LPFC Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 По темата: Смях се мноо здраво всички къртат мивки не са ми ги казвали...може да съм перфектен в леглото а? Сигурен ли си,че изобщо си правил нещо друго освен да спиш в леглото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Сигурен ли си,че изобщо си правил нещо друго освен да спиш в леглото? Може да спи перфектно. Или изживяванията от типа мъжът и ръката интимно да са били перфектни Или влажните сънища Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 мамка му,нищо не трябва да се говори1педполага се че през тва време ще мълчи,нека наистина е така!аз не анимавам хората с глупости,съответно не искам и мен да ме занимават! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Не е казано, че не трябва да се говори, ама написаните по-горе реплики са меко казно просташки и не на място. Има си нормален начин на говорене в такива случаи, но предполагам не е cool да се говори нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Не е казано, че не трябва да се говори, ама написаните по-горе реплики са меко казно просташкиМи то темата си е малко просташка и не може без такива реплики съгласи се Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 ша ма завтаряш ли или да са огащвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Ми то темата си е малко просташка и не може без такива реплики съгласи се Темата си е тема. Когато всичко е тука и на майтап е разбираемо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 "Ти нали сложи презерватива?Къде е тогава?!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.