czenitel Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 знаачи трябва ми ...... някой който си го е инсталнал ... да ми рар-не папката и да ми е прати ..... ще съм му мн благодарен (бтв линкове за инсталацията не ми треат) !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 http://play.evrocom.net/dl/incoming/?C=M;O=D натисни горе 2 пъти Last modified трябва да е от последните уплоуди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted September 2, 2005 Author Share Posted September 2, 2005 еееххх ... мерси все пак .. ама казах 4е инсталационни файлове не ми трябват особено пък на нокиа пс сюит .... напълно ясно съм написал чер ми трябва вече инсталлната програма, която е не коя друга а от топика а именно Mobile Media Browser Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 дай mail на PM и ще ти я пратя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.