Jump to content
BulForum.com

777, ВИС, СИК и прочее.Бяха ли мафия, къде са сега

weasel

Recommended Posts

Ти наистина неможеш да се похвалиш с висотата на интелекта си по простата причина че нямаш никакъв такъв  :woot

Аз не искам да ти обръщам внимание,но някое дете четящо форума току-виж се подлъже по глупавите ти приказки оцветяващи мръсниците с дебели вратове в ангелски ореол ,което не е хубаво.

Искам да ги режа тия копелета с дървен трион,да ги коля с хабни ножчета и да ги тъпча с разхлабителни до дупка  :woot  :woot  :woot  ,но като гледам как едни хубави снайперистчета си показват уенията тук и там - направо мед ми капе на сърцето :)))) Евала на такива майстори :) Нека да покажат повече такива изстрели :)))) Много са точни,евала :))) Се така да продължават :)))

Хм, LaN нещо много си се разгорещил бе, я вземи се поуспокой, че ше вземеш се пръснеш кв'о ша каиш М?

Освен това мисля във форума май има правила, относно обиди и..... (МОДЕРАТОРЕ къде си бре спиш ли?). Мдаа, та явно ти LaN си мноооооого интелигентен. Направо блестиш, чудничък си ми :punk :lol: :zzz . Аз не съм видял никой да им слага ореол особено от форума. Единственото което виждам е, че никой не се опитва да разбере, какво искат или се опитват да кажат Jiji (да ме извини ако не и пиша правилно ника, ма съм мнооо тъп и не моа помна) и Teddy_King.

Никой не оправдава престъпниците, никой не им слага ореоли. Но започват да ме дразнят такива като теб, не искал нашия да и обръща внимание като гледам, си и обърнал и то доста. Ама господин "ОТМЪСТИТЕЛЯ" или господин "ГОЛЯМАТА РАБОТА" искал да ги реже, да ги тъпче с разхлабителни, дървени триони и....бля, бля. Ми що не го правиш бе господин "ОТВОРЕН" ЩО? Никой не те е спрял ходи ги режи да те видим, ама за такова нещо се иска кураж и мнооого още неща. Можел много повече от тях, ми що не го направи ми само мрънкаш как били ограбили парите на родителите ти. То все някой ни крив на нас, все някой ни граби, ми ще ни грабят и аз да имам възможност и аз ще грабя (това последното моеш си помислиш що го казвам).

Хихихих, смешко говориш ми за хубави снайперистчета, мед ти капело, евала им на тия майсторчета. Да си се запитал кви ли са тия хубави снайперистчета? Ми нали те от същите тия дето трепят са изпратени бе, нали и те са престъпници, като тия дето трепят М? Нали за тях човешкия живот струва няколко хиляди, а може и 1 стотинка да не струва. Ама иначе ти е удобно да мериш с двойния аршин. След всичко написано искам да кажа, че ни най-малко не оправдавам тези хора, нито пък действията им. Нека никой не остава с грешно впечатление. Но нека като пишем малко се замисляме какво пишем, щото изказвания от рода "Нека мрат, мамата им" или "Ще ги режа на...." Са малко или много смешни, не са по темата, и не допринасят с нищо за въпросната такава. Още повече пък съждения относно интелегентноста на пишештите тук. Малко уважение ми се струва не е излишно. А и нещо лщбопитно ми стана ако jiji ili juji (или там както и е ника) какво ако има контакти с част от тези среди например, или дори и мутреса е какво от това?

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply
Хм, LaN нещо много си се разгорещил бе, я вземи се поуспокой, че ше вземеш се пръснеш кв'о ша каиш М?

.................................................

o ? :woot

no comment B)

интИлект брат, интИлект ти трябва ;) Аз дори да ходя да ги гърмя със снайпера : смяташ личе точно пък тука ще хвана да го кажа :woot Както споменах : интИлект ти требе на тебе,не писане на глупости от общ характер :punk

Някой са го отвлякли/убили/изнасилили/изнудили/ - това е НДП(нечий друг проблем).

Ние, като покорни овчички си пасем тревицата и не се оглеждаме наоколо, да гледаме как стрижат тези с по-голяма вълна от нашата, как доят тези с по-голямо виме от нас и как колят тези, които са по-наддали от нас..

Изобщо не ни е грижа, докато не опре проблема до нас...

Е да, ама той винаги е бил опрял. Това, че пенсионерите взимат 2-3 лева по-малко пенсия, за да може някой политик да натрупа лични богатства от това, чрез разни фондове и машинацийки... Това, че горивото е на безумни цени, поради факта, че някои *бизнесмени* са се събрали и решили каква да бъде цената му и колко да варира.. и който не спазва тяхните изисквания, бива посетен от Съдбата.. Прекупвачи, които взимат земеделската стока от производителя на безумно ниски цени и я продават с 500% печалба, смучейки и от производителя и от крайния потребител...

Не се опитвам да правя революция, просто ми се иска да си отворите малко повечко очите за нещата, които стават около вас..

И си прав и не си (спред мен, това да не каже някой, че налагам мнение или да не ме питат кой си ти та да казваш кой прав, кой крив, то се подразбира, ма явно трябва да го напиша) добре бе овчици сме, много приказваш, хайде кажи ми ТИ какво направи или какво правиш. Щото в тоя ред излиза, че ти си по-зле и от овчиците, приказваш лаеш ма не хапеш (по-горе бе използвано същото) Добре принципно да речем че си прав за пенсионерите и......макар че хм много далеч си от реалноста. И целия ти пост разбираш ли ми се струва по-добър за в тема конспирацията и......... ама карай да върви.

Да ти кажа по-добре с гъза си да си мисля, отколкото с това с което ти го правиш.Айде мен като не са ме взривявали, рекетирали и зарибявали с наркотици ...ти конкретно пък кво губиш от нелегалния софтуер, бе? Глупак ... :angry1

Стана за смях на целия форум с оная тема, продължаваш да ставаш и сега ...

Абе чудя се, къде спи модератора, земи се стгни малко, прочети си ПРАВИЛАТА на форума. Интересно някой нарушават закони, някои правилата на определено място, с какво ли се различават едните от другите. Ако тая дискусия беше на живо в някое кафе, що ли имам чувстото, че и до физическа само разправа щеше да се стигне. И дори си мисля, че ако беше така ти щеше да си сред първите които щеше да посегне, без значение дали греша или не. Кажи ми физическото посегателство незаконно ли е или не? И след като е незаконно кое ще те различава от ония дето ги обсъждаме М? Според закона ти ще си престъпник. Ще кажеш ма те ония колят бесят и .....ми да така е за тях си има едни наказания за теб други, например. Но така или иначе според закона и те са престъпници и ти си престъпник. Значи какво излиза имаме си двойни аршини. Такива като теб (неказвам нито всички нито повечето, щото не всеки би престъпил...) не нарушават закона големи граници, щото НЕ ИМ СТИСКА, щото наказанията са големи, щото може да им коства живота и по ред подобни причини. А иначе на дребно може нали що да не може. Значи не нарушаваме закона заради последствията, а не защото сме убедени така по възгледи и защото не трябва М? Така ли е или не. Кажи каква разликта? Освен в наказанията, те определят голямо или малко е едно престъпление, закона го казва. Но и в двата случая закона си е закон и НЕ ТРЯБВА да се нарушава и в двата случая си престъпник. Та имаш ли нещо да ми кажеш, АКО си ме разбрал правилно М, в което се съмнявам.

20 реда празни приказки...

Може да не си прочел, само, че аз до тоя момент никого не бях засегнал на лична основа.Само дето един реши да ме асоциира с аватара ми,явно засегнат по някакъв начин от коментара ми.

Има престъпления и престъпления.Аз в живота си никога не съм откраднал, нито съм изнудвал някого, нито съм правил нещо заради, което да имам сериозно пререкание със закона. И не съм го направил защото не ми стиска, а защото си имам САМОСЪЗНАНИЕ.Имал съм възможност да тръгна по лош път и не съм го правил.За разлика от някои мои приятели с, които бяхме групичка като малки деца.А тези теории дето си ги развиваш - не се обиждай, ама не ме засягат, а общо взето не намерих и голям смисъл в тях.

И като си тръгнал да ми говориш за правилата, прочети ги.Там пише, нещо за 2 поста един след друг.Кажи ми АКО си ме разбрал правилно М, в което се съмнявам.

овчици сме, много приказваш, хайде кажи ми ТИ какво направи или какво правиш.

ОК, прав си, дай идея какво да направя? Според теб, мълчанието, по-добро решение ли е?

Но вие държите да се перчите, да плюете открито срещу него. Иди и напсувай един борец, един човек с четири-пет висящи дела, като си толкова ербап, обясни му какво мислиш за него... Не ти стиска, нали? Кой сега става за смях? Този който се плюнчи, който е силен на думи а празен на дела и плюе срещу хора, за коит знае само от вестниците, или този, който изказва благодарност за нещо, което е наистина направено?

Човече и според теб това е начина да бъдем силни не само на думи а и на дела ?

Да идем и да се изрепчим на някакъв боклук дето не му пука дали ще иде в затвора или не(защото след ден два пак ще излезе) ?

Гледам по долния пост даже предлагаш и решение....охх аиде стига.Това което казваш няма смисъл...по скоро ми прилича на опит да философстваш макар и да знаеш че тъпо.

аи пиис.

ОК, прав си, дай идея какво да направя? Според теб, мълчанието, по-добро решение ли е?

Зависи какво разбираш под мълчание.

Щото, приказвайки в някакъв си форум, не означава, че говориш. ;)

Наистина недей да мълчиш. Бъди съвестен гражданин и си търси правата. Противи се срещу монопола, ползвайки продуктите на по-малките фирми, които все пак правят нещо. Те може и за себе си да го правят, но като се замислиш, ще разбереш, че обикновеният потребител печели от тяхната дейност. Повечето тези бивши мутри имат по няколко висящи дела, които просто чакат да бъдат възобновени. Бори се срещу корупцията, защото тя те засяга пряко. Някой като ти каже:Ще ми кихаш, спрет ни му един хубав номер или просто му кажи да си *** , покажи, че не си безгръбначно същество. Като знаеш, че някой продава дрога в училището до вас, врътни едно телефонче до полицията, а не си казвай, че онзи ще си плати и ще се измъкне.

Да продължавам ли още?

Колко от вас са прибягвали до държавните органи, виждайки някъде нарушаване на закона, а немълчащи? :devil

edit:

Да идем и да се изрепчим на някакъв боклук дето не му пука дали ще иде в затвора или не(защото след ден два пак ще излезе) ?

Само човек, който не е бил в затвора може да говори такива неща...

edit2:

Логично.

Ти да не си бил/а?

Мне, но са ми разказвали...

И? Друго имаш ли да кажеш?

Междудругото:

Ти за каква сума би прекарал 48 часа в ареста?

За каква сума би прекарал 6 месеца в затвора?

А една година?

Всъщност, не ми отговаряй на последните въпроси. Първо прекарай онези 48 часа и тогава ще ми кажеш...

Мне, но са ми разказвали...

И? Друго имаш ли да кажеш?

Междудругото:

Ти за каква сума би прекарал 48 часа в ареста?

За каква сума би прекарал 6 месеца в затвора?

А една година?

Всъщност, не ми отговаряй на последните въпроси. Първо прекарай онези 48 часа и тогава ще ми кажеш...

Направо ти завиждам за компанията в, която си :) Мутри, бивши затворници.И баща ми е бил в затвора след претърпяно ПТП. И то след като преди това е бил разфасован на операционната маса с малки шансове за оцеляване.Плюс кръвнина.Говорил съм си с него за това и това, което ми каза беше "Виновен бях, изтърпях си наказанието".Да не говорим, че това наказание е нищо в сравнение с това, което представлява сега - куца и не може да вдигне нищо тежко. Така, че виждаш излежават се.Само дето твоите познати мутрите ще кихнат някой лев и ще се уредят или с условна или ще се измъкнат. Thief ти каза, че няма да се поколебаят да смажат някой от бой, понеже знаят че ще се измъкнат, не, че не им пука за 6 месеца в затвора.

Темата пак се обърна на нещо неопределено м/у спам/флууд/мнение.. Явно че това е болна тема на всички и ни засяга. Не става въпросТ ние да правим нещо срещу тях.. Те сами се 'изчистват'.. Кофти обаче е, че всеки се бори за своите интереси и има хора които оправдават такива мръсТници, направили отбора им 'щампиом'(или най малкото са им благодарни).. КАк да ми стане мъчно за такива, които се подиграват с толкова хора..Първо крадат от тях, след това изпират парите си, влагат ги в отбор, любим на много хора.. и явно има ефект... егати гаврата.. Че колко е за един Г.И. да издържа едно мизерно отборченчинцинце.. Никога не може да ме накарате да чувствам дори съжаление.. Съжалявам само майка му, която погреба двамата си сина... Но като си мисля колко чужди майки са разплакани... Въобще намират ли се хора, които да ги оправдаят тези... И с това мнение, да кажа на някои, не мисля че ще променя нещо.. нали и аз съм от 'уфсете' дето блеят по фору)0омите, и познавам тези личности от телевизора.. Няма смисъл и да правя.. те сами си го правят.. Казват че покрай убийството на Г.И./интересно как е останало без прякУр момчето/ ще последват най-малко десетина... Сори,ама и аз като LaN бих казала респект на онзи професионалист, който само с един изтрел успя да отрепе един от най-големите наркобосове./вие защитниците(или фенове на локо плд) ще кажете, че се поругава най-голямата ценност за човека: животът... а с колко животи се е подиграл този човек и колко е взел от вас никой не мисли.хъх.

... Сори,ама и аз като LaN бих казала респект на онзи професионалист, който само с един изтрел успя да отрепе един от най-големите наркобосове./вие защитниците(или фенове на локо плд) ще кажете, че се поругава най-голямата ценност за човека: животът... а с колко животи се е подиграл този човек и колко е взел от вас никой не мисли.хъх.

Много точно казано!

...Всъщност това,че продължаваме да дискутираме всички тези въпроси показва,че все повече ни пука за мястото и времето в което живеем...поне аз така мисля...

Направо ти завиждам за компанията в, която си :) Мутри, бивши затворници.И баща ми е бил в затвора след претърпяно ПТП. И то след като преди това е бил разфасован на операционната маса с малки шансове за оцеляване.Плюс кръвнина.Говорил съм си с него за това и това, което ми каза беше  "Виновен бях, изтърпях си наказанието".Да не говорим, че това наказание е нищо в сравнение с това, което представлява сега - куца и не може да вдигне нищо тежко. Така, че виждаш излежават се.Само дето твоите познати мутрите ще кихнат някой лев и ще се уредят или с условна или ще се измъкнат. Thief ти каза, че няма да се поколебаят да смажат някой от бой, понеже знаят че ще се измъкнат, не, че не им пука за 6 месеца в затвора.

N00KiE, радвам се, че имаш такъв баща :)

Там е цялата работа, че никой не си мърда пръста да промени това, което става. Много е удобно да си щтракаш на клавиатурата и да лаеш, че нещо трябвало да се промени, нали?

Не им пукало ли? Ами миналото си го носят и няма къде да им избяга! До кога мислиш, че ще плащат,а? Нека ти кажа:Докато НИЕ им позволяваме!

Само не ми излизайте с номера, че нищо не може да се направи по въпроса ;)

Май имаше една фразичка за словосъчетанието "не може" и думичката "Невъзможно" и в тази фразичка май ставаше въпрос за едни слаби хорица... бих допълнила само-които се вихрят в един форум.

Продължавайте да им се гъзите, цъфтете и процъфтявайте като майски рози, но не си правете труда да заблуждавате някого. Само мрънкате и ще си останете с мрънкането. Не ми разправяйте какво щяло да стане, защото не ви стиска дори да пробвате!

Казах ви преди, ще ви го кажа пак:ЛИЦЕМЕРИ!!!

Извинявам се предварително на всички, които поне веднъж са били съвестни и са се обадили, когато са чували как в банята на съседния апартамент пребиват някого или са се обадили в полицията, виждайки как някъв си продава дрога на невръстното ви съседче, извинявам се и на тези, които са се обаждали в полицията, когато са ставали свидетели на опит за кражба на кола, извинявам се и на тези, които са отказвали да плащат,у когато някой им е искал рушвет...Изобщо извинявам си на всички, които поне са пробвали да направят нещо... Май трябва да направим една анкетка за тези хора, за да разберем какъв процент са...

А за другите Цък!!!

Имам си една мечта... повечко хора като Вероника..., а не драскачи ;)

edit:

Айде обяснете ми как този, посочения от вас човек, който е убил се различава от всички останали мутри, че нещо не мога да схвана-хем:дръжте престъпниците, хем:евала :confused

Ами на вас ще ви кажа:ЕВАЛА!!! :devil

edit:

Айде обяснете ми как този, посочения от вас човек, който е убил се различава от всички останали мутри, че нещо не мога да схвана-хем:дръжте престъпниците, хем:евала :confused

heh, ето това е:) ..плюят всички,а на някой си там благодарят..

но не мисля, че да кажеш на човек, който си е изразил мнението 'лицемер' е правлиният начин.. няма значение, не искам да се забърквам в този спор, защото явно ти си много по-наясно с проблема като цяло.. Искам само да попитам, ти къде се вписваш.. Към тези, които могат да направят и правят нещо, към тези които само говорят и плюят/макар че бих казала, че да изкажеш мнение не е лицемерие, но както и да е.. спорът си е м/у вас/..или в 'групата' на мутрите.хъх.. объркваш ме с меннията си,.. кажи да знаем всички как се бориш ти срещу тях, пък може и да помогнем. Разкрий, отвори ни очите.. \/

edit:

Ами замисли се например можеш ли да кажеш за снайперистите от армията и полицията,че са убийци,престъпници или мутри?Тези хора си вършат прецизно и съвестно работата за която получават заплати.Компренде?

Jane_Doe, щеше да хубаво да прочетеш темата, но преди да я прочетеш цък, е хубаво и заглавието й да се осмисли. Успя ли? Ако не, цък, цък, цък

Надявам се, че има резултат, нищо, че цялата тема е един огромен оффтопик.

Мненията ми можеш да ги прочетеш съвсем спокойно и сама, без да ти ги посочвам.

Следкато го направиш, се опитай да разбереш какво се опитвам да кажа. После си задай същия въпрос, който зададе на мене. Ако имаш трудности потърси къде съм оправдавала някого за действията му или съм го обявявала за едикакъв си. После попогледни къде съм твърдяла, че съм наясно с проблема. Надявам се, че си получила желания отговор.

SPACEWOLF, т`ва Кмпренде си го казвай на приятелчетата в махалата, Капиши?

Радвам се за изказаното от тебе мнение. Достатъчно красноречиво е, за да го коментирам...

А кой заема мястото на убития? Съвсем случайно някой, който плаща заплатка на обучения човек, който странно, но не бил престъпник.

Абе, вие наистина имате доста сбъркана ценностна система.

Нека ти кажа:Докато НИЕ им позволяваме!

...

juji Освен оправдателността, която продължаваш да пропагандираш, защо не кажеш в прав текст ТИ какво правиш, за да "не им позволяваме", защото като обвиняваш, че

приказвайки в някакъв си форум, не означава, че говориш.
не правиш нищо друго освен да наливаш вода в мелницата ня тия които искат всички да сме овчици - Може би и ти това искаш а ?

Все от някъде се почва даден протест, жужи, и това отнякъде ВИНАГИ първо са приказки, винаги се почва оттам - така че ако обичаш недей да се опитваш да убеждаваш, че писането тук или в друг форум е НИЩО. В грешка си.

Eм Жужи, ще ти кажа, че следя спора отначалото.. изчетох всичко, просто те попитах ти къде се вписваш ... нз защо търсиш начин за спор.. Наясно съм с мненията ти.. Съгласна съм в повечето случаи, не разбрах само ТИ дали си 'немълчащ човек' или 'безгръбначно същество'.. Хубаво е това, което говориш, което го каза и в други мнения, но оплювайки съфорумниците, едва ли постигаш нещо.. Питам те дали правиш всичко онова, което изброи в един предишен поуст.. А това за заглавието и т.н.т. и аз колко съм го разбрала няма да го коментирам, имам права, изразих мнение, съжалявам, че не си ме разбрала,хъх, не очаквах да реагираш толкова остро, както и да е.. И не знам как си помисли, че искам да кажа, че оправдаваш който и да е за действията му.. Всеки отговаря сам за себе си.\/

sohm, наливала съм вода в мелницата... хм...

Когато години, години и още години само се говори и продължава само да се говори, резултат няма. Това си личи във всичко.

За мутрите се говори от колко години вече? И аз не помня. Май са доста. Ако приемем, че сега е началото на приказките, то толкова по-зле...

Ама нищо, то това ни е присъща черта. Говорим, да, много говорим, но на делата сме слаби. К. Иречек имаше една приказка за българите. Беше нещо от рода на:Целия свят съм обиколил, но никъде не срещнах народ като българския. Едно да говори, друго да прави, а трето да излиза.(цитат по памет)

Дали аз правя нещо от това, което съм изброила? Смея да твърда, че се старая. Прекалено свободолюбива съм, за да се дам на някого-било то тъп врат или гадна институция. Дори съм си и тъпа идеалистка понякога. Само ми се искаше да бяха останали малко повече... Искаше ми се хората да бяха малко по-отговорни и по-борбени... Искаше ми се обществото да мъничко по-сплотено и бъзльовците да са малцинство....

Кого съм оправдавала само не разбрах.

Колко пъти трябва да повторя едно и също нещо подяволите?

Jane_Doe, когато някой говори с такава голяма злоба за друг(някои съфорумци за мутрите) и в същото време не си мърда пръста, за да попромени това, което го заобикаля и в общи лини го боли фара, щото си седи на фотьойла и само коментира новините, то за мене той е лицемер.

А и аз си мисля, че се извиних на определени хора.

Вие да не би да се почувствахте засегнати, че не попадате в това число?

Аз ви отговорих на въпроса. Дали ще получа отговор от вас? Щом сте толкова против мутрите, какво сте направили, за да ограничите дейността им. Или само ръкопляскате на снайперисти, бомбаджии и изобщо хора, които пак застрашават съществуването на обикновените хора. Наистина ми е ужасно интересно. Само да не стане така, че си говорите... Ами говорете си, но следващия път, когато някой се опита да ви ограничи правата, се сърдете на себе си, че само си говорите и че полагате началото сега, след толкова години.

Успех с премахването на мафията! Май ще е нужен, щото с говорене ще стане трудно...

Само ми се искаше да бяха останали малко повече... Искаше ми се хората да бяха малко по-отговорни и по-борбени... Искаше ми се обществото да мъничко по-сплотено и бъзльовците да са малцинство....

Единствените хора, които биха могли да се опълчат на тази диктатура, това са интелигенцията. Само че, по-голямата част от нея, се изнесе навън. Останалата част от обществото, се подтиска на културно равнище. Нация без култура, е претопена нация. Огледайте се, последното десетилетие, в какво се изразява културата и изкуството на българина..

Чалга - брутален духовен упадък

Читалища, превръщащи се в кръчми.

Киноизкуство, казващо по-малко неща дори и от това, което беше по времето на комунизма, когато всичко е минавало цензура.

Ширещ се хомосексуализъм и антихомосексуализъм.

Изкуствено подтиквани етнически и религиозни недоволствия.

Книги - тук, направо нямам думи.

Порнография.

Упадък в образованието.

Упадък в здравната система.

Всичко това, както и много други фактори, които съм пропуснал, водят до култивирането на овчици, такива, каквито са и американците.. само че при нас, процеса е доста ускорен.. за 10 години, заприличахме на ориенталска държава, от третия свят... :/

Респект за старанието..! Доколокото това за лицемерието, не мисля, че човек напсувал ония, които толкова време са крали от него са лицемери.. а това, че не правят нищо си е техен проблем.. съвсем не виждам за какво споря. А и как искаш да направят нещо друго освен да плюят, като имам чувството, че средната възраст изобщо във форума е 16 години:))

Хех... сигурно сте прави да приемате погрешно идеите ми, може и аз да не ги развивам добре - ОК. Джебчиите ги мразя. Едно от двете ми сбивания през живота беше с ято мангали именно заради джебчии. Не ме кефят престъпниците, не им лижа задниците, просто изказах благодарност към стореното за един отбор

Какво е сторено за този отбор

1) Заиграл е в А ПФГ

2) Подпомогната е детско-юношеската му школа

3) Ремонтиран е стадиона на този отбор

Това повече прилича на задоволяване на личностна прищявка, на опиянение от власт

Какво е сторено за този отбор

1) Заиграл е в А ПФГ

2) Подпомогната е детско-юношеската му школа

3) Ремонтиран е стадиона на този отбор

Това повече прилича на задоволяване на личностна прищявка, на опиянение от власт

В тази връзка ми е интересно дали някой знае за "врътката" направена с футболния клуб на Кюстендил. И доколко изобщо ЛокоПд е ЛокоПд след тази "врътка".

SPACEWOLF, т`ва Кмпренде си го казвай на приятелчетата в махалата, Капиши?

Радвам се за изказаното от тебе мнение. Достатъчно красноречиво е, за да го коментирам...

А кой заема мястото на убития? Съвсем случайно някой, който плаща заплатка на обучения човек, който странно, но не бил престъпник.

Абе, вие наистина имате доста сбъркана ценностна система.

Това ще си го казвам на който,когато и както си пожелая-разбираш ли?Факта,че се дразниш е достатъчно красноречив за да коментирам дори...

А пък за това кой плаща "заплатката" на човека с пушката веднага ще ти кажа-армията или полицията-т.е. Държавата-говоря по принцип за да се научиш да разграничаваш тези които убиват защото работата им е да защитават нормалния мирен гражданин от отрепки дръзнали да се изживяват като Господ и тези които го правят за пари и нищо друго.Въобще не визирам кой е гръмнал въпросния г-н Илиев.Не че няма изключения от правилото-така или иначе някои от тези които го правят само за пари са били някога хора на закона-обаче те са по големи жертви и от самите жертви...както и да е.

Истината е,че живеем тук и сега-място където черно и бяло са абсолютно мъгляви понятия поне от 15 години насам.А за ценностната система-хайде замълчи-става ми смешно :angry:

Това ще си го казвам на който,когато и както си пожелая-разбираш ли?Факта,че се дразниш е достатъчно красноречив за да коментирам дори...

А може би е дразнеща ниската култура?

А пък за това кой плаща "заплатката" на човека с пушката веднага ще ти кажа-армията или полицията-т.е. Държавата-...

Това от вестника ли е, или си чул баща си? Или бай Груди го е разказвал в селската кръчма?

Истината е,че живеем тук и сега-място където черно и бяло са абсолютно мъгляви понятия поне от 15 години  насам.А за ценностната система-хайде замълчи-става ми смешно  :angry:

Хем черно на бяло, хем мъгливо. Ако ги приемем за метафори - май са противоположни? И на мен ми става смешно - от това, което си писал :))

Завиждам ти! И аз искам да бях толкова наивен и да ми е до колене морето... Когато бях такъв живота ми беше по-прост и по-лесен...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...