Jump to content
BulForum.com

problem s HDD sprq da raboti

Recommended Posts

Zna4i predi okolo mesec hdd-to mi otkaza da raboti.Nemoje da se razpoznae ot nikade nito pod dos nito biosa go razpoznava hdd-to e Quantum fireball 30.0gb .Dori go nosih pri frendove i tam ne6te da go razpoznae DALI E ZAMINAL???

Върти ли се диска.Ако не се върти е заминал ако го чуеш че върти има проблем някаде по платката абе къвто и да е случая мирише за кофата

Ако имаш много важна информация и проблема е само в електрониката (т.е. няма проблеми с плочите вътре) има начин да се възтанови...на цената на харддиска

Zna4i predi okolo mesec hdd-to mi otkaza da raboti.Nemoje da se razpoznae ot nikade nito pod dos nito biosa go razpoznava hdd-to e Quantum fireball 30.0gb .Dori go nosih pri frendove i tam ne6te da go razpoznae DALI E ZAMINAL???

Аз имах FIREBALL и ми направи подобен номер и в краина сметка го хварлих.

Върти ли се диска.Ако не се върти е заминал ако го чуеш че върти има проблем някаде по платката абе къвто и да е случая мирише за кофата

HDD to varti 4uvam go ama ne6te da go razpoznae!!

A ina4e ne e mnogo vajna informaciqta ama mi trqbva 6toto v neta trudno 6te q namerq ina4e da dam tolkova pari da mi se vaztanovi informaciqta e absurdno 6te go prejiveq prosto pitam nqkoi moje i da mi pomogne 4akam da vida i az 6te si go remontiram sam predi vreme remontirah edno hdd ama ot nego ne stana ni6to:)!!

Еми сложи си ръката върху хддто пусни компа и ако усетиш леки вибрации явно върти демек работи :confused И следователно прожблема е друг би трябвало джъмперите да си си ги направил :lol: Иначе вече само Seagate тва е марката ..... не правя реклама само споделям от личен опит съм имал толкова хардове от тая марка и още имам на по 7-8 години и не ми правят никви проблеми :P :punk ;)

Еми сложи си ръката върху хддто пусни компа и ако усетиш леки вибрации явно върти демек работи  :confused  И следователно прожблема е друг би трябвало джъмперите да си си ги направил  :lol:  Иначе вече само Seagate тва е марката ..... не правя реклама само споделям от личен опит съм имал толкова хардове от тая марка и още имам на по 7-8 години и не ми правят никви проблеми  :P  :punk  ;)

Seagate Rulez!! А иначе относно темата мисля че платката си е отишла.Пробвай да го вържеш към друго ХДД /демек да буутнеш уина от друг хард/ и виж дали го разпознава

имах проблем със подобен хард, по някое време не искаше да го разпознае, на мастер , сложих го на слейв, и то на отделен кабел на втория канал и тръгна....

е за 2 дена...

Nqma smisal da se davat predlojeniq. Harda e zaminal. Vqrno 4e pove4eto broiki sa bili defektni. Na men li4no mi zaminaha samo 2 takiva :cry Elektronikata im e defektna, s izgarmelite quantumi moje da se postroqt nqkolko hotela na moreto :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...