Jump to content
BulForum.com

Проблем с компа, най-вероятно хардуерен

Recommended Posts

Здравейте, имам следния проблем: преди време (около 1-2 седмици) постоянно се получаваха разни проблемчета като например, когато станех от пс-то за няколко минути като се върнех монитора беше спрял "на кадър",т.е. нищо по него не се движеше нито мишката, нито флашгета, нито нищо. Друг проблем е, когато го изключвах даваше син екран "Уиндоус се изключва, записване на вашите настройки" и т.н. и така си оставаше докато не го рестартирвах и не го изключвах наново. И трети проблем който се сещям сега е шантавото мърдане на показалеца на мишката и екрана (сега може да кажете, че това е от драйверите ама не). При наличието на всички тези проблеми реших да преинсталирам с формат и в началото всичко се оправи. Но сега тези проблеми пак се появиха ( и трите) и даже почнаха все повече да зачестяват.

И след като реинстала не помогна започнах да си мисля, че проблема е хардуерен и затова именно сложих темата в този раздел. Ако някой мисли, че може да помогне и му трябва повече инфо да пита, че вече нз какво да правя за да оправя нещата.

Само мога да предположа че мишката се е прецакала а иначе кажи ква ти е конфигурацията?

Щом се пооправя за няколко седмици след реинстала, според мен проблема е софтуерен. Или прецакан Уиндоус (ако инсталираш от една и съща медия), или някой драйвер, или програма, все нещо, което винаги инсталираш така или иначе.

При мен след подобни преживелици се оказа кофти Уиндоус в комбинация с кофти управление на старата ми звукова карта.

При мен този проблем се появи,когато си инсталирах торент клиента Азуреус...Не успях да се преборя по никакъв начин с проблема сийдвам 6-7 торента наведнъж,стартирам примерно фотошоп + още нещо и край....Реших проблема като махнах Азуреус-а и преинсталирах драйверите на мишока :P

При мен този проблем се появи,когато си инсталирах торент клиента Азуреус...Не успях да се преборя по никакъв начин с проблема сийдвам 6-7 торента наведнъж,стартирам примерно фотошоп + още нещо и край....Реших проблема като махнах Азуреус-а и преинсталирах драйверите на мишока :P

може да имаш bad сектори на HDD и след като Windowsa си драсне нещо там да почне да ти прави тези мизерии

Ами аз не помня да съм слагал нови програми по времето, когато започнаха проблемите, но ще пробвам да махам програми. Мерси за помощта и наисти ако проблема е софтуерен се пооспокоих малко :D .

Ами дъното си изглежда наред, а това за рамта и аз си го помислих, но нз как да разбера ако тук е проблема. Извадих я духнах и двата пръста прах и пак я сложих но проблема не се оправи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...