Jump to content
BulForum.com

Коя марка коли ви харесва??

jozo

Recommended Posts

Bmw 318 1.8 Автомобили

3900 ЛВ.

Данни:

пробег - 190000

година на производство - юли 1995 г.,

цвят - Металик

Особености:

4(5) Врати

ABS

Airbag

Аларма

Бордови компютър

Газова уредба

Ел. Огледала

Ел. Стъкла

Застраховка

Имобилайзер

Климатик

Климатроник

Кожен салон

Лети джанти

Лизинг

Металик

Нов внос

Серво управление

Стерео уредба

Халогенни фарове

Центр. заключване

Шибедах

Допълнителна информация:

отлично състояние , без забележки оснеМ счупено предно стъкло и задно ляво - за това и цената е такава !

Ako само джамовете са кусура май си заслужава+тва тие джамове не ми се вярва да ндаминават 250 лева и двата

м да само дето този двигател има фабричен дефект в коляновия вал сменя се около 150000 на оргиналния а другите на около 50000 и смяната му с кобилици и регулиранена клапани и смяната на някои шлайфане на главата и други екстри ще излезне около 1000 лева в най добрия случай така че успех

и за това цената му е такава

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply
Bmw 318 1.8 Автомобили

3900 ЛВ.

Данни:

пробег - 190000

година на производство - юли 1995 г.,

цвят - Металик

Особености:

4(5) Врати

ABS

Airbag

Аларма

Бордови компютър

Газова уредба

Ел. Огледала

Ел. Стъкла

Застраховка

Имобилайзер

Климатик

Климатроник

Кожен салон

Лети джанти

Лизинг

Металик

Нов внос

Серво управление

Стерео уредба

Халогенни фарове

Центр. заключване

Шибедах

Допълнителна информация:

отлично състояние , без забележки оснеМ счупено предно стъкло и задно ляво - за това и цената е такава !

Ako само джамовете са кусура май си заслужава+тва тие джамове не ми се вярва да ндаминават 250 лева и двата

Audi 90 2.3E Автомобили

5000 ЛВ.

Данни:

пробег - 186000

година на производство - август 1989 г.,

цвят - Металик

Особености:

4(5) Врати

Аларма

Ел. Огледала

Имобилайзер

Лети джанти

Металик

Серво управление

Центр. заключване

Шибедах

Мисля, че това определено е по-изгодно за фенове на скороста - 2,3 двигател :woot (е, малко старичко, но пък ако трябва да вярваме на километрите е по-запазено от бмв-то) даже и от БМВ-то, но според мене в този клас най-добре е Мерцедес 190е/д, верно малко по-скъп, пък и мразя тая марка, но тоя модел специално съм го признал...много корав.

Ами освен, че на сърцето ми са Ферари :bgrin:, кефят ме Ауди А4, Субару Импреза, Митсубиши Лансер Еволюшън (от 6 нагоре), Ситроен С4.

Subaru Impreza STI 2006

Citroen C4 (този тип)

Ауди А4

Митсубиши Лансер VІІ

И много, ама много искам да си взема това.

Това бяха колите.

Сега 4х4.

BMW X5

Mitsubishi Pajero Evolution(моделът с който Митсубиши се представя на Париж-Дакар)

Брабус (Давам линка на Чефо)

Hummer H2

При спортните, мисля, че ще се сетите.

От немските - Audi и VW. BMW и Mеrcedes имат добри модели, но не мисля че си струват парите. Нито са най-надеждните нито най-мощните, нито най-гъзарските автомобили на света. Иначе се кефя на японските и предимно Mazda, Toyota и Nissan. Кефят ме и американските коли но това е по-скоро някаква емоция - разумът ми отрича тяхната прекомерна разточителност. А който твърди че са лоши може да си гледа кефа - поради огромния си работен обем американските двигатели са адски издръжливи добичета. Просто и разхода на гориво е огромен, а и някои модели не се побират в стандартен гараж :)

Като добро съотношение между цена и качество - Ford Mondeo, Opel Omega B, Citroen Xantia

@stefan: Ти за колко си я взел твоята Тойота?

Да...още един заблуден, Мерцедес ли е, знчи си струва парите-100% качество.

Хаха, Мерцедес си лепват 20-30% от цената от горе само заради марката.Да не си мислиш, че БМВ или Ауди са с по-лошо качество?

Аз пък познавам човек, който имаше Мерцедес 250Д и му правеше супер много проблеми, все по нещо дребно ама малко по малко кинтите от ремонти растяха.Накрая се ядоса и си взе едно много готино БВМ 525ТД(говорим за старата 5 серия с по 2 фара където е) с лети 5 точкови джанти спойлерче и доста добра боя и досега не дал пари за ремонт, а самоза тунинг.

Познавай, аз пък съм карал 300Д, което освен, че беше самолет не мръдна доста години. Предишния собственик като е бил мърляч колата не е виновна. Като вземеш книжка, покараш няколко години и смениш 2-3 коли ела пак се обади

м да само дето този двигател има фабричен дефект в коляновия вал  сменя се около 150000 на оргиналния а другите на около 50000 и смяната му с кобилици и регулиранена клапани и смяната на някои  шлайфане на главата и други екстри ще излезне около 1000 лева в най добрия случай така че успех

и за това цената му е такава

Това е другия проблем , който го имат всичките - Значи като го вземеш е почти гаранция, че си вътре минимум хилядарка. ЗНачи колкото го вземеш + 1000-1500 лева му е цената ;)

@stefan: Ти за колко си я взел твоята Тойота?

По принцип вървят между 6 и 8 хиляди и единствения достоен "противник" в този диапазон е мазда кседос :)

Харесва ми тази която имам BMW и бих искал да карам само BMW.

Единствено,ако трябва да избирам друга кола ще е японска(предпочитания за Тойота Селика,ако ми я продадат на цената и в USA чисто нова-18 000$)

Audi 90 2.3E Автомобили

5000 ЛВ.

Данни:

пробег - 186000

година на производство - август 1989 г.,

цвят - Металик

Особености:

4(5) Врати

Аларма

Ел. Огледала

Имобилайзер

Лети джанти

Металик

Серво управление

Центр. заключване

Шибедах

Мисля, че това определено е по-изгодно за фенове на скороста - 2,3 двигател :woot (е, малко старичко, но пък ако трябва да вярваме на километрите е по-запазено от бмв-то) даже и от БМВ-то, но според мене в този клас най-добре е Мерцедес 190е/д, верно малко по-скъп, пък и мразя тая марка, но тоя модел специално съм го признал...много корав.

Е тая пък кола да ми е подаряват няма да е взема защото 2.3 литровите мотори на Ауди са 5 цилиндъра!!Който си е купил петарка 1000 пъти е съжелявал

:punk

VW,Ауди,БМВ,Волво,Пежо,Тойота

EEE. единствения човек освен мен който харесва Волво.

em az karam  :love .ina4e se kefq na Maybach ama veroqtno nikoga nqma da moga da si pozvolq takava,tai 4e dotuk s fantaziite.

караш :love ? кой модел? дай снимка да видим и ние това :love как изглежда.

интересно почти никой не казва форд. за мен това са най-омразните коли, не че ги мразя, а по-скоро никога просто небих си купил. много са ми глупави. а да добавя че и аз харесвам волво. помня един стар модел 850 мисля че беше - с отсечено надолу задно стакло... много му се кефех едно време, ама беше отдавна. волво си развалиха стила с новите С серии, S ми харесва, особено по-големите... а да в бг не са много полпулярни, но infinity и acura са много готини - почти няма модел да не ми харесва особено infinity fx35... плаче ми се като го гледам - как няма къде да го взема под наем за 1 ден само... lexus взеха да се появяват и по нашите пътища, ама не всички ме кефят. веднъж се качих в един mercedes s55 - онези много "мъничките" - само като видях lcd дисплея на уредите ми стана ясно колко ще струва какъвто и да е работа по тази кола. жалко че само 50 метра я преместих... а иначе... абе размекнах се и се размечтах...

EEE. единствения човек освен мен който харесва Волво.

Аз не харесвам единствено Рено също така много ми допада и марката Волво!! :love Особенно сигурноста им и здравите двигатели съвместна разработка с Рено ;)

Volvo,SAAB,MINI,VW,Mini,Mini,Mini

На японските коли им слагат супер мощен двигател на супер малък литраж. 160 коня на 1.6 литра. Като и купето е доста малко (хонди, мазди ...). Това наистина довежда до доста бързо ускорение, на която много "пичове" се кефят. Ама някой чУвал ли е "CRX-ка" на 5 години? МНОГО бръмчи, много. Не можеш да сложиш толкова коне на малък двигател, просто много бързо се издухва. Също така частите са им много скъпи, а и не достигат висока максимална скорост. Аз лично предпочитам марки с традиции в автомобилостроенето. Мерцедес май са ми фаворит. Друго си е с 15 въздушни възглавници, а и също така при катастрофа педалите да се прибират навътре в купето, за да не нанасят щети. И т.н. де. И мощните двигатели да са по 4-5-6 литра. Иначе като цяло харесвам немските и някои италиански марки. Мерцедес, БМВ, Фолскваген, Ауди, Ферари, Ламборджини, Порше ...

интересно почти никой не казва форд. за мен това са най-омразните коли

Както и да го погледнеш Форд са немски Москвич-и. Вярно е, че имат големи традиции във автомобилостроенето, да не говорим за Ф1 и КАРТ сериите, но просто не мога да ги приема....каруци са

Както и да го погледнеш Форд са немски Москвич-и

Доколкото знам, фордът е "москвичът на Европа". И аз хич не ги харесвам. Може би само от части Мустанг става.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...