Jump to content
BulForum.com

Коя марка коли ви харесва??

jozo

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply
Леле не се сдържах да коригирам -> PORSCHE

ох извинявам се

пък аз си мислех, че е Porche.. но и тва го обърках

нема значение, мнол си я обичам тая кола

ако някой ми я купи ще му дам бонбонче :D :P

За дизайн съм признал марката Пежо(607, 307, 407, а дори и 206 и 406 не са зле).Кефи ме тоя агресивен вид на предницата и тея готини форми.Правят колата страшна.Ама що не вземат Пежо да слагат малко по-големи двигатели на колите си?

Харесвам много и БМВ-ето това според мене е комбинация между горе-долу готин дизайн, мощност, качество===> съответно и по висока цена.

Без спор на 1 място за мене са Ауди.Имат си модели във всички класове(е само джиповете малко им куцат, но се работи по въпроса).Съчетават дизайн&качество&мощност(новата им лимузина, А8 е 450 коня-с 6 коня по мощна от бмв 760ЛИ) и всичко това на достъпна цена(е не чак достъпна, но чувствително по евтино от БМВ, а не вицдам по какво отстъпва Ауди на тази марка).

Без спор на 1 място за мене са Ауди.Имат си модели във всички класове(е само джиповете малко им куцат, но се работи по въпроса).Съчетават дизайн&качество&мощност(новата им лимузина, А8 е 450 коня-с 6 коня по мощна от бмв 760ЛИ) и всичко това на достъпна цена(е не чак достъпна, но чувствително по евтино от БМВ, а не вицдам по какво отстъпва Ауди на тази марка).

Прав си !

И Ауди почнаха да правят изродии :punk

Nuvolari

RSQ Concept

И аз съм фен на японските коли и ако говорим какво се надявам реално да си купя някой ден тва е Acura RSX :punk

А иначе мноо ме кефят Бентлитата и някой американски машини като Шелби Кобра, Додж Вайпър... Бугатито също хич не е лоша марка :P

Аз пък няма да кажа.

E тва ми хареса

До колкото разбирам тази темичка е за по стари и допустими колички Тогава веданага ще ви кажа че предпочитам БМВ 3 Онзи хубав модел с "вафлени" фарове Или старата C-класа на Мерцедес-елеганс примерно

Имал съм честа да се возя и в двете Бмв-то беше 323 и беше с някво спортно окачване а мерцедеса беше като лодка на тва викам возия

А пък за най-любимата ми кола ми и аз няма да ви кажа коя е :)

E  тва ми хареса

До колкото разбирам тази темичка е за по стари и допустими колички Тогава веданага ще ви кажа че предпочитам БМВ 3 Онзи хубав модел с "вафлени" фарове Или старата C-класа на Мерцедес-елеганс примерно

Имал съм честа да се возя и в двете Бмв-то беше 323 и беше с някво спортно окачване а мерцедеса беше като лодка на тва викам возия

А пък за най-любимата ми кола ми и аз няма да ви кажа коя е :)

Хубави са тия баварки, ама не на абсурдните цени, на които се продават.

Най-старите Е36 почват от 5500..хич не са скъпи. Поне мерцедес да беше, да знаеш за какво е тая цена

Да...още един заблуден, Мерцедес ли е, знчи си струва парите-100% качество.

Хаха, Мерцедес си лепват 20-30% от цената от горе само заради марката.Да не си мислиш, че БМВ или Ауди са с по-лошо качество?

Ти пък като си на 16 къде се буташ между шамарите ? Аз поне говоря от личен опит. Старите мерцедеси си струват 1000% парите отгоре, и това ти го казва човек, който не харесва особено немските коли

Аз пък познавам човек, който имаше Мерцедес 250Д и му правеше супер много проблеми, все по нещо дребно ама малко по малко кинтите от ремонти растяха.Накрая се ядоса и си взе едно много готино БВМ 525ТД(говорим за старата 5 серия с по 2 фара където е) с лети 5 точкови джанти спойлерче и доста добра боя и досега не дал пари за ремонт, а самоза тунинг.

Ти пък като си на 16 къде се буташ между шамарите ? Аз поне говоря от личен опит. Старите мерцедеси си струват 1000% парите отгоре, и това ти го казва човек, който не харесва особено немските коли

Най-старите Е36 почват от 5500..хич не са скъпи. Поне мерцедес да беше, да знаеш за какво е тая цена

И кво като е мерцедес :confused не се разваля ли? Може да изкара някое друго време повече от другото, ама кат се оръсиш двойно за части излиза пак същото... Най-добре си вземи едно японче и тва е :punk

Bmw 318 1.8 Автомобили

3900 ЛВ.

Данни:

пробег - 190000

година на производство - юли 1995 г.,

цвят - Металик

Особености:

4(5) Врати

ABS

Airbag

Аларма

Бордови компютър

Газова уредба

Ел. Огледала

Ел. Стъкла

Застраховка

Имобилайзер

Климатик

Климатроник

Кожен салон

Лети джанти

Лизинг

Металик

Нов внос

Серво управление

Стерео уредба

Халогенни фарове

Центр. заключване

Шибедах

Допълнителна информация:

отлично състояние , без забележки оснеМ счупено предно стъкло и задно ляво - за това и цената е такава !

Ako само джамовете са кусура май си заслужава+тва тие джамове не ми се вярва да ндаминават 250 лева и двата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...