Jump to content
BulForum.com

Швеция-България

t_tunchev

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

е това беше...Стойчков напълно полудя...то бива оптимизъм, ама това... :confused

сега шведите ще се хвърлят още по-здраво в мача...

да не говорим, че и Бербатов ги говори същите глупости...цитирам ''Никаква изненада няма да е, ако победим в Швеция''...

и не са само те двамата...

интересно ми е после как ще се оправдават като паднем:съдията, липса на късмет, световна конспирация, извънземни... :ghost

Нищо ново. Стоичков дрънка обичайните си глупости :angry1 ,както беше и преди миналия мач с Швеция.

Тогава той обяви съдията за поръчков :ohmy: Интересно сега като ни бият пак какво ще измисли.

Също интересно колко още провала ще са необходими, за да се откаже сам от треньорския пост, понеже явно никой не смее да каже нищо срещу него :angry:

Някой знае ли по коя телевизия ще дават мача или още не е ясно :confused

Събота - 18 часа по Канал 1

Ibrakadabra - поредната простотия от теб, дано си си правил майтап... ;)

Yorikkk : Стоичков винаги е бил такъв :)

Събота - 18 часа по Канал 1

Ibrakadabra - поредната простотия от теб, дано си си правил майтап... ;)

Yorikkk : Стоичков винаги е бил такъв  :)

да де, ама понякога наистина дразни, когато думите му нямат грам покритие...

Няма да можем да вкараме повече от 1 гол и при това той ще е или от статично положение или някакъв друг измъчен...

Стига ве. Аз го разбрирам Камата.. Иска да подпали малко нещата и всичко и изобщо да се играе по-сериозно. Наште момчета могат. Само както вече беше казал някой трябва да играят тия дето не са от наште клубни отбори, ами тия дето играят по чужбина...

Те са свикнали да играят като хората. Пък и малко мобилизация им трябва на наште. Вие ако бяхте национали и играете макар и в някъв не толкова хубав отбор, ама прост пример аз ако съм Марто ако така кажат, че ще смачкат България "до посиняване" супер много ще ме мобилизира тва ;)

е това беше...Стойчков напълно полудя...то бива оптимизъм, ама това... :confused

сега шведите ще се хвърлят още по-здраво в мача...

да не говорим, че и Бербатов ги говори същите глупости...цитирам ''Никаква изненада няма да е, ако победим в Швеция''...

и не са само те двамата...

интересно ми е после как ще се оправдават като паднем:съдията, липса на късмет, световна конспирация, извънземни... :ghost

Защо?Какво неясно е казал Ицето?Ами да се хвърлят-тяхна си работа,ние да си играем нашата игра,пък какво ще стане ше видим :) :punk

Аз съм краен оптимист и смятам че ще отбележим гол !!! Предполагам че шведите няма да ни вкарат повече от 4.......... абе да го пишем 4:1 и другиден шъ видим :zzz

35 години без победа над Швеция, и незнам си колко години без да им вкараме гол...СРАМ! Не мисля че отбора в този си състав ще падне с по малко от 3 гола...

А ве тоя Лагербак ме дразни повече...

Щяли да ни бият до посиняване.... а ве мама им :censored2:

Те не се гледат кви са нещастници,ами и до посиняване...

Може и да падаме секи път,ще паднем и този,ама все някой ден ще ги бием.

Пък и да паднем и да бием... :beer:

А ве тоя Лагербак ме дразни повече...

Щяли да ни бият до посиняване.... а ве мама им  :censored2:

Те не се гледат кви са нещастници,ами и до посиняване...

Може  и да падаме секи път,ще паднем и този,ама все някой ден ще ги бием.

Пък и да паднем и да бием...  :beer:

Стоичков нещо си беше глътнал граматиката,а ся след тоя мач с Турция пак много взе да му знае устата.Колкото по-бързо се махне,толкова по-добре за нац.отбор.И им се чудя на тея дето още го защитават.Та Пламен Марков беше като Жозе Мауринъо пред него.И винаги се е знаело,че има външни интереси кой да играе в отбора,ама като при Стоичков никога не е било.Той докато се оттегли ша откаже сумати футболисти от националния отбор

Между другото вярвам повече на Лагербак

Абе 3-0 за Шведите без да се напъват много.Един гол ще вкара Ларсон,един Ибрахимович,и един Свенсон :( .С тоя тъп треньор толкова,ни може да подреди отбора като хората,ни да изкара правилния състав,еми за кво ми е тогава,да дава тъпи интервюта ли?Това секи го може Ице :blowup:

Стига бе момчеата...аз съм поне за равен, да не кажа, че и като ни подценят, може да стане и чудо;-) Аре все пак сме Българи!Стига песимизъм, нека се надяваме поне! :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...