Jump to content
BulForum.com

Разрушаването на незаконните постройки на Ромите

WoW_Lo6iq

Recommended Posts

Мислите ли, че това е правилно.И мислите ли че някой си трябва да се бърка на България и да ни казва какво да правим със ромите!!!

Моето мнение е,че трябва да се бутнат тези постройки!

Рано или късно трябва. Но нашите политици са прекалено заети да въртят задниците ни към европа, за да видят кой плаща тока, кой има законни жилища и т.н.

хахаха, по някоя телевизия интервюираха съседите им на тея цигани, които са също цигани и те казаха не ги искаме само праят боклуци тука. така че има цигани и цигани, всичките дето не си плащат тока и живеят къдет им падне - ДОЛУ :banned:

В тази държава си има закони - кои къде и как да строи. Като не се спазват да ги гази фадромата...

Не е зле да пусант малко фадроми и по незаконните вили по черноморието обаче:)

Ми мисля че трябва се бутнат тия незаконни постройки.Ма то държавата е виновна за това че им разрешава.Много се ядосвам когато погледна през прозореца и видя 10-15 цигански къщи и всички незаконни.Ако дойдете в изгрев ще видите че там е заприличало на мръсно село от 19век.

тия от защитата на човещките права

искат да им се плаща на циганите

и да се съдят отговорните за тва деяние :sick

имам непоносимост към повечето цигани ... но не омраза ...

според мен трвбва да ги бутнат ...трябва да си плащат тока ...и водата ...

и да поемат всички отговорности по съществуването си

Щом са незаконно построени, значи държавата има пълното право да ги бутне. Как всички можем да си плащаме данъците и земята, а те не могат или по-скро не желая. Да си платят земята, да платят една глобичка за това, че са я ползвали незаконно, да се бръкнат за данъците(барабар с лихвите), щото ние всички така правим и никой няма да им барне жилищата. Ама те исках съвсем, съвсем тънко да минат! :angry1

Разбира се че трябва построени са незаконно прекаран им е ток незаконно кво искат много ясно че ще им ги саборят.А тея от защита на човека да ги земат там при тях ако искат кво сме им виновни ние че неси плащат на тая даржава.Ние можем да плащаме а тях ги защитават някви чужденци дето си нямат никва представа закво става вапрос.Това е едната причина поради която даржавата ни е бедна секи се чуди как да излаже и да вземе нещо без ддс политиците крадат по най-безсрамен начин.....малко се отклоних от темата.ДА ИМ ГИ БУТАТ КАЩИТЕ А ДРУГИЯ ПАТ КОГАТО ПОСТРОЯТАТВОР И ТВА Е :angry1 :angry1

Ima dva izhoda- da se prolee krav, ili ciganite da zavladeqt Bulgaria :angry:

1Вото е малко вероятно 2рото ми се струва по вероятно.Тея цигани са си еба*и маиката снасят по 20 деца и са супер единни за разлика от нас БЪЛГАРИТЕ които гледаме как да спасяваме собствения си задник.

karaman неса глупости тея са вече на сякаде завладяха ни мамаим мрасна.

juji затва сме на тоя хал щото секи вика тва са глупости краини мерки ..........

Да ги бутат много ясно, аз ако си построя жилище на общинска земя, ще ми го бутнат без въобще да се замислят... Те какво повече от мен са та да ги пожалят?!

Караман не съм съгласен с теб, циганите или ще стават българи и ще живеят наравно с нас или са за трепане. Не може аз и ти и всички да им плащаме тока, и всички облаги, това няма да продължи и ако продължи така скоро очаквам сериозни последствия.

Ще стане това, ама като цъфнат налъмите!Нали трябва да се дупим на великата европа и да им играем по свирката...Там в махалата все по-зле става, все повече боклуци и мръсотия и още колиби

si4ki cigani na sapunnn !!!

Тео букет ако може :) .

Ти мани правозащитните тъпаци ъъъъъ така де организации ами и в Хелзинкския комитет мрънкали. Осъдили го "остро". А аз да питам КОЙ ОЛИГОФРЕН измисли десетилетието на ромската култура ( или няква друга такава простотия беше ) ? А?

И защо трябва да се плаща на цигаите? Щот са цигани ли. Според мен трябва да се плати за една яка циганска почивка но няма да им казваме къде. Ще пристигнат направо в лагера ъъъъ... курорта и там ще си решим проблемите с тая мръсна сган.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...