snake Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 ako nqkoi ima programa za vyztanovqvane na nadraskani diskove da postva Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 по скоро ти трябва някъв хардуер за полиране.не виждам как софтуер може да ти помогне.може и да греша де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 Da we ... ti napravi edna dupka v diska ... a puk posle o4akvai nqkva programa da ti pomogne Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 Ako e nadraskan diska edinstvenia shans da go opravish doniakade e nai-obiknovennata pasta za zubi. Slagash ia na diska i pochvash da turkash sas meka kurpa, parcal ili pamik (baia turkane pada). Turkash, turkash, turkash, turkash i posle hubavo izmivash diska na cheshmata sas sapun i voda (topla, no NE GORESHTA!!!) taka po-finnite draskotini se opraviat. Ako ima obache dalboki draskotini mai niama da stane. Nedei da zabraviash obache che pastata za zubi NE TRIABVA da imam vav sebe si tvurdi chastici, koito se slagat za izbelvane na zubite. Triabva da bude bez takiva neshta v neia. A be kato krem za ruce - finna. Samo che ne me pitai koia pasta e takava. Tova e edinstvenoto neshto, koeto bi moglo da ti pomogne, no veroiatnostta ne e goliama. Ako iskash opitai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 wuw foruma na TechBG po malko po-razlichen powod se spomena programata CDRdiagnostic che mojela da pomogne w sluchai na skapani diskowe da se spasi neshto ot tiah. az si ia izdirih i drupnah tazi programa no taka i ne sum nameril wreme da ia instaliram i da ia wida kwo prawi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_ivo Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 kicko ka4i q da q vidim kvo predstavlqva de . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 eeeeee murzeli takiwa, ne mojete li da namerite saita na awtora i da si drupnete nai-nowata weria ot tam ako ima ? ma to werno che i az se pokazwam kato murzel kato ne iskam da ia kachwam ok, slagam ia tuk /Win_Appz/CDRdiagnostic/ obache niamam crack, shte potursia i shte go dobawia ako namera... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted September 23, 2003 Share Posted September 23, 2003 Da we ... ti napravi edna dupka v diska ... a puk posle o4akvai nqkva programa da ti pomogne Moje da ti zvu4i neveroiatno, no sam vadil failove ot HDD montiran na PC koeto be6e "u4astvalo" v pojar... HDD be6e edinstvenoto, koeto 6to gode si li4e6e kakvo e sled pojara... Taka 4e... Ima si na4ini, osobeno za CD-ta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.