Jump to content
BulForum.com

Коя марка коли ви харесва??

jozo

Recommended Posts

Аххх на мен любимата ми марка е ФОРД.

Много ме кефят.Особено Мондео и спорния Фокус.

Иначе нз защо ама любимата ми кола е Lamborghini Diablo SV

diablosv.jpg

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply
Аххх на мен любимата ми марка е ФОРД.

Много ме кефят.Особено Мондео и спорния Фокус.

Иначе нз защо ама любимата ми кола е Lamborghini Diablo SV

Мен повече ме кефи Murcielago :P

Тук се намесвам за да ви отворя очите. Най- великата марка която някога е се е движила по пътищата е ASTON MARTIN и специално DBR9. Това просто е съвъшенна машина. Зверски изпънат мотор с комбинация от супер лукс. Абе кво ви обяснявам който иска може да види за кво става дума в supercars.net

Волга - огромно, черно същество. руско, стабино, с две думи е страшно красиво - за мен.

Колата която ненавиждам е Фолксваген Голф 2 по бая причини.Примерно такова нещо като централно заключване или пък ел. стъкла имат само последните серии на Голф които всъщност не са правени и в Германия.Тапицерията на седлаките е някаква ужасна такава твърда а пък постелката на пода е по кофти от чергата която има баба на село.Като тръгнеш на дълъг път от твърдата седалки на която имаш усещане че си седнал на пейка ти се схваща всичко а пък по завоите са удряш я в стъклото я в спътника до теб просто защото тези седалки нямат никаква странична упора!Горят много като двигателя 1.3 качва до 8 на сто градско като Ладичка а пък 1.6 до небесата.Бензиномера няма лампа която да ти показва ,че бензина свърша ,а има само една червена зона.Както има доста отвеяни хора е хубаво да има лампа която като ти светне да ти вади очите че нямаш бензин :) Или пък на едно централно място на таблото има разположени 7-8 диода дето като светне зеленко ти се сещай че си пуснал мигач или пък ку светне червенко се чудиш ся кво е тва масло ли нямам акумолатора ли непълни??Недай си боже пък да се спука гума тогава е най-големия смях с онва нещо на което му викат резерва!!

Задната чистачка се пуска и се спира на магия, като влезеш в завой с повече от 130 извънградско и имаш чувството че ще се преобърнеш, заради лошото окачване или седалката незнам ;)

Ако сравняваш BMW 316i E36 с голф 2, няма място за сравнение... Aко е Е30 по може, ама E36...

Тук се намесвам за да ви отворя очите. Най- великата марка която някога е се е движила по пътищата е ASTON MARTIN и специално DBR9. Това просто е съвъшенна машина. Зверски изпънат мотор с комбинация от супер лукс. Абе кво ви обяснявам който иска може да види за кво става дума в supercars.net

А да ти покажа ли коя кола победи именно прословутият DBR9 тази година на Льо Ман? :huh:

Aко е Е30 по може, ама E36...

И с Е30 да е пак няма място за сравнение.Не може да се сравнява BMW с някъв си шибан и гнусен Golf.

Единствения недостатък на BMW е че много често му изгарят крушките на левия мигач,но поне са евтини.

Мене пък напоследък много започват да ме кефят новите А6-ци на Ауди.Супер готин дизайн, а и двигателите не са им малки.

Иначе любимата ми кола е Ауди А8 Ланг-6,0 литра двигател, 4х4, 450 коня с 20 цола джанти(ако може от ония многоточковите).Л-л-лудница. :wub: :wub:

А да ти покажа ли коя кола победи именно прословутият DBR9 тази година на Льо Ман? :huh:

Може да я била но първо те водят Aston Martin в разрабоките на колата с години не се знае кво ще стане другата или по другата година. Пък Aston Martin е най-красивата кола с спортен характер някога правена. Нито италианци нито немци немогат да я докарат го такива висоти. Нека бъдем чесни Англичаните Правят най- Класните коли.

Почти от всички марки коли има по 1-2 модела, които да ми харесват. На не много различни коли съм се возил (малък съм и нямам книжка :bgrin: ) и за това не мога да кажа за екстри и така на татък. Но на външен вид ми харесва Фокусът :D . Много приятна кола, но не съм се возил :)

Един въпрос , който малко не е по темата - знаете ли сайт за коли с цени ?

За дизайн съм признал марката Пежо(607, 307, 407, а дори и 206 и 406 не са зле).Кефи ме тоя агресивен вид на предницата и тея готини форми.Правят колата страшна.Ама що не вземат Пежо да слагат малко по-големи двигатели на колите си?

Харесвам много и БМВ-ето това според мене е комбинация между горе-долу готин дизайн, мощност, качество===> съответно и по висока цена.

Без спор на 1 място за мене са Ауди.Имат си модели във всички класове(е само джиповете малко им куцат, но се работи по въпроса).Съчетават дизайн&качество&мощност(новата им лимузина, А8 е 450 коня-с 6 коня по мощна от бмв 760ЛИ) и всичко това на достъпна цена(е не чак достъпна, но чувствително по евтино от БМВ, а не вицдам по какво отстъпва Ауди на тази марка).

Ami otgovora za dvigatelite na peugeot ne e mnogo truden,peugeot modelite se konstruirat za po-obiknoveniq potrrebitel i zalagat na ikonomi4nost i kachestvo.A i ne mislq che edin dvigatel2,7 hdi evro 4 e zle ili slabichak da kajem ili puk 3,0 i V6.Ako govorish za po malkite modeli normalno e malkite koli da sa s po malki dvigatelcheta kato 206 ili 307 naprimeer.Ima i neshto drugo che kupeto na Pejata e mnogo po-leko ot drugite i ne e nujen tolkova golqm dvigatel za da durpa kakto trqbva.Az sum fen na Peugeot-Citroen ikonomi4ni udobni praktichni i na priemlivi ceni.Da ne govorim che dizainerskata im liniq e perfektna otvsqkade plus tova cenite v Bulgariq naprimer na rezervnite chasti na tezi koli sa na mnogo po-niski ceni ot tezi v zapadna Evropa

Edit: Dunata za koli mobile.de ili puk mobile.bg

• 2 weeks later...

Харесват ми японски коли.

Карах NISSAN почти 4 г, през които съм му сменял маслото и наливал нафта само....Развиваше учудващо висока скорост, а разхода на нафта бе скромно малкък...Смятах да я карам докато може да върви, но един пиян се заби в нея както си беше паркирана...Без жертви, но не става за нищо...Сега отивам по салони да видя с какво мога да я заменя;-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...