Runner Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 McLaren F1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Subaru, Honda, Toyota, Mercedes...това са.... P.S. Lada Revolution Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Proche Carrera Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Proche Carrera <{POST_SNAPBACK}> Леле не се сдържах да коригирам -> PORSCHE Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Аз пък няма да кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Аз пък няма да кажа. <{POST_SNAPBACK}> Не само си казал, ами и снимка + точен модел си дал Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Леле не се сдържах да коригирам -> PORSCHE <{POST_SNAPBACK}> ох извинявам се пък аз си мислех, че е Porche.. но и тва го обърках нема значение, мнол си я обичам тая кола ако някой ми я купи ще му дам бонбонче Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Aз лично харесвам FORD и VOLKSWAGEN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 За дизайн съм признал марката Пежо(607, 307, 407, а дори и 206 и 406 не са зле).Кефи ме тоя агресивен вид на предницата и тея готини форми.Правят колата страшна.Ама що не вземат Пежо да слагат малко по-големи двигатели на колите си? Харесвам много и БМВ-ето това според мене е комбинация между горе-долу готин дизайн, мощност, качество===> съответно и по висока цена. Без спор на 1 място за мене са Ауди.Имат си модели във всички класове(е само джиповете малко им куцат, но се работи по въпроса).Съчетават дизайн&качество&мощност(новата им лимузина, А8 е 450 коня-с 6 коня по мощна от бмв 760ЛИ) и всичко това на достъпна цена(е не чак достъпна, но чувствително по евтино от БМВ, а не вицдам по какво отстъпва Ауди на тази марка). Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 аз лично предпочитам Японските коли много удобни за шофирене много здрави и много икономични може би тази тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Без спор на 1 място за мене са Ауди.Имат си модели във всички класове(е само джиповете малко им куцат, но се работи по въпроса).Съчетават дизайн&качество&мощност(новата им лимузина, А8 е 450 коня-с 6 коня по мощна от бмв 760ЛИ) и всичко това на достъпна цена(е не чак достъпна, но чувствително по евтино от БМВ, а не вицдам по какво отстъпва Ауди на тази марка). <{POST_SNAPBACK}> Прав си ! И Ауди почнаха да правят изродии Nuvolari RSQ Concept Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 също ми харесва и тази руска машина много ПОБЕДА Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Ford Mustang GT 500 '67 Eleanor Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 И аз съм фен на японските коли и ако говорим какво се надявам реално да си купя някой ден тва е Acura RSX А иначе мноо ме кефят Бентлитата и някой американски машини като Шелби Кобра, Додж Вайпър... Бугатито също хич не е лоша марка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Аз харесвам всяка кола която гори малко тунджа и вдига 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Аз пък няма да кажа. <{POST_SNAPBACK}> E тва ми хареса До колкото разбирам тази темичка е за по стари и допустими колички Тогава веданага ще ви кажа че предпочитам БМВ 3 Онзи хубав модел с "вафлени" фарове Или старата C-класа на Мерцедес-елеганс примерно Имал съм честа да се возя и в двете Бмв-то беше 323 и беше с някво спортно окачване а мерцедеса беше като лодка на тва викам возия А пък за най-любимата ми кола ми и аз няма да ви кажа коя е Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 E тва ми хареса До колкото разбирам тази темичка е за по стари и допустими колички Тогава веданага ще ви кажа че предпочитам БМВ 3 Онзи хубав модел с "вафлени" фарове Или старата C-класа на Мерцедес-елеганс примерно Имал съм честа да се возя и в двете Бмв-то беше 323 и беше с някво спортно окачване а мерцедеса беше като лодка на тва викам возия А пък за най-любимата ми кола ми и аз няма да ви кажа коя е <{POST_SNAPBACK}> Хубави са тия баварки, ама не на абсурдните цени, на които се продават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Хубави са тия баварки, ама не на абсурдните цени, на които се продават. <{POST_SNAPBACK}> По-старите тройки не са толкова скъпи ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Най-старите Е36 почват от 5500..хич не са скъпи. Поне мерцедес да беше, да знаеш за какво е тая цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Най-старите Е36 почват от 5500..хич не са скъпи. Поне мерцедес да беше, да знаеш за какво е тая цена <{POST_SNAPBACK}> Да...още един заблуден, Мерцедес ли е, знчи си струва парите-100% качество. Хаха, Мерцедес си лепват 20-30% от цената от горе само заради марката.Да не си мислиш, че БМВ или Ауди са с по-лошо качество? Ти пък като си на 16 къде се буташ между шамарите ? Аз поне говоря от личен опит. Старите мерцедеси си струват 1000% парите отгоре, и това ти го казва човек, който не харесва особено немските коли <{POST_SNAPBACK}> Аз пък познавам човек, който имаше Мерцедес 250Д и му правеше супер много проблеми, все по нещо дребно ама малко по малко кинтите от ремонти растяха.Накрая се ядоса и си взе едно много готино БВМ 525ТД(говорим за старата 5 серия с по 2 фара където е) с лети 5 точкови джанти спойлерче и доста добра боя и досега не дал пари за ремонт, а самоза тунинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Ти пък като си на 16 къде се буташ между шамарите ? Аз поне говоря от личен опит. Старите мерцедеси си струват 1000% парите отгоре, и това ти го казва човек, който не харесва особено немските коли Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Адаш тъкмо се махнах от www.mobile.bg Там имаше и по сносни цени на БМВ-тата а имаха и екстрички Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Абе има ама ако са и нов внос се сещай там за колко пари са ги купили и на какъв хал са Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Най-старите Е36 почват от 5500..хич не са скъпи. Поне мерцедес да беше, да знаеш за какво е тая цена <{POST_SNAPBACK}> И кво като е мерцедес не се разваля ли? Може да изкара някое друго време повече от другото, ама кат се оръсиш двойно за части излиза пак същото... Най-добре си вземи едно японче и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Bmw 318 1.8 Автомобили 3900 ЛВ. Данни: пробег - 190000 година на производство - юли 1995 г., цвят - Металик Особености: 4(5) Врати ABS Airbag Аларма Бордови компютър Газова уредба Ел. Огледала Ел. Стъкла Застраховка Имобилайзер Климатик Климатроник Кожен салон Лети джанти Лизинг Металик Нов внос Серво управление Стерео уредба Халогенни фарове Центр. заключване Шибедах Допълнителна информация: отлично състояние , без забележки оснеМ счупено предно стъкло и задно ляво - за това и цената е такава ! Ako само джамовете са кусура май си заслужава+тва тие джамове не ми се вярва да ндаминават 250 лева и двата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.