XeForce3 Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Търся да си закупя процесор Athlon XP 1800+ със маркировка DL3TC задължително с отключен множител. Давайте предложения тук. Също така и как се клоква процесора и на какъв волтаж и с какво охлаждане. Вие сте продавачите затова вие ще давате цена. Може и на xf3@abv.bg да пишеш и на ПМ. Чакам предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Имам доста добра бройка. 2400МХц без проблем.Цена:110лв. Ако те интересува ще ти дам повече ИНФО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Имам доста добра бройка.2400МХц без проблем.Цена:110лв. Ако те интересува ще ти дам повече ИНФО! <{POST_SNAPBACK}> Цената не ме устройва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Няма проблем.Вече е запазен! ...и ПРОДАДЕН Късмет в търсенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.