DELUXe Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Ми това е няма значение дали ще е АМД или ИНТЕЛ Изискванията са: Да е за АТХ котия, CPU-то да си е с фан, и не на последно място да работи! То в заглавието си пише но аз пак да спомена до 30лв Също така търся да закупя и АТХ захранване 400Вата за сега не съм се спрял на марка но все пак предлагайте каквото имате може да си харесам нещо. Пишете цена задължително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Предлагам следния комплект: Дъно Intel BX + Video RivaZX 8MB + Sound Creative OnBoard на Gateway Процесор Р ІІ Кламат 400 (без вентилатор, с голям радиатор) Цена на комплекта - 30 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 Предлагам следния комплект: Дъно Intel BX + Video RivaZX 8MB + Sound Creative OnBoard на Gateway Процесор Р ІІ Кламат 400 (без вентилатор, с голям радиатор) Цена на комплекта - 30 лв. <{POST_SNAPBACK}> съгласен сега ще ти пиша пм Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 понеже бях зает изпуснах дъното на firmajiq продължавам да търся, ако някой има да пише Също така търся да закупя и АТХ захранване 400Вата за сега не съм се спрял на марка но все пак предлагайте каквото имате може да си харесам нещо. Пишете цена задължително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Имам това: MB:BX3D-CT AGP,4 PCI,2ISA,Audio,AT/ATX CPU:Celeron 366MHz FAN Не е АТХ,но ти давам и: CASE + PSU:230WАТ бонус Естествено ако те устройва. ЦЕНА:25лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 Имам това:MB:BX3D-CT AGP,4 PCI,2ISA,Audio,AT/ATX CPU:Celeron 366MHz FAN Не е АТХ,но ти давам и: CASE + PSU:230WАТ бонус Естествено ако те устройва. ЦЕНА:25лв <{POST_SNAPBACK}> ако можеш да дадеш снимка на кутията може и да се съглася Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Не мога. Имам един фотоапарат,който все едно го няма.Такива снимки вади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 закупих каквото ми трябва Close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.