maddrum Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Килъре, ама аз къде казвам в онзи точно пост, който цитириш, черно на бяло кои го е направил? Аз казвам, че постъпката е долна и който я е направил не му прави чест А ти закакво се връзваш като не сте виновни ....или гузен негонен бяга А другите неща са подмятания, написани за хора, които имат известно чуство за хумор По тая логика, освен мен постави и Овърман, защото и той има подобно изказване А за съпорта... е клиентско отношение П.С. И закакво станахте толкова нервни изведнъж почнахте да бълвате огън и жупел. В момента излагаме мнения, спокойно и цивилизовано Е, да има хора, който когато не могат да те оборят с думи, започват да използват сила Жалко, ако така процедирате и с клиентите, значи не съм се объркал в мнението си за съпорта П.С.С. Направих го по-черно, защото и аз като съм ядосан чета през ред Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Успокойте страстите. Най-много да затворят темата. Както обикновенно става с подобните на тази "хейтърски" теми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Килъре, ама аз къде казвам в онзи точно пост, който цитириш, черно на бяло кои го е направил?Аз казвам, че постъпката е долна и който я е направил не му прави чест А ти закакво се връзваш като не сте виновни ....или гузен негонен бяга А другите неща са подмятания, написани за хора, които имат известно чуство за хумор По тая логика, освен мен постари и Овърман, защото и той има подобно изказване А за съпорта... е клиентско отношение П.С. И закакво станахте толкова нервни изведнъж почнахте да бълвате огън и жупел. В момента излагаме мнения, спокойно и цивилизовано Е, да има хора, който когато не могат да те оборят с думи, започват да използват сила Жалко, ако така процедирате и с клиентите, значи не съм се объркал в мнението си за съпорта <{POST_SNAPBACK}> За лицемерите няма граници които не мога да преминат. Нищо не казваш за горните два цитата. Те са неудобни предполагам. Не злоупотребявай с търпението ми и не се опитвай да изглеждаш мъченик в очите на другите. Карай по темата вече и спазвай стриктно препоръките ми. Следващата капка ще прелее чашата без значение кой какво ще каже после за мене или за фирмата в която работя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
90125 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Това е истината -> Когато си най-бързия кон ти печелиш, защото никои не може да те стигне, а не защото спъваш другите. Браво пич! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Zna4i az sam zapoznat sas slu4aq tai kato rabotq vav vaprosnata DCC(Digital Cable Company).Ve4e cqla sedmica si igraem sas kolegite ot eurocom na gonenica nie gi sledim dali nqma da ni otrejat optikata ili koaksialnite traseta,a pak te ot svoq strana ni sledqt kade puskame opti4en kabel. Kakvo da vi kaja napravo mi se doreva kato gi vidqh vaprosnite "kolegi" da svalqt kabela koito sme prekarvali tolkova trudno.Prosto ne moga da razbera kak moje da stavat takiva ne6ta v na6ta mila rodina.No qvno horata s pove4e pari darjat vlastta v svoi race. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Аз пък съм английската кралица Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Zna4i az sam zapoznat sas slu4aq tai kato rabotq vav vaprosnata DCC(Digital Cable Company).Ve4e cqla sedmica si igraem sas kolegite ot eurocom na gonenica nie gi sledim dali nqma da ni otrejat optikata ili koaksialnite traseta,a pak te ot svoq strana ni sledqt kade puskame opti4en kabel. Kakvo da vi kaja napravo mi se doreva kato gi vidqh vaprosnite "kolegi" da svalqt kabela koito sme prekarvali tolkova trudno.Prosto ne moga da razbera kak moje da stavat takiva ne6ta v na6ta mila rodina.No qvno horata s pove4e pari darjat vlastta v svoi race. <{POST_SNAPBACK}> Еми освен да им пожелаем "ycnex" на евроком за методите им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Zna4i az sam zapoznat sas slu4aq tai kato rabotq vav vaprosnata DCC(Digital Cable Company).Ve4e cqla sedmica si igraem sas kolegite ot eurocom na gonenica nie gi sledim dali nqma da ni otrejat optikata ili koaksialnite traseta,a pak te ot svoq strana ni sledqt kade puskame opti4en kabel. Kakvo da vi kaja napravo mi se doreva kato gi vidqh vaprosnite "kolegi" da svalqt kabela koito sme prekarvali tolkova trudno.Prosto ne moga da razbera kak moje da stavat takiva ne6ta v na6ta mila rodina.No qvno horata s pove4e pari darjat vlastta v svoi race. <{POST_SNAPBACK}> Кърпичка искаш ли, че не е добра идея като се слайсва оптиката някой да циври над нея. Става кофти спойката и прави мизерий след това. Как следите ми е много интересно след като нямате достъп до шкафовете с въпросните трасета. Може би в нашата мила родина са се навъдили яко екстрасенси и не си поплюват да си използват телепатичните способности. Не искам да ти казвам с думи прости мене от какво ми се доплаква, че трябва сам да се банна после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Кърпичка искаш ли, че не е добра идея като се слайсва оптиката някой да циври над нея. Става кофти спойката и прави мизерий след това. Как следите ми е много интересно след като нямате достъп до шкафовете с въпросните трасета. Може би в нашата мила родина са се навъдили яко екстрасенси и не си поплюват да си използват телепатичните способности. Не искам да ти казвам с думи прости мене от какво ми се доплаква, че трябва сам да се банна после. <{POST_SNAPBACK}> Ami mnogo prosto sledim tehnicite(ako be6e malko po hitar 6te6e da se seti6).A 6to se otnasq do nodovete(ili 6kafovete kakto ti gi nare4e) nikoi ne kazal 4e sme otvarqli evrokomskite nodove nito pak te na6ite.Mojebi ako be6e na moe mqsto ili na mqstoto na nqkoi ot kolegite 6te6e da razbere6 kak se 4uvstvame.I ako ne si razbral o6te opti4nite traseta minavat po 6ahtite na BTK.^to se otnasa do lepenkite na na6ite trabi nqma6e nikakvi lepenki takiva slojiha slujitelite na EK.Za da mogat posle da badat izvadeni tezi trabi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 ^to se otnasa do lepenkite na na6ite trabi nqma6e nikakvi lepenki takiva slojiha slujitelite na EK.Za da mogat posle da badat izvadeni tezi trabi. <{POST_SNAPBACK}> И аз чух нещо такова, но не посмях да го напиша, понеже не бях сигурен в истинноста му, но след като и служител на фирмата го потвърди, вече почвам да вярвам.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Kakvo da vi kaja napravo mi se doreva kato gi vidqh vaprosnite "kolegi" da svalqt kabela koito sme prekarvali tolkova trudno От шахтите, в които "имате право" да ги слагате ли? И въобще без присъствието на човек от БТК, айде пробвай се пак И за тези, които смятат, че DCC е реална конкуренция. Каква конкуренция и какво качество може да предложи фирма, която гледа да мине по най-тънкия възможен начин - без изрядни документи, разрешения, прилежно положена оптика съгласно закона, с наем към БТК. Как можете да очаквате качество, след като самият начин на полагане подлага на риск всеки момент те да бъдат премахнати от БТК? И този метод ще вдигне качеството??? Явно аз имам изкривени представи за качество Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ami mnogo prosto sledim tehnicite(ako be6e malko po hitar 6te6e da se seti6).A 6to se otnasq do nodovete(ili 6kafovete kakto ti gi nare4e) nikoi ne kazal 4e sme otvarqli evrokomskite nodove nito pak te na6ite.Mojebi ako be6e na moe mqsto ili na mqstoto na nqkoi ot kolegite 6te6e da razbere6 kak se 4uvstvame.I ako ne si razbral o6te opti4nite traseta minavat po 6ahtite na BTK.^to se otnasa do lepenkite na na6ite trabi nqma6e nikakvi lepenki takiva slojiha slujitelite na EK.Za da mogat posle da badat izvadeni tezi trabi. <{POST_SNAPBACK}> FIXXXER имахте ли право да поставяте кабели там ? Колкото до ЕВРОКОМ - всички помним как висяха м/у блоковете първите им кабели. Всяко начало е трудно, още повече когато има кой да ти пречи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 без изрядни документи, разрешения, прилежно положена оптика съгласно закона, с наем към БТК. Как можете да очаквате качество, след като самият начин на полагане подлага на риск всеки момент те да бъдат премахнати от БТК? И този метод ще вдигне качеството??? Явно аз имам изкривени представи за качество <{POST_SNAPBACK}> Стига бе, дреамер, всички знаят, че почти всички мрежи в града, включително и тази на Евроком, по време на изграждането си, не са били изрядни като документи, също... Пък и като сте толкоз изрядни и законни, защо все още поддържате warez сайт със значително количество нелегално съдържание?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Стига бе, дреамер, всички знаят, че почти всички мрежи в града, включително и тази на Евроком, по време на изграждането си, не са били изрядни като документи, също... Пък и като сте толкоз изрядни и законни, защо все още поддържате warez сайт със значително количество нелегално съдържание?! <{POST_SNAPBACK}> Ами нали без варез-а трудно ще остане някой към Евроком, да не говорим за дъщерната фирма Гигабит, която е само варез. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Я виж ти, започнаха да се обаждат още хора с особенно мнение, поне не съм самотно мрънкало Верно сте много прави, че в зората на Евроком кабелите си висяка по блоковете. А и още една информация Знаете ли, че шефовете на DCC и Евроком някога са били съдружници? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ами нали без варез-а трудно ще остане някой към Евроком, да не говорим за дъщерната фирма Гигабит, която е само варез. И към всички прехвалени ланове из София Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Аман от професори Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Пък и като сте толкоз изрядни и законни, защо все още поддържате warez сайт със значително количество нелегално съдържание?! <{POST_SNAPBACK}> Ами заради теб и мен ....заради нас Като гледам тука го обърнаха на бизнес интереси и спорове. Явно не е имало договорка на "високо ниво" ,т.е. между някакви шефове от въпросните фирми ...или не са се разбрали нещо и ся накрая нищо чудно ние да се окажем прецакани ,ако продължат да си режат мрежите Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 FIXXXER имахте ли право да поставяте кабели там ? Ne tai kato vse o6te nqmame razre6itelno ot BTK.No pak nito eurocom imaha razre6itelno da svalqt koaksialniq kabel v ki4uka i smirnenski. А и още една информация Знаете ли, че шефовете на DCC и Евроком някога са били съдружници? Vqrno e no predi godina ne6to se bili skarali Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 накрая нищо чудно ние да се окажем прецакани <{POST_SNAPBACK}> Господи, та ти не разбираш ли, че *вече* сме прецакани.. колкото по-малко конкуренция, толкова по-зле за крайния потребител. Да не говорим, че капиталовложението във въпросната мрежа, като загубено такова, е загуба за икономиката на българия, макар и дребно, на общия фон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Каква загуба за икономиката, след като стана ясно, че не плащат нищо за ползването на шахтите?!?!?! Утре толкова и данъците ще си плащат Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Каква загуба за икономиката, след като стана ясно, че не плащат нищо на държавата?!?!?! <{POST_SNAPBACK}> Mi ako ne znae6 BTK e ve4e 4astna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Каква загуба за икономиката, след като стана ясно, че не плащат нищо на държавата?!?!?! <{POST_SNAPBACK}> Е как да плащат, при положение, че бизнеса им е още недействащ? Пък и инвестирания капитал, все е взет някъде от скромната ни държавица.. и като пропилян такъв, си е жива загуба А.. да попитам, Евроком си плаща всички данъци на 100%, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Много добре знам. Е как да плащат, при положение, че бизнеса им е още недействащ?Пък и инвестирания капитал, все е взет някъде от скромната ни държавица.. и като пропилян такъв, си е жива загуба А.. да попитам, Евроком си плаща всички данъци на 100%, нали? За данъците не мога да ти кажа, ти знаеш ли със сигурност? Но поне си плащат ползването на шахтите и кабелите са им съвсем законно положени там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ама дължали една сюрия пари на бТк, точно дългове за ползването на шахтите Това е факт А ся кой е прав? Дали онези, който си слагат кабелите без разрешение, или онези, чиито кабели са там законно, но не дават една стотинка затова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.