ralexes Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 Hora kupih si mikrofon predi vreme s marka VERBATIM.Ba4ka6e si idealno pone dokato bqh na WIN98.Naloji mi se da si instaliram XP i kogato go probvah ,pak sirabote6e.No si instalirah SP1 i kogato v4era probvah mikrofona ne ba4ka6e Kogato zapisvam se 4uvat samo nqkakvi pra6eniq.Pak sam siguren 4e ne e razvalen.Vaprosa e dali e ot SP1 ,i ako e kak da si re6a problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 Кажи поне каква ти е звуковата карта. Виш дали не си го мютнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 21, 2003 Author Share Posted September 21, 2003 Ne ,siguren sam 4e problema ne e ot zvukovata karta za6oto si ba4ka ideqlano -ima si zvuk i govor.Proverih vsi4ki vazmojni nastroiki no qvno ne pomaga.Kakto kazah men me samnqva tozi SP.Ina4e zvukovata mi karta e VIA AC'97.Ako nqkoi si e ka4il SP i ima mikrofon neka da mi kaje dali ima nqkakvi problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 Аз съм с СП1 и нямам проблеми. Бъди сигурен че не е от СП-то. Виш настройките на миксера, провери дали не е Mute ,или дали не е намален до край. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 21, 2003 Author Share Posted September 21, 2003 Za jalost nastroikite gi probvah hilqdi pati.Moje bi tiq ot VIA pak da sa precakali ne6o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 Що не пробваш с по-нови драйвери? Едит: Виш тук: http://www.viaarena.com/?PageID=69 Преди да свалиш нещо, трябва да разбереш точния модел на чипа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted September 21, 2003 Author Share Posted September 21, 2003 Ve4e po4nah da gi svalqm,dano da se opravi polojenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.