Aquila Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Lamborghini е колата. Все пак Ferruccio Lamborghini е създал марката, за да покаже на Enzo Ferrari как се правят коли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Lamborghini е колата. Все пак Ferruccio Lamborghini е създал марката, за да покаже на Enzo Ferrari как се правят коли. <{POST_SNAPBACK}> A Знаеш ли каква кола е карал чичо ФЕРУЧИО преди да се захване с ЛАМБОРГИНИТАТА Според легендата цялата хава е започнала заради един съединител:Феручио е казал на ЕНЦО че съединителя не работи добре а ЕНЦО му казва че е прост фермер и няма право да обижда колите му Иначе новия РОУДСТЪР-Ламбо Галярдо е 520 коня и отстъпwa na Ferrari Ф430 челинч-490 коня ПС Благодаря на модераторите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 A Знаеш ли каква кола е карал чичо ФЕРУЧИО преди да се захване с ЛАМБОРГИНИТАТА Според легендата цялата хава е започнала заради един съединител:Феручио е казал на ЕНЦО че съединителя не работи добре а ЕНЦО му казва че е прост фермер и няма право да обижда колите му Иначе новия РОУДСТЪР-Ламбо Галярдо е 520 коня и отстъпwa na Ferrari Ф430 челинч-490 коня ПС Благодаря на модераторите <{POST_SNAPBACK}> Не е легенда а истина. На Феручио му е омръзнало колата да се разваля и е направил по-добра. Който се е возил на Контач знае истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Не е легенда а истина. На Феручио му е омръзнало колата да се разваля и е направил по-добра. Който се е возил на Контач знае истината <{POST_SNAPBACK}> За тва ли по ДИСКАВЪРИ пича който проектира роудстъра каза че няма смисъл да се конкурират с ФЕРАРИ щото като цяло са по малка фирма от тях Но да ти кажа предпочитам ЛАМБОТО пред всякакъв вид "японска бегачка" Въпреки че всичко в мен си е червено и МАРКАТА ФЕРАРИ ЗА МЕН Е КАТО ИКОНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 За тва ли по ДИСКАВЪРИ пича който проектира роудстъра каза че няма смисъл да се конкурират с ФЕРАРИ щото като цяло са по малка фирма от тях Но да ти кажа предпочитам ЛАМБОТО пред всякакъв вид "японска бегачка"Въпреки че всичко в мен си е червено и МАРКАТА ФЕРАРИ ЗА МЕН Е КАТО ИКОНА <{POST_SNAPBACK}> Аз неколенича пред никоя марка, просто Лмборгини КОЛАТА. Неискат да се конкурират и са по-малка компания, защото неправят коли за сульо и пульо, всяка кола е произведение на изкуството, създадена с любов, а не на конвейра. Ако съдиш за колата по размера на компанията, то тогава GM правят най-великите возила. На панира, където имах честа да се возя на Контач имаше 2-3 ферарита, но този бик ме привлече като магнит, всички останали изглеждаха безлични (е и Вайпъра беше голям дзвер, баси шумната кола ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Аз неколенича пред никоя марка, просто Лмборгини КОЛАТА. Неискат да се конкурират и са по-малка компания, защото неправят коли за сульо и пульо, всяка кола е произведение на изкуството, създадена с любов, а не на конвейра. Ако съдиш за колата по размера на компанията, то тогава GM правят най-великите возила.На панира, където имах честа да се возя на Контач имаше 2-3 ферарита, но този бик ме привлече като магнит, всички останали изглеждаха безлични (е и Вайпъра беше голям дзвер, баси шумната кола ) <{POST_SNAPBACK}> E те щото ферари правят коли за сульо и пульо Знаеш ли че Ферари-Енцо чисто ново се купува само ако si член във фен-клуба на ферари имам предвит богаташкия и си доказал любовта си към марката Освен това за да си я купиш трябва да представиш документ за притежания на Ф40 и Ф50 иначе няма Енцо За ФХХ работата дори е и още по-сложна 25 бройки по 1,5 млн евро парчето ЕФТИНКА КОЛА Ламборгини правят хубави коли ама ФЕРАРИ СИ Е ФЕРАРИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 E те щото ферари правят коли за сульо и пульо Знаеш ли че Ферари-Енцо чисто ново се купува само ако si член във фен-клуба на ферари имам предвит богаташкия и си доказал любовта си към марката Освен това за да си я купиш трябва да представиш документ за притежания на Ф40 и Ф50 иначе няма Енцо За ФХХ работата дори е и още по-сложна 25 бройки по 1,5 млн евро парчето ЕФТИНКА КОЛА Ламборгини правят хубави коли ама ФЕРАРИ СИ Е ФЕРАРИ <{POST_SNAPBACK}> Не ми се спори, просто след като се повозих на бика, кончето вече e просто конче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Не ми се спори, просто след като се повозих на бика, кончето вече e просто конче. <{POST_SNAPBACK}> А возил ли си се на КОНЧЕ за да направиш сравнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 А возил ли си се на КОНЧЕ за да направиш сравнение <{POST_SNAPBACK}> Бика си е бик батко По- добър от кончето и Определено е по- красив Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 А возил ли си се на КОНЧЕ за да направиш сравнение <{POST_SNAPBACK}> Внякой друг живот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Пичове що не забележите тоя МЕРНИК http://seriouswheels.com/top-2005-BRABUS-R...es-Benz-CLS.htm доста впечатляващи харектеристи. Мене чесно повече ме кефи тоя звяр http://seriouswheels.com/top-2006-Brabus-M...enz-S-Class.htm Кончетата и Биковете мн ще се затруднят да издухат тея танкове дори според мен няма да успеят Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Пичове що не забележите тоя МЕРНИК http://seriouswheels.com/top-2005-BRABUS-R...es-Benz-CLS.htm доста впечатляващи харектеристи. Мене чесно повече ме кефи тоя звяр http://seriouswheels.com/top-2006-Brabus-M...enz-S-Class.htm Кончетата и Биковете мн ще се затруднят да издухат тея танкове дори според мен няма да успеят <{POST_SNAPBACK}> Ама ние тунинги ли сравняваме или коли серийно производство? Съмнявам се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Пичове що не забележите тоя МЕРНИК http://seriouswheels.com/top-2005-BRABUS-R...es-Benz-CLS.htm доста впечатляващи харектеристи. Мене чесно повече ме кефи тоя звяр http://seriouswheels.com/top-2006-Brabus-M...enz-S-Class.htm Кончетата и Биковете мн ще се затруднят да издухат тея танкове дори според мен няма да успеят <{POST_SNAPBACK}> Eвала най-накрая някой да каже хубави думи и за МЕРЦЕДЕС След като моя приятел COBRA даде характеристиките на SL kойто е със същия двигател много хора му се смяха А за протокола това са двигатели на БРАБУС и се монтират в S CL SL CLS и MAYBACH скоро двигателя ще бъде монтиран и в Е класата И пак да уточня ЗАЕДНО С ФЕРАРИ ХАРЕСВАМ И МЕРЦЕДЕС НА РАВНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 А возил ли си се на КОНЧЕ за да направиш сравнение <{POST_SNAPBACK}> Ferrari F355, возих се още на Контач, Додж Вайпър и някакъв мнооого стар Мустанг. На корвета неможах да се кача, но и без това нещо не ми харесва тази кола. Внякой друг живот... <{POST_SNAPBACK}> за себе си ли говориш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 25, 2005 Author Share Posted September 25, 2005 Пичове що не забележите тоя МЕРНИК http://seriouswheels.com/top-2005-BRABUS-R...es-Benz-CLS.htm доста впечатляващи харектеристи. Мене чесно повече ме кефи тоя звяр http://seriouswheels.com/top-2006-Brabus-M...enz-S-Class.htm Кончетата и Биковете мн ще се затруднят да издухат тея танкове дори според мен няма да успеят <{POST_SNAPBACK}> Изобщо едно Ламборджини няма се затрудни с някъв си Мерцедес.Кво като е 730 конски сили голяма работа.Все пак е важно съотношението конска сила на килограм а на Мерцедеса килограмите са му твърде много пък и Мерцедес ще се повторя за кой ли път правят луксозни коли и там им е силата.Спортни коли могат да имат но там никога не са били водещи. Хвалите ми някви Ферарита тук ама по-добра кола от Макларън Ф1 няма и скоро май няма изгледи и да излезне по-добра Дон_Чефо тва дето казваш за тва че трябва си член на незнам си там ъв клуб на Ферари за ди си вземеш Енцо е пълна боза.Аз ако ида в завода на Ферари и им плиьосна 2 милиона долара и те кво ще ми кажат няма ти продадем такава кола.Е силно се съмнявам все пак Ферари работят за пари а не за мерси на членовете си на някъв клуб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Хвалите ми някви Ферарита тук ама по-добра кола от Макларън Ф1 няма и скоро май няма изгледи и да излезне по-добра <{POST_SNAPBACK}> Готина колица, особено с централно разположената седалка (така най-добре се усеща пътят и контрола над колата), само дето са гепили крилцата от Бичето Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Изобщо едно Ламборджини няма се затрудни с някъв си Мерцедес.Кво като е 730 конски сили голяма работа.Все пак е важно съотношението конска сила на килограм а на Мерцедеса килограмите са му твърде много пък и Мерцедес ще се повторя за кой ли път правят луксозни коли и там им е силата.Спортни коли могат да имат но там никога не са били водещи. Хвалите ми някви Ферарита тук ама по-добра кола от Макларън Ф1 няма и скоро май няма изгледи и да излезне по-добра Дон_Чефо тва дето казваш за тва че трябва си член на незнам си там ъв клуб на Ферари за ди си вземеш Енцо е пълна боза.Аз ако ида в завода на Ферари и им плиьосна 2 милиона долара и те кво ще ми кажат няма ти продадем такава кола.Е силно се съмнявам все пак Ферари работят за пари а не за мерси на членовете си на някъв клуб. <{POST_SNAPBACK}> Oп ДЖОЗО тук бая се обърка Нито едно Ламбо излезнало от завода не може да се разправи с SL i CLS-a на мерцедес които са с 730 коня поради една причина ТИЯ коли имат ограничител на 350 км а и въртящият им момент идва при уникално ниските 2100 оборота Този въртящ момент също е ограничен ТАКА ЧЕ И ДОСТА ФЕРАРИТА ЩЕ СЕ ОЗОРЯТ АМА КАТ МИНАТ ПРЕЗ КС тогава няма да имат проблем Сега за ЕНЦО това не е боза Първо то вече е спряно от производство и второ сега можеш да си го купиш само втора ръка Трето се води спецялна кола като Ф40 и Ф50 затова и не се продаваше на всеки богаташ А БОГАТАШИ БОЛ Това го знам щото съм чел бая на тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Намери ми един толкова ефтино и ще си го купя Ако се интересуваш да си купиш и разполагаш с $500 000 - 700 000, мисля че и сам ще можеш да си намериш. аз да ти приличам на търговец? E те щото ферари правят коли за сульо и пульо Знаеш ли че Ферари-Енцо чисто ново се купува само ако si член във фен-клуба на ферари имам предвит богаташкия и си доказал любовта си към марката Освен това за да си я купиш трябва да представиш документ за притежания на Ф40 и Ф50 иначе няма Енцо За ФХХ работата дори е и още по-сложна 25 бройки по 1,5 млн евро парчето ЕФТИНКА КОЛА Ламборгини правят хубави коли ама ФЕРАРИ СИ Е ФЕРАРИ Защо само тва Енцо дъвчете? само това ли е ферари за вас? това не е кола серийно производство и ако трябва да избирам между Galliardo и Enzo, много ще се замисля дали да не взема бруталното Galliardo (особено модела 2006 е изрод). Ама ние тунинги ли сравняваме или коли серийно производство? Съмнявам се. Ferrari has developed a truly innovative technical collaboration programme around the FXX prototype aimed at its most dedicated and passionate Clients. Ти пък избра най-серийно произвежданата кола да покажеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Aми не дъвчем само ЕНЦО и на Ф430 челинч и на 575 маранело и на 550 маранело и 612 Скаглиети съм по надъхан от всяка едно спортна кола която съществува на тоя свят И WOOX само да ти спомена че телевизия РТЛ направи на Шуми подарък който беше болида му от немската формула 3000 или 3 беше не съм сигурен за който казаха че бил скъп дори и за човек като М.Шумахер а съвременните болиди са дори и още по-скъпи За срвнение двигател + скоростна кутия около 650000 долара 4 броя гуми по 12 хилки всяка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Защо само тва Енцо дъвчете? само това ли е ферари за вас? това не е кола серийно производство и ако трябва да избирам между Galliardo и Enzo, много ще се замисля дали да не взема бруталното Galliardo (особено модела 2006 е изрод). <{POST_SNAPBACK}> Мда като имаш предвид, че Galliardo е с 10 цилиндъра, а като си представиш Diablo и Murciélago с V12. Все пак Galliardo е направен, за "бедни" милионери, които немогат да си позволят Murciélago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Мда като имаш предвид, че Galliardo е с 10 цилиндъра, а като си представиш Diablo и Murciélago с V12.Все пак Galliardo е направен, за "бедни" милионери, които немогат да си позволят Murciélago. <{POST_SNAPBACK}> И двете си ги представям ама не мога да ти покажа едно ферари как се разправя с тях щото филмчето ми е в КОМПА АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ Говорим за прословутото ЕНЦО и едно 575 Маранело Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Aми не дъвчем само ЕНЦО и на Ф430 челинч и на 575 маранело и на 550 маранело и 612 Скаглиети съм по надъхан от всяка едно спортна кола която съществува на тоя свят И WOOX само да ти спомена че телевизия РТЛ направи на Шуми подарък който беше болида му от немската формула 3000 или 3 беше не съм сигурен за който казаха че бил скъп дори и за човек като М.Шумахер а съвременните болиди са дори и още по-скъпи За срвнение двигател + скоростна кутия около 650000 долара 4 броя гуми по 12 хилки всяка Човек по Експлорър отиде и купи болида на Шумахер от 1999 година за под 1 000 000. Дадоха му да я тества и я настроиха за него специално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 И двете си ги представям ама не мога да ти покажа едно ферари как се разправя с тях щото филмчето ми е в КОМПА АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ Говорим за прословутото ЕНЦО и едно 575 Маранело <{POST_SNAPBACK}> Да не е като тестовете на интел и АМД, където накрая АМД винаги гърми много силно и атрактивно Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 И двете си ги представям ама не мога да ти покажа едно ферари как се разправя с тях щото филмчето ми е в КОМПА АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ Говорим за прословутото ЕНЦО и едно 575 Маранело <{POST_SNAPBACK}> Аре да го сложиш някъде тва филмче,за да го свалим.Моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Ама ние тунинги ли сравняваме или коли серийно производство? Съмнявам се. <{POST_SNAPBACK}> Бахти,равалили са Ферарито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.