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Кода го има в мрежата на ВИЗИО. Da Vinci Decoded се казва ако не се лъжа... Намери си някой познат да ти го свали на един диск е... <{POST_SNAPBACK}> Аз го свалих, ако някой го иска...още не съм го гледала обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Книгата е боза. <{POST_SNAPBACK}> И аз така съм чул-само измислици пишело вътре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Хареса ми.Хубава книга,заслужаваше си. <{POST_SNAPBACK}> И на мене ми хареса, докато я четях. После обаче прочетох мнения на учени за нея и се оказа, че е базирана на поне няколко сериозни изкривявания на истината в исторически смисъл. Така че става за забавление, но не и за това да научиш нещо повече за онова време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Книгата си струва парите, но аз няма да ги дам Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Книгата си струва парите, но аз няма да ги дам <{POST_SNAPBACK}> И аз съм на същия принцип Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 14, 2005 Author Share Posted September 14, 2005 Книгата си струва парите, но аз няма да ги дам <{POST_SNAPBACK}> Дай ги,дай ги Link to comment Share on other sites More sharing options...
benita_ Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Два от филмите вече ги има тук. Cracking.the.Da.Vinci.Code.(2004) Da.Vinci.Code.Decoded.(2004) Скоро ще се появят и другите два. Unlocking.Da.Vincis.Code.(2004) The.Real.Da.Vinci.Code.(2005) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.