Jump to content
BulForum.com

Проблем с XP-то

Dido`87

Recommended Posts

Включвам си компа, и забива на "welcome" screen-a на XP. Опитах със всичките разновидности които са на safe mode обаче винаги забиваше на welcome screen-a. Пробвах с чакане... час... два... същата хава. По принцип повечето работи са ми в D:\ така че не ми е кой знае къв проблем да направя format C:\ обаче се сетих че в My Documents имам много важни работи... Има ли някакъв начин да влезна поне за да ги преместя (Няма да стане с Boot Disk за DOS понеже нямам флопи, пък и C:\-то ми е NTFS и едва ли ще го прочете) :cry

Включвам си компа, и забива на "welcome" screen-a на XP. Опитах със всичките разновидности които са на safe mode обаче винаги забиваше на welcome screen-a. Пробвах с чакане... час... два... същата хава. По принцип повечето работи са ми в D:\ така че не ми е кой знае къв проблем да направя format C:\ обаче се сетих че в My Documents имам много важни работи... Има ли някакъв начин да влезна поне за да ги преместя (Няма да стане с Boot Disk за DOS понеже нямам флопи, пък и C:\-то ми е NTFS и едва ли ще го прочете) :cry

Пробва ли с Reapir функцията на инсталационното cd na Уиндоус? Пък и ако направиш преинсталация без формат, юзърът в който са текущите ти документи, няма да се изтрие, ще се създаде нов за новата инсталация.

Затова винаги е добре човек да има спасителни средства от първа необходимост. За мен това е Super WinPE 2004 Standard - лайв CD с Windows и няколко други хави. Изключително полезно и незаменимо средство.

С него можеше да си копираш/преместиш каквото и където трябва, включително да запишеш на сидита каквото трябва.

Иначе ако го нямаш, N00KiE много хубав съвет ти е дал - реинстал без формат. Но аз те съветвам разбира се след такъв реинстал да преместиш каквото трябва и след това да направиш чист инстал след формат.

Абе да ама като се опитам да заредя Installation CD-то на XP ми забива на "Starting Up Windows" и се сетих че тоя проблем идва от видеокартата... сложих си старата за да инсталирам Windows с нея обаче като вклча компютър нещо не може да я "захапе"... след това се опитах да я наместя ама изтървах PC-то на земята и ся като се опитам да го включа и ми дава три последователни пиукания АхаХХАхАхахАхА ужас :woot :cry :cry :cry (само mp3-ките ми да са още в харда друго не ме интересува)

И аз имах подобен проблем и го оправих. Като го пуснеш и ди забие уелком изчакваш търпеливо :bgrin: После като ти излезе десктопа си стартираш System Restorе и му даваш дата която ти е бил в изправност компа :D На мен така ли се оправи пробвай мисля че ще стане :punk

Затова винаги е добре човек да има спасителни средства от първа необходимост. За мен това е Super WinPE 2004 Standard - лайв CD с Windows и няколко други хави. Изключително полезно и незаменимо средство.

С него можеше да си копираш/преместиш каквото и където трябва, включително да запишеш на сидита каквото трябва.

Може ли да ми дадеш линк за този Windows live CD. Ще ми свърши много полезна работа. :)

По-проблема знам един ДОС дето без проблем, чете NTFS :) . Изпече си едно CD с Nero обаче изберете да бъде bootable. Nero-то си слага квото трябва и после се стартира някъв DR-DOS дето чете всичко - NTFS, FAT, FAT32 квото имате освен някоя Линукс партиция. ;)

А ве хора, той човека си е строшил ПСто какъв рестор какви чудесии.:confused

Абе да ама като се опитам да заредя Installation CD-то на XP ми забива на "Starting Up Windows" и се сетих че тоя проблем идва от видеокартата... сложих си старата за да инсталирам Windows с нея обаче като вклча компютър нещо не може да я "захапе"... след това се опитах да я наместя ама изтървах PC-то на земята и ся като се опитам да го включа и ми дава три последователни пиукания АхаХХАхАхахАхА ужас  :woot  :cry  :cry  :cry (само mp3-ките ми да са още в харда друго не ме интересува)

Пробвай да изкараш видеокартата и после пак да я сложиш , провери дали всичко си е на мястото преди да вкл. и опитай на ново.С това пиукане ти казва че нещо не си е на мястото (не е поставено както трябва)Успех ! :thumbs-up:

Може ли да ми дадеш линк за този Windows live CD. Ще ми свърши много полезна работа.  :)

По-проблема знам един ДОС дето без проблем, чете NTFS  :) . Изпече си едно CD с Nero обаче изберете да бъде bootable. Nero-то си слага квото трябва и после се стартира някъв DR-DOS дето чете всичко - NTFS, FAT, FAT32 квото имате освен някоя Линукс партиция.  ;)

Super.WinPE.UBCD.2004.Pro

Super.WinPE.UBCD.2004.Standard

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...