MPABKATA_Z Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Начи имам 2 броя ей такива колони: BKH 1221 Hi-Fi OH 09 6274-78 40W, 4 ома Ако може да ме посаветвате за усилвателче нещо. Все не мога да намеря, нито да измисля отнякъде.. Колоните са стари. Може би на 20 години някъде. Бяха на чичо от едно радио с тея големите ленти (като за кино . Сам си ги е правил. Миналата година ги отворихме и запоихме наново и ся уж бачкат, но съм ги вързал към мойте малките дето преди години ги продаваха, тип "яйце" . Само ако може да ми кажете с какво чудо да ги захраня да пусна една тема в Buy/Sell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Един усилвател втора употреба 2*40 ще ти е достатъчен, пусни тема във форума Buy/Sel, мисля че до 80-100 лева ще те оправят(по-принцип цената е левче=ват). Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Начи имам 2 броя ей такива колони: BKH 1221 Hi-Fi OH 09 6274-78 40W, 4 ома . Бяха на чичо от едно радио с тея големите ленти (като за кино <{POST_SNAPBACK}> Казва се МАГНЕТОФОН и няма нищо общо с радиото.По скоро с касетофона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.