Lotion Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Един приятел си го купи но се отказа да ходи.. казва, че са били свършили и затова го пускаме "на черно" за 30лв . (В магазините бяха 25лв мисля). Ако няма желаещи ще намалим цената с наближаването на концерта (8 Септември мисля)... но ако чакате рискувате.. It's a tricky business u know.. Ако сте фенове не се стискайте и го взимайте... тези пари ще ги похарчите за глупости, а това ще ви е за цял живот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victor_sr Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 http://www.electron.bg/product_info.php?cP...roducts_id=4093 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 ха, за момент новината че нямало билети ме притесни малко, щото трябва да си купувам, благодаря на victor_sr за успокоението Lotion, при това положение ми се струва по-реална цена 20 лв. Какво ще кажеш ? btw. обадих се на 032/653456, Магазин “Музикален свят” и ми казаха че имат билети, така че ако искаш да се оттървеш побързай, щото утре отивам да си купя от там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotion Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 обадих се на 032/653456, Магазин “Музикален свят” и ми казаха че имат билети, така че ако искаш да се оттървеш побързай, щото утре отивам да си купя от там <{POST_SNAPBACK}> Хм.. не знам защо но моя човек продължава да твърди, че билети нямало... Не знам кой е прав аз няма да ходя но за сега цената остава същата - 30лв. Ако наистина продават все още купувайте от там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 ОК, аз си купих от споменатия магазин. Лелчето вътре дори ме пита колко билета искам. Сигурно щото имат малко и се притеснява да не и ги зема всичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.