weasel Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Покрай нашумелите избори за най-добър китарист, вокалист и прочее, реших да пусна един и за акордеонистите.. та, според вас, кой е най-добрия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Има един циганин в Градската градина! Е, ми, гласувам за него! <{POST_SNAPBACK}> Бай Асен се казва. Наистина е много добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Има един циганин в Градската градина! Е, ми, гласувам за него! <{POST_SNAPBACK}> I az sam za Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Като стана дума, има един малък пич, който тук-таме излиза да свири на Джумаята. Пичът си свири, каквото му дойде на душата и е някаква дивна импровизация цялото и много кефи...обикновено и публика събира. Пак добре, че има хора, които още да слушат такива неща...не още в същност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 И аз гласувам за ония в градската градина. Нали става дума за симпатичен циганин, който свири и си приглася? Следва тема за най-добър кавалджия... или кавалист... или де'а знам как се води Иначе тема за уличните музиканти може би би била добра идея... но не искам аз да я пусна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.