Jump to content
BulForum.com

777, ВИС, СИК и прочее.Бяха ли мафия, къде са сега

weasel

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Както се пее в една песен - IT'S JUST ANOTHER NIGGA DEAD. :ph34r:

Преди час са упукали някакъв в мерцедеса му, насред София до руският паметник. Още не се знае кой е. :blink:

Както се пее в една песен - IT'S JUST ANOTHER NIGGA DEAD. :ph34r:

Преди час са упукали някакъв в мерцедеса му, насред София до руският паметник. Още не се знае кой е. :blink:

juji, The`SkorpioN айде подготвяйте траура и се стягайте да ходите на погребение...

• 1 month later...

Тука май има яко руска следа-търгувал главно с Русия, тва онова...Явно е забравил да направи нечий превод :D Малко останаха-Черепа и двамата Маргини

А за това какво ще кажете :blink:

Бе верно това си прилича на патаклама от руски произход. Все пак Емил Кюлев, не е тъпа мутра, занимаваща се с наркопласьорство. Някак си има по-различен и по-дълбок мотив, може би:)

Пък спомнете си убииството на Андрей Луканов, някак си си приличат.

Най-интересното е, че после казаха, че това не е вярно и изобщо не се е случвало такова нещо. :ghost

Все пак Емил Кюлев, не е тъпа мутра, занимаваща се с наркопласьорство.

Най-интересно ми е откъде хората знаят такива неща? :unsure:

Тука май има яко руска следа-търгувал главно с Русия, тва онова...Явно е забравил да направи нечий превод :D Малко останаха-Черепа и двамата Маргини

Маргините са трима... ;)

Въобще не ми е мъчно за нито един от тях. Кюлев например имал курорт "Ривиера", ДЗИ, Росексим банк, адвокатски кантори, вестници, какво ли не. С честен труд ли е спечелил всичко това? Платил ли му е данъка? Другпът. Това са парите на тези 7 млн сиромаси дето сега се чудят как да намерят 50-60лв за тока.

Радвам се че има възмездие и че то е сега, за да го видим.

Искам още.

Ч.А.

Прочетох цялата тема. Има много интересни мнения и позиции. Но искам вие всичките мислители да ми отговорите на един въпрос. Защо всички си мислите, че повечето от тези хора са мъртви? Чували ли сте за инсценирани убийства? Пример: Илия Павлов. Такава мъгла е около неговото убийство че няма на къде... Има финансовата възможност да разиграе собственото си убийство. Излиза от публичното пространство. Оставя поставено лице да му върти бизнеса, а той някаде из света и си живее живота. Не ви ли звучи много удобно. Правил си мизерии цял живот и накрая "смъртта" те изкарва чист. Нов живот с много пари. Никой не те търси за нищо. Ти си чист, просто защото всички си мислят че си мъртав. Пак казвам, колко удобно. Сега ще кажете че гледам много филми и това е невъзможно. А я си помислете тези хора какво им пречи със толкова пари да направят едно театро и после пей сърце. Те били убите! Вие ли ги видяхте? Или видяхте снимки на нещо което е покрито с бял чершав и е нацапано с нещо червено. Или защо ковчега на Павлов през цялото време на погребението е бил затворен? Труп така и не се е видял...

Прочетох цялата тема. Има много интересни мнения и позиции. Но искам вие всичките мислители да ми отговорите на един въпрос. Защо всички си мислите, че повечето от тези хора са мъртви? Чували ли сте за инсценирани убийства? Пример: Илия Павлов. Такава мъгла е около неговото убийство че няма на къде... Има финансовата възможност да разиграе собственото си убийство. Излиза от публичното пространство. Оставя поставено лице да му върти бизнеса, а той някаде из света и си живее живота. Не ви ли звучи много удобно. Правил си мизерии цял живот и накрая "смъртта" те изкарва чист. Нов живот с много пари. Никой не те търси за нищо. Ти си чист, просто защото всички си мислят че си мъртав. Пак казвам, колко удобно. Сега ще кажете че гледам много филми и това е невъзможно. А я си помислете тези хора какво им пречи със толкова пари да направят едно театро и после пей сърце. Те били убите! Вие ли ги видяхте? Или видяхте снимки на нещо което е покрито с бял чершав и е нацапано с нещо червено. Или защо ковчега на Павлов през цялото време на погребението е бил затворен? Труп така и не се е видял...

За да стане това трябва да се подкупи бая народ, не двама-трима. Тук въпроса не опира само до пари, а до големи връзки и то на няколко нива във властта, още по-сложно е да се изгради съгласуваност между подкупените лица. Вероятността да се обърка нещо е огромна. Много по-лесно, с по-малко средства и усложнения би било да се покрие някъде в чужбина.

Има по-интелигентни начини човек да изчезне. А Илия Павлов определено не е бил глупав човек.

Въобще не ми е мъчно за нито един от тях. Кюлев например имал курорт "Ривиера", ДЗИ, Росексим банк, адвокатски кантори, вестници, какво ли не. С честен труд ли е спечелил всичко това? Платил ли му е данъка? Другпът. Това са парите на тези 7 млн сиромаси дето сега се чудят как да намерят 50-60лв за тока.

Радвам се че има възмездие и че то е сега, за да го видим.

Искам още.

Ч.А.

Значи щом някой има пари - трябва да умре, така ли!? Що за глупост, не си ти човека, който след прочит на пресата да прецениш, кой, кога и по какъв начин си е изкарал парите. Представи си сега, че всички бяхме на едно ниво, с по 200лв. в джоба да речем, тези 200лв. ли градят икономиката на България или ония 200 000 000лв? Колкото повече крупни бизнесмени има в страната, толкова по-добре за обикновения българин, обратното би ни върнало в Третия свят. А конкретният ми въпрос към теб е, какво печелим и какво губим от това възмездие?

Вечно оплювате така наречените мутри, замислете се обаче над едно, тези пари със сила ли са изкарани или с мозък? Те ли са най-големите чекиджии или Вие!?

Представи си сега, че всички бяхме на едно ниво, с по 200лв. в джоба да речем, тези 200лв. ли градят икономиката на България или ония 200 000 000лв?

а я си представи сега на колко хора е била отнета работата,колко хора са били ограбени,колко от тая същата икономика на българия е била разпарцалосана,че накрая тоя "бизнесмен" да се отзове с 200 000 чисти в джоба?

Колкото повече крупни бизнесмени има в страната, толкова по-добре за обикновения българин, обратното би ни върнало в Третия свят.

аха....значи колкото повече бандити има в държавата,толкова по-добре,а?защото това са едрите бизнесмени в българия пич,в случай,че не знаеш.

и не ми трябва да чета медии,за да го науча това.

дори хенри форд го е казал-"за всичките си пари мога да ви дам информация от къде и как съм ги изкарвал,само за 1-вия милион не ме питайте".

тези пари със сила ли са изкарани или с мозък? Те ли са най-големите чекиджии или Вие!?

евала на хора като теб,който правят евала на същите,които са ограбвали,колили и трепали наред :blink:

еййй,ебах му майката,турците верно са имали повод да ни наричат рая.

все още не мога да повярвам,че има хора,които наивно продължават да вярват,че в БЪЛГАРИЯ човек може да направи бизнес и да забогатее с честен труд.тва не ти е америка каквато ни я описват _капиталистическите пропаганди_ и холивудските филми,пич.

слез на земята,моля те.в тая държава ако си на повече от 40 години и не си бил агентче на ДС бизнес не можеш да направиш-няма кой да ти даде просто.

ако си на по-малко от 40 години пък,няма начин да направиш бизнес,ако не си имал контакти със същите тези групировки,седящи в заглавието на темата-отново защото няма кой да ти даде.

и след като корупцията е залегнала изключително стабилно в правосъдната,законодателната и изпълнителната власт,НЯМА на кой да се оплачеш,че еди-кои-си е бандит,престъпник и мерзавец.

просто не върви да отидеш при дявола и да му се жалваш,че някои от подчинените му е дявол,нали?

а я си представи сега на колко хора е била отнета работата,колко хора са били ограбени,колко от тая същата икономика на българия е била разпарцалосана,че накрая тоя "бизнесмен" да се отзове с 200 000 чисти в джоба?

Именно за това говоря, всеобщо мнение е, че който има пари, значи ги е изкарал по нечестен начин.

аха....значи колкото повече бандити има в държавата,толкова по-добре,а?защото това са едрите бизнесмени в българия пич,в случай,че не знаеш.

и не ми трябва да чета медии,за да го науча това.

дори хенри форд го е казал-"за всичките си пари мога да ви дам информация от къде и как съм ги изкарвал,само за 1-вия милион не ме питайте".

евала на хора като теб,който правят евала на същите,които са ограбвали,колили и трепали наред :blink:

еййй,ебах му майката,турците верно са имали повод да ни наричат рая.

Кой говори за бандити? Всички ги редите под един знаменател. Нестава така. Имах в предвид, че богатите хора в страната, с бизнес на светло, вдигат стандарта на бедните.

@Mr.Vain: Ти изглежда никога не си имал работа с мутри и затова не знаеш, че те нямат мозък, имат само биволски вратове и следват желанията на шефовете си! Това за крупните бизнесмени пък е такава глупост, дето няма да я коментирам! Колкото до чекиджиите, в този форум мисля сме сериозни мастурбатори и се отнсяме към подобни обиди с равнодушие. А иначе парите са изкарвани с измами, силови методи и с помошта на политически методи!

Само с биволски врат нищо не става, това е като да се биеш с културист. Говоря за хората, които ръководят това стадо. Със сила и макарони в главата не се прави организирана престъпност, но въпроса остава, откъде аджеба сте толкова сигурни, че много пари = мутра. Окъде сте сигурни, че оня бил агент, другия еди к'ъв си...Това не е ли вид завист или ненавист, че те имат много, ние - нищо?

Нека и аз отговоря на Mr_Vain.

Емил Кюлев е мафиот и крадец. В това няма никакво съмнение. Представител на елита на мафията. Ако бяхме в Щатите, щяха да го нарекат "white collar gangster" - крадец с бяла якичка. Не е нужно да си голям счетоводител за да разбереш това. Крехката българска демокрация е едва на 16 години. С никаква заплата, с никаква капитализация, с никакви реинвестиции не можеш да направиш толкова пари за толкова време. Сборът от всички печалби изплатени от тотото не правят толкова пари. Този човек се е възползвал от положение, власт и сила и е добил това неправомерно. То не му се е полагало. Било е на нацията. Сега аз и ти плащаме външен дълг, а парите са в няколко такива като него. Вероятно е затрил не една душа по пътя си, но за това не можем да знаем.

Ти казваш също: "Представи си, че всички бяхме на едно ниво с по 200лв. Тези 200лв ли градят икономиката или ония 200 000 000лв? Колкото повече крупни бизнесмени има в страната, толкова по-добре за обикновения българин". Това не е вярно. Нека ти припомня един от основните приоритети на нацията - изграждане на широка средна класа. Това означава хора със сравнително съпоставими доходи. Социалните контрасти са характерни за страните от третия свят. Те не са цел. И въобще на кой магнат му пука за светулките в панелните комплекси. В западните общества няма такива феодали като у нас. Заводите Рено отдавна не са на фамилята Рено, заводите Круп също. Бил Гейтс има имение, яхта и фирмите си. И си е платил всички данъци. А да си чул някой милионер на запад да притежава цял курорт на море - Кюлев си имаше!

Тези хора трябва да си вървят. Те са напакостили достатъчно и няма какво да допринесат повече. Колкото по-малко от тях остават, толкова по-добре за нацията.

Ч.А.

Аз гледам на това, като нормален процес през който трябва да се премине. Средна класа не може да възникне от нищото. За да има предпоставка за средна класа, държавата трябва да разполага със солидни финанси, а не да се чуди как да закърпи бюджета за следващата година. Основния приход идва от акцизите и данъците, сумарно кой плаща големите пари, обикновените граждани или големите предприемачи? Естествено не съм съгласен със случващото се, но не си мисли, че ако Кюлев и сие ги нямаше, заплатата ти щеше да е по-висока.

Престъпността е спъващ фактор, но не най-големия. Може би проблема е в самите нас.

stefan те децата и други работи знаят.

Ако тези хора ги нямаше и държавата не беше ошушкана от тях заплатите ни определено щяха да са по-високи!!! А това с богатите е пълна глупост, средната класа е движещата сила на една държава, както не едрия, а дребния и средния бизнес са по-важни. Това и малките деца го знаят.

charovni, те обикновено си отиват за да отстъпят мястото си на друг, така че това не е решение според мен...

Аз гледам на това, като нормален процес през който трябва да се премине. Средна класа не може да възникне от нищото. За да има предпоставка за средна класа, държавата трябва да разполага със солидни финанси, а не да се чуди как да закърпи бюджета за следващата година. Основен приход са данъците, сумарно кой плаща големите пари, обикновените граждани или големите предприемачи? Естествено не съм съгласен със случващото се, но не си мисли, че ако Кюлев и сие ги нямаше, заплатата ти щеше да е по-висока.

Престъпността е спъващ фактор, но не най-големия. Може би проблема е в самите нас.

stefan те децата и други работи знаят.

Ти пък ако си мислиш че си плащат данъците... Плащат данък около 1/10 от това което би трябвало да платят...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...