Jump to content
BulForum.com

Унищожихме ли си планетата?

RaptoR

Recommended Posts

Напоследък като наблюдавам как природните стихии превзеха новините все повече си мисля какъв идиот е фактически човешкият индивид.

Спомняте си миналата година мащабните наводнения из Европа. Тази година дойдоха при нас - по силни даже. И после отново навестиха централна Европа... Помним как се "накиснаха" и в Италия.

Аз пък помня 92-93-та как разни рошави очилати учени предупреждаваха, че климатът бясно и ужасно ще се промени и то не в хубавия смисъл.

Дългият престой на слънце вече води до сериозни последици и даже увреждания. Само преди 12-на години можех да стоя по цял ден на плажа без да помисля за сянка. Не пробвайте да го правите днес...

Американските урагани, които навремето отнасяха по някой квартал - сега струват в щети наполовина иракската инвазия...

Току що прочетох ТОВА, извинявам се че не мога да ви го покажа цялото, но хубаво е да го намерите и прочетете...

Лично аз си нося новите дрехи, пия си питието, форсирам си колата и т.н.

Защото не знам колко години още ще да изкараме.

Имам даже идея да си купя нещо малко в Родопите - колкото се може по-високо - звучи смешно, но пък ако се замислите малко става все по-логично.

Лично аз се моля проектът с космическата станция да има успех, за да има A Day After Tomorrow и някой жив човек, който да го посрещне...

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

То тва за Сахара си е доста отдавна, тя се разширява с около 100 метра в година на север, ама все пак има още бая годинки докато ни стигне...

То хубаво ама и в планината не можеш да се спасиш. Там са свлачищатата... няма спасение.. Абре природата се балансира.. това е :)

Говорите толкова напред в бъдещето,че просто си нямате идея.Ако ще става нещо,което да промени коренно климата на Земята ще е в далечното бъдеще.Това са само "въведения",който водят до огромния "увод" надявам се че разбирате какво искам да ви кажа.Космически градове?Може...ама няма да сме живи за да го видим.В момента сме в началните стъпки на науката ти първа ще се правят открития,който ще променат науката изцяло.Все пак живота ще свършва и ще започва и така до бекрайност.Първо са били едно клетачни и след дълги години евульоиране са станал динозаврите..най-развитите същества за онова време.Обаче изчезват нали?Ние с какво сме по-различни?И ние сме били едноклетъчни,а ето ни сега.Както е свършила ерата на динозаврите така и ще свърши нашета рано или късно(по скоро късно ама не съм пророк да давам прогнози).Така че се кефете на живота защото е уникален....

И аз искам да си купя нещо много, много на високо, ама не в Родопите а примерно в Rocky Mountains, по същата причина ;) Ще става все по-зле, но пък природата е непредвидима, изобщо не се знае какво ще стане...Дори и ако не ни изтреби тя - сами ще се избием за последните капки нефт след няколко десетки години. А знаете какво е казал Аинщайн за третата световна война

Унищожихме ли си планетата?

Pravim opiti no za sega sme jertva samo na informatsia ot poveche istochnika...i predi se e sluchvalo sashtoto koeto se sluchva i dnes!!! Spored teb koe e po razlichno sega? Da...ima internet s xiliadi informatsioni saitove i vesnitsi,kabelna TV...naroda chete,gleda i se shashka. :woot Klimata ima tsiklichnost i prez opredelen period na vreme nastapvat niakoi promeni...za tezi neshta sa ispisani mnogo uchebnitsi.

Kolkoto do navodneniata v Europa naskoro edin germanski uchen spomena kakva e chast ot prichinata. S niakolko dumi..ogromni ploshti sega sa pokriti s beton i asfal i vodata vmesto da popiva v pochvata se oticha v rekite koito ot svoia strana prilivat. :cry

P.S. Filma "Sled utreshnia den" ne e dokumentalen!

Надявам се да имаме още доста години аз съм малък и несъм се наживял още.

Че ти какво си мислиш,да ги имаш тия години,дали ще са хубави? :huh: Не че нещо,ама хората сами си го правят(правим) това!!! :angry1 Дано да се родят по-добри хора...и по-съвестни.... :rolleyes: Не лоши хора като мен :devil :P И вас :P Шега.След утрешния ден,го дават да вали.....

Че ти какво си мислиш,да ги имаш тия години,дали ще са хубави?  :huh:  Не че нещо,ама хората сами си го правят(правим) това!!!  :angry1 Дано да се родят по-добри хора...и по-съвестни.... :rolleyes:  Не лоши хора като мен  :devil  :P И вас  :P Шега.След утрешния ден,го дават да вали.....

ХАХАХА аве тва е в много далечен план не в близките 100 200 300 години.

Според мен с всеки изминал ден правим всичко по силите си да унищожим планетата си :( . Милионите автомобили , токсичните отпадацъи хвърляни в моретата , фабриките , които замърсяват въздуха , буклуците изхвърляни на улицата , горските пожари причинени от разни идиоти ... :(

Преди време отворих тема засягаща това....надявах се някой да се замисли..... :unsure: Абе малко по малко...кой знае какво ни готви бъдещето...

Какво може да ни готви,отмъщение :P ,за дето сме такива идиоти да си онищожаваме рая.Ще ми говорят че като човек умре отива в рая,няма такова нещо,ТОВА Е РАЯ,и сами си го развалихме :(

Какво може да ни готви,отмъщение :P ,за дето сме такива идиоти да си онищожаваме рая.Ще ми говорят че като човек умре отива в рая,няма такова нещо,ТОВА Е РАЯ,и сами си го развалихме :(

:(

Климата се променя и то с главоломна скорост . Няколко бързи примера :

Миналата "зима" на 25 декември да играеш футбол по съвсем лек пуловер е малко странно . Лятото (пак миналото) да вали през ден ... :sick . Ще видим зимата как ще е :ph34r:

Направо и е****е майката!!!Адски малко неща са си същите!!!НЕ ми се мисли какво ще е тая зима .. ако въобще има такава.

Официално ще има...но в действителност? ;)

Нямам нещо по-различно от вас да кажа.С този начин на живот сме за никъде.Просто алчността на хората е водеща...

Абе истината е,че всъщност много малко хора наистина се интерисуват за "Планетата" ни.Всички освен тях,само говорят колко било важно,а само гледат на тях да им е добре!Пример - президентът Буш!

надявах се някой да се замисли.....

Чакай някой да се замисли . Важното е , че кошчетата винаги са твърде далеч и буклуците трябва да се хвърлят на земята :sick

Ох пак ще се разпаля на тая тема и ще започна само за това да говоря на заобикалящите ме :rolleyes: :angry: :huh: Просто.....пазете.....чисто....макар че сигурно някои сега ще си кажат 'е кво по дяволите пък ще направя ако не си хвърля боклучето сега на земята,няма да стане по-добре....' :huh: :angry:

Хм.... :wacko:

Наистина всичко си зависи от нас! И лошото е, че никой не се замисля, когато купува продукти, чиято екслоатация вреди на околната среда. Всеки си прави каквото му скимне-тя планетата е голяма, що да не излея тука това?

Буш е такъв....**тьо, че направо не мога да го гледам!

Добре де...разбирам че замърсяваме планетата,разбирам че ние сме си виновни за почти всички бедствия(казвам почти защото някой са си "програмирани" да се случат в период от време).Ама я спрете за момент и се замислете..."Какво би било без техника?""Без ток"Без причиствателни системи""Без топлина""Без място където да си закараш изморения задник и да се отпуснеш""Без лекарства!""Без компютри :P "Не наистина спрете и се замислете...да не мислите че учени са си губили живота за да могат да направят човешкия живот по-лесен само за да могат групировки като "Защити дървата" или "Защити катериците" да затрият толкова много години от историята?Да не си мислите,че само една земя има в цялата вселена...вече излизаме в космоса,посещаваме планети и търсим живот и благоприятна атмосфера защо не помислите че земята е просто една от възможностите за да продължи живота на човека...Просто никой не може да го проумее а тези който успяват ги вкарват в лудниците...Та искам да кажа,че всичко се променя както написах в предния ми пост това е една началния стадий на промените дет ще станат сигурен съм,че още не сме видели нищо....А я помислете и за това...Защо си мислите че ние сме го причинили?Защото така казват учените ли?Не мислите ли че може да бъде казано така да стане както при динозаврите...като дойде времето една нация да загине така и ще стане...еволюцията постоянно се върти в кръг.Човечеството ще се превърне в едно клетъчно както и е започнало!

Знам че е дълъг поста ама просто така мисля и исках да го споделя!Ох заболяха ме пръстите...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...