Puter Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Zna4i predi okolo mesec hdd-to mi otkaza da raboti.Nemoje da se razpoznae ot nikade nito pod dos nito biosa go razpoznava hdd-to e Quantum fireball 30.0gb .Dori go nosih pri frendove i tam ne6te da go razpoznae DALI E ZAMINAL??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Върти ли се диска.Ако не се върти е заминал ако го чуеш че върти има проблем някаде по платката абе къвто и да е случая мирише за кофата Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ако имаш много важна информация и проблема е само в електрониката (т.е. няма проблеми с плочите вътре) има начин да се възтанови...на цената на харддиска Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Zna4i predi okolo mesec hdd-to mi otkaza da raboti.Nemoje da se razpoznae ot nikade nito pod dos nito biosa go razpoznava hdd-to e Quantum fireball 30.0gb .Dori go nosih pri frendove i tam ne6te da go razpoznae DALI E ZAMINAL??? <{POST_SNAPBACK}> Аз имах FIREBALL и ми направи подобен номер и в краина сметка го хварлих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Върти ли се диска.Ако не се върти е заминал ако го чуеш че върти има проблем някаде по платката абе къвто и да е случая мирише за кофата <{POST_SNAPBACK}> HDD to varti 4uvam go ama ne6te da go razpoznae!! A ina4e ne e mnogo vajna informaciqta ama mi trqbva 6toto v neta trudno 6te q namerq ina4e da dam tolkova pari da mi se vaztanovi informaciqta e absurdno 6te go prejiveq prosto pitam nqkoi moje i da mi pomogne 4akam da vida i az 6te si go remontiram sam predi vreme remontirah edno hdd ama ot nego ne stana ni6to:)!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Аз имах FIREBALL и ми направи подобен номер и в краина сметка го хварлих. <{POST_SNAPBACK}> И аз така. Имало някви дефектни бройки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 И аз така. Имало някви дефектни бройки. <{POST_SNAPBACK}> като например - ПОВЕЧЕТО бройки и аз имах HDD от тази марка, и за съжаление и той си замина Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Еми сложи си ръката върху хддто пусни компа и ако усетиш леки вибрации явно върти демек работи И следователно прожблема е друг би трябвало джъмперите да си си ги направил Иначе вече само Seagate тва е марката ..... не правя реклама само споделям от личен опит съм имал толкова хардове от тая марка и още имам на по 7-8 години и не ми правят никви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Еми сложи си ръката върху хддто пусни компа и ако усетиш леки вибрации явно върти демек работи И следователно прожблема е друг би трябвало джъмперите да си си ги направил Иначе вече само Seagate тва е марката ..... не правя реклама само споделям от личен опит съм имал толкова хардове от тая марка и още имам на по 7-8 години и не ми правят никви проблеми <{POST_SNAPBACK}> Seagate Rulez!! А иначе относно темата мисля че платката си е отишла.Пробвай да го вържеш към друго ХДД /демек да буутнеш уина от друг хард/ и виж дали го разпознава Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarandaliev Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 имах проблем със подобен хард, по някое време не искаше да го разпознае, на мастер , сложих го на слейв, и то на отделен кабел на втория канал и тръгна.... е за 2 дена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Nqma smisal da se davat predlojeniq. Harda e zaminal. Vqrno 4e pove4eto broiki sa bili defektni. Na men li4no mi zaminaha samo 2 takiva Elektronikata im e defektna, s izgarmelite quantumi moje da se postroqt nqkolko hotela na moreto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.