_Dave_ Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Hello ! Sled kato ne namerih ni6to iz foruma za Nokia N-gage re6ih da syzdam topik kydeto da moje hora koito se interesuvat da zadavat vyprosi i hora , koito polzvat N-Gage i znaqt kak da pomognat da go pravqt. Kato za na4alo na mene mi trqbwa malko info otkyde moga da si dyrpam FREE igri4ki za N-gage 6tot ne sym tolkova paraliq 4e da pla6tam po 20 Euro na igra , a pyk mi e qsno 4e sys sigurnost ima nqkakyv Source otkydeto da se dyrpat tiq igri.Znam 4e ne sym edinstveniq s N-gage i znam 4e v BG ne se pla6ta za tezi igri Help me cause i'm dump Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 ами кво да ти кажа, намират се игри из нета, аз като видя и дърпам въпреки че не съм с N-Gage, щото някои от тях тръгват и на други Symbian телефони. ето тук може да намериш някои дето ги качвах предния път когато някой като теб питаше за n-gage игри. освен онези там, имам и Worms.World.Party.v1.00.Nokia.NGAGE.Cracked.READ.NFO-BiNPDA - 20 MB (виж FTP-то на SeXy_BeBo : http://www.evrocom.info/invision/index.php...ndpost&p=412420, в директорията за Games) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.