Jump to content
BulForum.com

Швеция-България

t_tunchev

Recommended Posts

На трети ще играем срещу Швеция(пак за нашо огромно съжаление)Аре да залагаме колко ще паднем.Не вече сериозно какво мислите?Бербатов няма да го има и Стои4ков каза,че няма да пуска и Божинов.

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

ако са в настроение шведите ще ни бият с нещо от рода на 4/5-0...

ако не са на кеф 2/3-0...

просто нямаме никакъв шанс... :cry

ама не ма слушай...не съм в настроение и ме е набил песимизъм...вярвайте в момчетата и Камата, па белкем Господ стане българин(отново)... :rolleyes:

Еми аз мисля че Швеция ще ни подценят.Вече само на тва моем да се надяваме..така мисля аз.Видя се че Шведите ни превъзхождат доста.Но една победа срещу тях няма да ни дойде зле..все пак предстоят и европейски кфалификации :D :D

Имаме единствено шанс само,ако шведитe ни подценят.Ако случайно бием на нас не ни трябваt то4ки ,защото сме вън от Световното ,но поне малко да си вдигнем репутацията. :D

Ще ни бият с макс 2:0 .. или ще хванем някое учудващо реми, ако Марто Петров се разлудува :)

Аз се надявам да победим, ама не ми се вярва. Дано се представим достойно и не загубим с нещо от рода на 5-0 :P

Егати песимистите дето сте!Ами че нямаме кой знае какъв отбор е вярно, че един от най-добрите ни футболисти (Бербатов) няма да играе ама дайте малко по оптимистично.Божинов също няма да играе защото не е повикан заради слаба форма.Аз мисля че резултата ще е 2-1 за Швеция но ако ни подценят съм сигурен че Стенли, Марто и компания ще се възползват и ще завършим 1-1 или дори може да бием с 1-0!!!

Песимист - този, който знае как всъщност стоят нещата.

Не знам какъв ще е резултата. Че ще паднем - то си е и ясно и нормално. Дано само наистина не станем за резил с нещо от сорта на 5:0.

Доста по-силни са шведите. Май ще са в пълен състав. Можем само да се надяваме да не вкарат ранен гол, че ще ни размажат, като ги знам нашите каква са паника. Ако удържим на почивката равен, имаме малки шансове за успех в края на мача.

Жалко, че Тиаго Силва няма да играе. Божинов също трябваше да го викнат според мен при отсъствието на Бербатов.

Не ми е ясно и защо Лилчо няма да е на вратата :)

Имаме слабости във всички линии. Надявам се да се представим достойно все пак, т.е. да играем добре.

Стискам палци. В колко часа е мачът?

Хе, ами не стига, че играем срещу доста силен отбор, ами и доста силни играчи от отбора ги няма.А пък и Силва защо не го пуснаха да играе?Защото участвал в младежкия отбор на Бразилия от време не време или нещо такова казаха по ТВ.Ако бяхме в пълен състав+Силва и яка тактика от Стоичков, можехме да направим равен...ама сега залагам 3:1 за Швеция.

дано да ги бием :) иначе съдейки по предишните мачове логично е да паднем но аз се надявам да бием :)

иначе стоичков ме нерви напоследък защото точно при него започнаха мениджърски проблеми и подобни ... здравков ... божинов ... илян стоянов ... божинов не е в слаба форма според мен ...

а и бтв защо да викат лилчо и аз съм от ботев но лилчо в момента е можеби най-слабия вратар в А групата ни

За шведите победата е задължителна. Всичките им футболисти са на лице за мача. Ние пък имаме доста проблеми със състава, не може да се разчита само на Мартин Петров. И с оглед на това, че това ние е най-трудния съперник и винаги ни унижават, бих казал, че ако се разминем с 2 гола разлика ще бъде даже успех за нас.

Гледам, че за този мач интересът е доста по-малък отколкото за предишния... има защо наистина. Но все пак мач с мач не си прилича :) Пък и няма какво да губим. Жалко за Тиаго Силва. Ако играем с 4 защитника имаме някакви шансове, но най-вероятно Стоичков ще пусне само 3-ма и Кишишев като полузащитник. А колкото до отсъствието на Божинов - добро решение - много се е възгордял, а за национала, ако не се лъжа има само 1 гол. Пък и в момента наистина е в слаба форма.

EDIT: Видях първия пост и чак сега се сетих за наказанието на Бербатов. Манчев също не е повикан, така че щем не щем трябва да се надяваме Гонзо да вкара. А беше мач срещу ЦСКА нямаше да се притеснявам, въпреки, че не съм го виждал да вкарва на отбор извън българското първенство от 2 години... :bgrin:

Зависи от футболистите а пък и без тва не може само да падаме от един и същ отбор ;)

Мба не може...пак ше на йебат и то по-яко от последния път! :bgrin:

Стига бе хора. Аз пък все си мисля, че е време и ние да бием един път. Или поне равен с шведите пак е вид постижение, гледайки назад...

От колко часа е мача ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...