Dido`87 Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Включвам си компа, и забива на "welcome" screen-a на XP. Опитах със всичките разновидности които са на safe mode обаче винаги забиваше на welcome screen-a. Пробвах с чакане... час... два... същата хава. По принцип повечето работи са ми в D:\ така че не ми е кой знае къв проблем да направя format C:\ обаче се сетих че в My Documents имам много важни работи... Има ли някакъв начин да влезна поне за да ги преместя (Няма да стане с Boot Disk за DOS понеже нямам флопи, пък и C:\-то ми е NTFS и едва ли ще го прочете) Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Включвам си компа, и забива на "welcome" screen-a на XP. Опитах със всичките разновидности които са на safe mode обаче винаги забиваше на welcome screen-a. Пробвах с чакане... час... два... същата хава. По принцип повечето работи са ми в D:\ така че не ми е кой знае къв проблем да направя format C:\ обаче се сетих че в My Documents имам много важни работи... Има ли някакъв начин да влезна поне за да ги преместя (Няма да стане с Boot Disk за DOS понеже нямам флопи, пък и C:\-то ми е NTFS и едва ли ще го прочете) <{POST_SNAPBACK}> Пробва ли с Reapir функцията на инсталационното cd na Уиндоус? Пък и ако направиш преинсталация без формат, юзърът в който са текущите ти документи, няма да се изтрие, ще се създаде нов за новата инсталация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Затова винаги е добре човек да има спасителни средства от първа необходимост. За мен това е Super WinPE 2004 Standard - лайв CD с Windows и няколко други хави. Изключително полезно и незаменимо средство. С него можеше да си копираш/преместиш каквото и където трябва, включително да запишеш на сидита каквото трябва. Иначе ако го нямаш, N00KiE много хубав съвет ти е дал - реинстал без формат. Но аз те съветвам разбира се след такъв реинстал да преместиш каквото трябва и след това да направиш чист инстал след формат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted August 31, 2005 Author Share Posted August 31, 2005 Абе да ама като се опитам да заредя Installation CD-то на XP ми забива на "Starting Up Windows" и се сетих че тоя проблем идва от видеокартата... сложих си старата за да инсталирам Windows с нея обаче като вклча компютър нещо не може да я "захапе"... след това се опитах да я наместя ама изтървах PC-то на земята и ся като се опитам да го включа и ми дава три последователни пиукания АхаХХАхАхахАхА ужас (само mp3-ките ми да са още в харда друго не ме интересува) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Сащо може да вземеш един диск на Knoppix и с него да си ги преместиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 И аз имах подобен проблем и го оправих. Като го пуснеш и ди забие уелком изчакваш търпеливо После като ти излезе десктопа си стартираш System Restorе и му даваш дата която ти е бил в изправност компа На мен така ли се оправи пробвай мисля че ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Затова винаги е добре човек да има спасителни средства от първа необходимост. За мен това е Super WinPE 2004 Standard - лайв CD с Windows и няколко други хави. Изключително полезно и незаменимо средство.С него можеше да си копираш/преместиш каквото и където трябва, включително да запишеш на сидита каквото трябва. <{POST_SNAPBACK}> Може ли да ми дадеш линк за този Windows live CD. Ще ми свърши много полезна работа. По-проблема знам един ДОС дето без проблем, чете NTFS . Изпече си едно CD с Nero обаче изберете да бъде bootable. Nero-то си слага квото трябва и после се стартира някъв DR-DOS дето чете всичко - NTFS, FAT, FAT32 квото имате освен някоя Линукс партиция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 А ве хора, той човека си е строшил ПСто какъв рестор какви чудесии. Абе да ама като се опитам да заредя Installation CD-то на XP ми забива на "Starting Up Windows" и се сетих че тоя проблем идва от видеокартата... сложих си старата за да инсталирам Windows с нея обаче като вклча компютър нещо не може да я "захапе"... след това се опитах да я наместя ама изтървах PC-то на земята и ся като се опитам да го включа и ми дава три последователни пиукания АхаХХАхАхахАхА ужас (само mp3-ките ми да са още в харда друго не ме интересува) <{POST_SNAPBACK}> Пробвай да изкараш видеокартата и после пак да я сложиш , провери дали всичко си е на мястото преди да вкл. и опитай на ново.С това пиукане ти казва че нещо не си е на мястото (не е поставено както трябва)Успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 като се опитам да го включа и ми дава три последователни пиукания АхаХХАхАхахАхА ужас <{POST_SNAPBACK}> Ето ти инфо според биоса какво означават пиуканията http://www.computerhope.com/beep.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Сега остава само да каже какъв е биоса. Според мен не е поставена както трябва видеокартата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Може ли да ми дадеш линк за този Windows live CD. Ще ми свърши много полезна работа. По-проблема знам един ДОС дето без проблем, чете NTFS . Изпече си едно CD с Nero обаче изберете да бъде bootable. Nero-то си слага квото трябва и после се стартира някъв DR-DOS дето чете всичко - NTFS, FAT, FAT32 квото имате освен някоя Линукс партиция. <{POST_SNAPBACK}> Super.WinPE.UBCD.2004.Pro Super.WinPE.UBCD.2004.Standard Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Super.WinPE.UBCD.2004.ProSuper.WinPE.UBCD.2004.Standard <{POST_SNAPBACK}> Нямам достъп до китайските сайтове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.