Jump to content
BulForum.com

Коя марка коли ви харесва??

jozo

Recommended Posts

Lamborghini е колата. Все пак Ferruccio Lamborghini е създал марката, за да покаже на Enzo Ferrari как се правят коли.

Lamborghini_logo.jpg

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply
Lamborghini е колата. Все пак Ferruccio Lamborghini е създал марката, за да покаже на Enzo Ferrari как се правят коли.

Lamborghini_logo.jpg

A Знаеш ли каква кола е карал чичо ФЕРУЧИО преди да се захване с ЛАМБОРГИНИТАТА

Според легендата цялата хава е започнала заради един съединител:Феручио е казал на ЕНЦО че съединителя не работи добре а ЕНЦО му казва че е прост фермер и няма право да обижда колите му

Иначе новия РОУДСТЪР-Ламбо Галярдо е 520 коня и отстъпwa na Ferrari Ф430 челинч-490 коня

ПС Благодаря на модераторите

A Знаеш ли каква кола е карал чичо ФЕРУЧИО преди да се захване с ЛАМБОРГИНИТАТА

Според легендата цялата хава е започнала заради един съединител:Феручио е казал на ЕНЦО че съединителя не работи добре а ЕНЦО му казва че е прост фермер и няма право да обижда колите му

Иначе новия РОУДСТЪР-Ламбо Галярдо е 520 коня и отстъпwa na Ferrari Ф430 челинч-490 коня

ПС Благодаря на модераторите

Не е легенда а истина. На Феручио му е омръзнало колата да се разваля и е направил по-добра.

Който се е возил на Контач знае истината :punk

1985-lamborghini-countach.jpg

Не е легенда а истина. На Феручио му е омръзнало колата да се разваля и е направил по-добра.

Който се е возил на Контач знае истината :punk

1985-lamborghini-countach.jpg

За тва ли по ДИСКАВЪРИ пича който проектира роудстъра каза че няма смисъл да се конкурират с ФЕРАРИ щото като цяло са по малка фирма от тях Но да ти кажа предпочитам ЛАМБОТО пред всякакъв вид "японска бегачка"

Въпреки че всичко в мен си е червено и МАРКАТА ФЕРАРИ ЗА МЕН Е КАТО ИКОНА

За тва ли по ДИСКАВЪРИ пича който проектира роудстъра каза че няма смисъл да се конкурират с ФЕРАРИ щото като цяло са по малка фирма от тях Но да ти кажа предпочитам ЛАМБОТО пред всякакъв вид "японска бегачка"

Въпреки че всичко в мен си е червено и МАРКАТА ФЕРАРИ ЗА МЕН Е КАТО ИКОНА

Аз неколенича пред никоя марка, просто Лмборгини КОЛАТА. Неискат да се конкурират и са по-малка компания, защото неправят коли за сульо и пульо, всяка кола е произведение на изкуството, създадена с любов, а не на конвейра. Ако съдиш за колата по размера на компанията, то тогава GM правят най-великите возила.

На панира, където имах честа да се возя на Контач имаше 2-3 ферарита, но този бик ме привлече като магнит, всички останали изглеждаха безлични (е и Вайпъра беше голям дзвер, баси шумната кола :wir )

Аз неколенича пред никоя марка, просто Лмборгини КОЛАТА. Неискат да се конкурират и са по-малка компания, защото неправят коли за сульо и пульо, всяка кола е произведение на изкуството, създадена с любов, а не на конвейра. Ако съдиш за колата по размера на компанията, то тогава GM правят най-великите возила.

На панира, където имах честа да се возя на Контач имаше 2-3 ферарита, но този бик ме привлече като магнит, всички останали изглеждаха безлични (е и Вайпъра беше голям дзвер, баси шумната кола :wir )

E те щото ферари правят коли за сульо и пульо Знаеш ли че Ферари-Енцо чисто ново се купува само ако si член във фен-клуба на ферари имам предвит богаташкия и си доказал любовта си към марката Освен това за да си я купиш трябва да представиш документ за притежания на Ф40 и Ф50 иначе няма Енцо

За ФХХ работата дори е и още по-сложна 25 бройки по 1,5 млн евро парчето ЕФТИНКА КОЛА

Ламборгини правят хубави коли ама ФЕРАРИ СИ Е ФЕРАРИ

E те щото ферари правят коли за сульо и пульо Знаеш ли че Ферари-Енцо чисто ново се купува само ако si член във фен-клуба на ферари имам предвит богаташкия и си доказал любовта си към марката Освен това за да си я купиш трябва да представиш документ за притежания на Ф40 и Ф50 иначе няма Енцо

За ФХХ работата дори е и още по-сложна 25 бройки по 1,5 млн евро парчето ЕФТИНКА КОЛА

Не ми се спори, просто след като се повозих на бика, кончето вече e просто конче.

А возил ли си се на КОНЧЕ за да направиш сравнение  ;)

Бика си е бик батко :D :D :D :D По- добър от кончето и Определено е по- красив

Пичове що не забележите тоя МЕРНИК http://seriouswheels.com/top-2005-BRABUS-R...es-Benz-CLS.htm доста впечатляващи харектеристи. Мене чесно повече ме кефи тоя звяр http://seriouswheels.com/top-2006-Brabus-M...enz-S-Class.htm Кончетата и Биковете мн ще се затруднят да издухат тея танкове :D :D :D :D :D дори според мен няма да успеят :D

Пичове що не забележите тоя МЕРНИК http://seriouswheels.com/top-2005-BRABUS-R...es-Benz-CLS.htm доста впечатляващи харектеристи. Мене чесно повече ме кефи тоя звяр http://seriouswheels.com/top-2006-Brabus-M...enz-S-Class.htm Кончетата и Биковете мн ще се затруднят да издухат тея танкове  :D  :D  :D  :D  :D  дори според мен няма да успеят :D

Ама ние тунинги ли сравняваме или коли серийно производство? :laughing:

Съмнявам се.

Пичове що не забележите тоя МЕРНИК http://seriouswheels.com/top-2005-BRABUS-R...es-Benz-CLS.htm доста впечатляващи харектеристи. Мене чесно повече ме кефи тоя звяр http://seriouswheels.com/top-2006-Brabus-M...enz-S-Class.htm Кончетата и Биковете мн ще се затруднят да издухат тея танкове  :D  :D  :D  :D  :D  дори според мен няма да успеят :D

Eвала най-накрая някой да каже хубави думи и за МЕРЦЕДЕС След като моя приятел COBRA даде характеристиките на SL kойто е със същия двигател много хора му се смяха А за протокола това са двигатели на БРАБУС и се монтират в S CL SL CLS и MAYBACH скоро двигателя ще бъде монтиран и в Е класата И пак да уточня ЗАЕДНО С ФЕРАРИ ХАРЕСВАМ И МЕРЦЕДЕС НА РАВНО :punk :devil :devil :devil

А возил ли си се на КОНЧЕ за да направиш сравнение  ;)

Ferrari F355, возих се още на Контач, Додж Вайпър и някакъв мнооого стар Мустанг. На корвета неможах да се кача, но и без това нещо не ми харесва тази кола.

Внякой друг живот... :lol:  :lol:  :lol:

за себе си ли говориш.

Изобщо едно Ламборджини няма се затрудни с някъв си Мерцедес.Кво като е 730 конски сили голяма работа.Все пак е важно съотношението конска сила на килограм а на Мерцедеса килограмите са му твърде много пък и Мерцедес ще се повторя за кой ли път правят луксозни коли и там им е силата.Спортни коли могат да имат но там никога не са били водещи.

Хвалите ми някви Ферарита тук ама по-добра кола от Макларън Ф1 няма и скоро май няма изгледи и да излезне по-добра :P :P :P

Дон_Чефо тва дето казваш за тва че трябва си член на незнам си там ъв клуб на Ферари за ди си вземеш Енцо е пълна боза.Аз ако ида в завода на Ферари и им плиьосна 2 милиона долара и те кво ще ми кажат няма ти продадем такава кола.Е силно се съмнявам все пак Ферари работят за пари а не за мерси на членовете си на някъв клуб. :)

Хвалите ми някви Ферарита тук ама по-добра кола от Макларън Ф1 няма и скоро май няма изгледи и да излезне по-добра  :P  :P  :P

Готина колица, особено с централно разположената седалка (така най-добре се усеща пътят и контрола над колата), само дето са гепили крилцата от Бичето :P

Изобщо едно Ламборджини няма се затрудни с някъв си Мерцедес.Кво като е 730 конски сили голяма работа.Все пак е важно съотношението конска сила на килограм а на Мерцедеса килограмите са му твърде много пък и Мерцедес ще се повторя за кой ли път правят луксозни коли и там им е силата.Спортни коли могат да имат но там никога не са били водещи.

Хвалите ми някви Ферарита тук ама по-добра кола от Макларън Ф1 няма и скоро май няма изгледи и да излезне по-добра  :P  :P  :P

Дон_Чефо тва дето казваш за тва че трябва си член на незнам си там ъв клуб на Ферари за ди си вземеш Енцо е пълна боза.Аз ако ида в завода на Ферари и им плиьосна 2 милиона долара и те кво ще ми кажат няма ти продадем такава кола.Е силно се съмнявам все пак Ферари работят за пари а не за мерси на членовете си на някъв клуб. :)

Oп ДЖОЗО тук бая се обърка Нито едно Ламбо излезнало от завода не може да се разправи с SL i CLS-a на мерцедес които са с 730 коня поради една причина ТИЯ коли имат ограничител на 350 км а и въртящият им момент идва при уникално ниските 2100 оборота Този въртящ момент също е ограничен ТАКА ЧЕ И ДОСТА ФЕРАРИТА ЩЕ СЕ ОЗОРЯТ АМА КАТ МИНАТ ПРЕЗ КС тогава няма да имат проблем

Сега за ЕНЦО това не е боза Първо то вече е спряно от производство и второ сега можеш да си го купиш само втора ръка Трето се води спецялна кола като Ф40 и Ф50 затова и не се продаваше на всеки богаташ А БОГАТАШИ БОЛ Това го знам щото съм чел бая на тая тема

Намери ми един толкова ефтино и ще си го купя

Ако се интересуваш да си купиш и разполагаш с $500 000 - 700 000, мисля че и сам ще можеш да си намериш. аз да ти приличам на търговец?

Защо само тва Енцо дъвчете? само това ли е ферари за вас? това не е кола серийно производство и ако трябва да избирам между Galliardo и Enzo, много ще се замисля дали да не взема бруталното Galliardo (особено модела 2006 е изрод).

Ама ние тунинги ли сравняваме или коли серийно производство? :laughing:

Съмнявам се.

Ferrari has developed a truly innovative technical collaboration programme around the FXX prototype aimed at its most dedicated and passionate Clients.

Ти пък избра най-серийно произвежданата кола да покажеш.

Aми не дъвчем само ЕНЦО и на Ф430 челинч и на 575 маранело и на 550 маранело и 612 Скаглиети съм по надъхан от всяка едно спортна кола която съществува на тоя свят И WOOX само да ти спомена че телевизия РТЛ направи на Шуми подарък който беше болида му от немската формула 3000 или 3 беше не съм сигурен за който казаха че бил скъп дори и за човек като М.Шумахер а съвременните болиди са дори и още по-скъпи За срвнение двигател + скоростна кутия около 650000 долара 4 броя гуми по 12 хилки всяка :P :)

Защо само тва Енцо дъвчете? само това ли е ферари за вас? това не е кола серийно производство и ако трябва да избирам между Galliardo и Enzo, много ще се замисля дали да не взема бруталното Galliardo (особено модела 2006 е изрод).

Мда като имаш предвид, че Galliardo е с 10 цилиндъра, а като си представиш Diablo и Murciélago :love с V12.

Все пак Galliardo е направен, за "бедни" милионери, които немогат да си позволят Murciélago.

Мда като имаш предвид, че Galliardo е с 10 цилиндъра, а като си представиш Diablo и Murciélago  :love с V12.

Все пак Galliardo  е направен, за "бедни" милионери, които немогат да си позволят Murciélago.

И двете си ги представям ама не мога да ти покажа едно ферари как се разправя с тях щото филмчето ми е в КОМПА АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ :punk :)

Говорим за прословутото ЕНЦО и едно 575 Маранело

Aми не дъвчем само ЕНЦО и на Ф430 челинч и на 575 маранело и на 550 маранело и 612 Скаглиети съм по надъхан от всяка едно спортна кола която съществува на тоя свят И WOOX само да ти спомена че телевизия РТЛ направи на Шуми подарък който беше болида му от немската формула 3000 или 3 беше не съм сигурен за който казаха че бил скъп дори и за човек като М.Шумахер а съвременните болиди са дори и още по-скъпи За срвнение двигател + скоростна кутия около 650000 долара 4 броя гуми по 12 хилки всяка  :P  :)

Човек по Експлорър отиде и купи болида на Шумахер от 1999 година за под 1 000 000. Дадоха му да я тества и я настроиха за него специално.

И двете си ги представям ама не мога да ти покажа едно ферари как се разправя с тях щото филмчето ми е в КОМПА АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ :punk  :)

Да не е като тестовете на интел и АМД, където накрая АМД винаги гърми много силно и атрактивно :lol:

И двете си ги представям ама не мога да ти покажа едно ферари как се разправя с тях щото филмчето ми е в КОМПА АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ :punk  :)

Аре да го сложиш някъде тва филмче,за да го свалим.Моля :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...