Jump to content
BulForum.com

Sell: Ram

Recommended Posts

Паметта е немско производство и е от старите партиди без остатъчна гарация.

Тайминги по SPD 8-3-3-2.5 пускал съм я на 4-2-2-2(без OC) без проблем стигала е на клок при моето скромно пс без да дигам волтажа и до 215МHz(8-3-3-2.5).

Цена 85лв.

Prazni4no namalenie 80lv.

P.s

Qvno malko hora sa 4uvali za tazi marka pamet i tova govori za kakvo stava duma v tozi umrql forum.

Sigurno si gubq vremeto tuk po-dobre da postna v nqkoi ot sofiiskite.

Не се цупи. Паметта е добра. На мен скоро може би ще ми се наложи да си купувам точно 512 ДДР / 400 Мхз, ако още не е продадена може и да я взема.

Мерси за дозата позитивност ,малко ми се пооправи настроението :unsure: .

Ще те имам в предвид(като гледам скоро няма да я продам освен ако не я дам за 50 лева на някой прекупвач ,язък за готината памет).

Мерси за дозата позитивност ,малко ми се пооправи настроението  :unsure: .

Ще те имам в предвид(като гледам скоро няма да я продам освен ако не я дам за 50 лева на някой прекупвач ,язък за готината памет).

Бъди оптимист. Може и да я продадеш - зависи от търсенето. Изчакай ден -два. Ако беше за 50 - те лв. винаги можеш да я продадеш дори и без да влизаш във форума, във всяка компютърна фирма биха те "отървали" от нея на драго сърце :D

Prazni4no namalenie 80lv.

P.s

Qvno malko hora sa 4uvali za tazi marka pamet i tova govori za kakvo stava duma v tozi umrql forum.

Sigurno si gubq vremeto tuk po-dobre da postna v nqkoi ot sofiiskite.

Те не ,че малко хора са чували за марката ами цената ти е като на нова виж тук не се сърди не се заяждам ,но не си мисли че хората са будали !!!

Приятелю,не се сърди,но е факт.

DonRamon е прав.

Има я и на 51$ на други места в Пловдив.

И друг факт: $ падна близо с 5ст.,което също се отразява.

Послушай tracker и я задръж за малко.

Като падне долара,фирмите незнайно защо вдигат цената.

Късмет!

Първо не правя никой на будала и второ не съм казал че цената е твърда и трето в смартсистемс има същата памет самоче единствено името е същото и е 51$ без ДДС и до колкото разбрах не могат да ми я дадат без ДДС.

И нека ви дам един пресен пример със доброто старо и евтиното ново.

Когато излезе АСУС 9550 Ге 90% от бройките се клокваха на 480/600(някои и нагоре) което не е нормално за 4нс памет но беше факт и то добър а сега е факт че такава карта чисто нова е много по-евтина от тогава но оптималния клок би бил и си е 450/520 та правете си сами сметката.

V tazi tema se prodava ot novite pameti MDT ako iskate vzemete q i da gi sravnim da vidim koq ot dvete plo4ki e po-dobra puk i po-evtino sthe vi doide qvno naistina si zaslijava parite 4e i v magazina gi ima spuer sa novite napravo strashni.

Toi pi4a gledam ve4e ne sa minali 4eteri mesetza i iska da q podari na nqkoi da pokaje kolko dobur samarqnin e.

P.s

Ako prodavah sushtata togava bi bilo umestno da mi kazvate kolko struva nova v magazina.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...