savamane Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Както пише в заглавието, търся си такава кутия(от тия дет захранването е хоризонтално).Купувам само кутията без захранване.Давам до 10 лева.Чакам предложения тук в темата, на ЛС или на мейл адреса в профила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Държиш ли да е запазена щтот имам една с леко изкривен страничен капак и единия капак за ЦД е бил някога надраскан 5лв. Кутията е бяла.Ако имаш интерес щи прата и снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Имам една която е като нова - бес нито една драскотина и се продава със стиропорите в кашон! Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Държиш ли да е запазена щтот имам една с леко изкривен страничен капак и единия капак за ЦД е бил някога надраскан 5лв. Кутията е бяла.Ако имаш интерес щи прата и снимки <{POST_SNAPBACK}> Ами да интересува ме.Дай една-две снимки. @киро на теб ти отговорих на ЛС-то. П.П. и се пише без Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Имам една която е като нова - бес нито една драскотина и се продава със стиропорите в кашон! <{POST_SNAPBACK}> Ако има и изводи за USB и SOUND от пред ще е супер, аз търся нещо такова! Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Ако има и изводи за USB и SOUND от пред ще е супер, аз търся нещо такова! <{POST_SNAPBACK}> аааа, да се разберем! Беш на опашката отзад Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.