NEO_DDT Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 В Европа най-добре се представят италианските. Почти всяка година на 1/4 финал стигат 3 италиански отбора Мда ама играят скучен футбол - един гол и всичко в защита... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Това е малко отминала слава. Виж резултатите на Милан, няма мач с по-малко от 2 гола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Абе истина е, че Италиянците стигат винаги най-далече в турнирите, но това не значи, че играят най-красиво. За мен силен футбол е красивият. Такъв какъвто се играе в Испания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 мен сериа А най ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Мда ама играят скучен футбол - един гол и всичко в защита... Това е по-изтъркано от на Стоичков псувните...явно не си гледал италиански футбол от 15-20 години насам Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 мен сериа А най ми харесва Нормално . Любимият ти отбор е Ювентус - значи Италианското, и аз съм така . Любимият ми отбор е Реал Мадрид => най-много ми харесва Испанският футбол ... Като стана въпрос за Ювентус - как е срещу Байерн, вече 1:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Абе истина е, че Италиянците стигат винаги най-далече в турнирите, но това не значи, че играят най-красиво. За мен силен футбол е красивият. Такъв какъвто се играе в Испания силен и красив футбол нямат нищо общо може цял мач да ти прават атаки,задни ножици и глупости и накрая 1 дузпа и побеждаваш...силния отбор си ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 силен и красив футбол нямат нищо общо може цял мач да ти прават атаки,задни ножици и глупости и накрая 1 дузпа и побеждаваш...силния отбор си ти Затова казвам "за мен" Всеки си има разбиране за футбола. Мен ме привлича красивия футбол (Испания ), а не безразборното ритане и блъскане на топката докато не се спука (някои отбори в Англия например) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Това за ритането и блъскането на топката в Англия изобщо не е така батка,не знам какви мачове си гледал,че даваш такова мнение,бих казал че в Испания се рита по-безразборно топката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Испанското и английското са си най-добрите и сигурно и ще си останат най-добрите. Da taka si oba4e na 1 mqsto e angliq nqma po dobar fotbol ot angliq!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Da taka si oba4e na 1 mqsto e angliq nqma po dobar fotbol ot angliq!!! Не се излагайте пичове....какво му е силното.Има един изявен фаворит-Челси и другите просто са допулнение....,докато като погледнем Италия има 4 отбора,които ще се борат до край за титлата.В Испания е същата хава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 В което и първенство да беше Челси, щеше да мачка наред...това не е проблем на първенството. Дори бих казал, че е обратното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Това че парите на Абрамович правят Челси без конкуренция,не означава че първенството е по-слабо.Манчестър и Арсенал не са силни отбори,така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Това за ритането и блъскането на топката в Англия изобщо не е така батка,не знам какви мачове си гледал,че даваш такова мнение,бих казал че в Испания се рита по-безразборно топката Сефте чувам, че в Испания се рита безразборно Явно аз съм гледал първенството на Мадагаскар досега Английски футбол съм гледал достатъчно за да преценя, че не ми харесва в последните 1-2 години, но преди ми се струва, че беше на по-добро ниво. Все пак не те карам да се съгласяваш с моето мнение, което е - в Англия не се играе привликателен футбол в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Ne sporete i v Angliq fotbola si ima svoqta krasota-barzina skorosni ataki krasivi pasove v Ispaniq-texnikata krasivite udari i fintove!!!Tova sa 2 te nai dobri parvenstva!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Еми всеки със мнението си.Не разбирам какво точно не му харесваш на Английският футбол.Аз харесвам испанският и то много,но за първи път прочетох,че в Англия се рита на поразия и затова написах същото за испанският .Може би не ти харесва,че има много грешни пасове,но това е защото в Англия се играе най-бързият футбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 В Италия, за да победиш трябва да имаш умение, техника, сила, тактика, скорост и т.н. В Испания е почти същото, въпреки че ми изглеждат малко добрите отбори... Англия бих я поставил доста назад, въпреки че допреди 2-3 години се играеше красив и равностоен футбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Уменията,техниката и т.н си ти трябват и в Англия,ама айде.За Италия забравяш за катеначото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 В което и първенство да беше Челси, щеше да мачка наред...това не е проблем на първенството. Дори бих казал, че е обратното... ще ме изкефи да ги изпраскат с Милан или Барса да видим тогава какво ще говорите....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted December 3, 2005 Author Share Posted December 3, 2005 ще ме изкефи да ги изпраскат с Милан или Барса да видим тогава какво ще говорите....... Ми ако Челси се падне с Милан ще ги скъса просто Срещу Барселона ще им е многократно по-трудно, но пак могат да ги отстранят като миналата година Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 дано челси де се падне с милан да видим кой кого ще скъса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Ми ако Челси се падне с Милан ще ги скъса просто Срещу Барселона ще им е многократно по-трудно, но пак могат да ги отстранят като миналата година много убедено говориш Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Уменията,техниката и т.н си ти трябват и в Англия,ама айде.За Италия забравяш за катеначото. Катеначото не се използва от години...въпреки, че е мн добре измислено и приспада към тактиката, за която писах в предишния поуст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Аз най-много харесвамам испанския футбол...и гласувах за него.... ПО принцип харесвам и ангийското първенство,но в последните години си изгуби облика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 ще ме изкефи да ги изпраскат с Милан или Барса да видим тогава какво ще говорите....... Миналата година все едно не ги "изпраскаха"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.