N00KiE Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Аха. И ти на кое си потърпевш? Хем мрънкате, когато НСБОП си вършат работата, хем мрънкате, че не я вършат. Теб отвличали ли са те? Наркотици ти продават, ако ти искаш. Или пък да са те взривили? Че кой ще си хаби тротила или амунициите за нещо като теб? Трепят се мафиотите. Мен защо никой нищо не ми прави? Защото не се забърквам може би.А цитата, който вадиш е от тотално различна тема, с различна цел, но изглежда аватара ти подсказва органа, с който мислиш. Не се опитвам да изкарам един човек престъпник или светец. Има кой да ни съди, има кой да си съди него. Само с опетняването или канонизирането на някой човек не виждам какво ще променим. Лично моята гледна точка - не съм потърпевш на деянията на личността, вдъхновила тази тема, но пък спонсорството му ме направиха щастлив - видях отбора си Шампион. Чудно ми е как щеше да се гледа на тази личност ако примерно беше станал шеф на ФК Ботев и направил тях шампиони, както са му били първоначалните планове. Може би сега аз щях да лая като гладно куче срещу него, а другите да го канонизират. <{POST_SNAPBACK}> Да ти кажа по-добре с гъза си да си мисля, отколкото с това с което ти го правиш.Айде мен като не са ме взривявали, рекетирали и зарибявали с наркотици ...ти конкретно пък кво губиш от нелегалния софтуер, бе? Глупак ... Стана за смях на целия форум с оная тема, продължаваш да ставаш и сега ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 ...ако плащаш данъци. <{POST_SNAPBACK}> E да ама не да приемем, че не плащаш данъци Кои е този легален бизнес при които в един ТИР да можеш да побереш стока на стоиност колкото държавния резерв на България Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Благодаря за съжаленията! NEO_DDT, пиле, явно ти си много навътре в нещата. Защо не вземеш да публикувап подробен доклад за дейността на подземния свят? Предай го на ДС и бъди съвестен гражданин, за какъвто се пишеш. Заглавието на темата май беше 777, ВИС, СИК и прочее.Бяха ли мафия, къде са сега, а не за или против мафията. Хубаво, яд ви е, че е такава действителността. Това го разбирам, но преди да ми се нахвърлите пак, помислете малко. Навсякъде има нелоялна конкуренция, навсякъде големите фирми мачкат малките, навсякъде има сделки с нартици и оръжие. НАВСЯКЪДЕ! И нашите мутри не са открили топлата вода... И на мен неко ми харесва, че определени кръгове ми казват как да живея и какво да правя, но такъв е животът. Всичко е интереси... П.С. Когато темата стане ЗА и ПРотив мутрите, тогава ме обявявайте за защитник на групировките <{POST_SNAPBACK}> "Пиле" не аз почнах да разправям, че съм "близък с достатъчно хора от тези среди" и да се правя на голям разбирач... А доклади си има, няма нужда аз да пиша, ти да не мислиш че полицията не знае за тия работи Просто играят големи суми и си затварят очите, пък и както каза бат Бойко "Ние ги затваряме, от съда ги пускат..." Някой ден като ти дойде до главата ша видим дали ще разправяш че нямало мафия... Още чакам да споменеш някоя по известна мутра която "при първа възможност се е измъкнала" и е започнала легален бизнес, без да се занимава с други работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Голяма грешка! Я пак прочети мненията ми Това за имената малко ми напомня на тъпите лафове преди години: -Ти знаеш ли кой познавам?! -А ти знаеш ли кой познавам?! и така до безкрай. Като си решил да се захващаш за всеки един мой пост, пращай ЛС Аз какво да направя, че ги пускат Всеки разчита на друг! Като сте толкова против тия прослойки, защо не вземете да се държите като съвестни граждани и не започнете да пазите обществото, в което живеете? Мрънкайте на тия в парламента, а не във форум. Нали сте наясно с тъмните сделки, ходете, предоставяйте доказателства на прокурори, давайте показания-изобщо изпълнявайте гражданския си дълг. Тоя твоя приятел, за който спомена, що не отиде да изпее шефа си, а? Щото ще му секне заплаткатааааааааа ЛИЦЕМЕРИ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 както каза бат Бойко <{POST_SNAPBACK}> Този феномен, също ми е много интересен, как може един бандит да бъде назначен за работа, като антибандит? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 ...Тоя твоя приятел, за който спомена, що не отиде да изпее шефа си, а? Щото ще му секне заплаткатаааааааааЛИЦЕМЕРИ!!!! <{POST_SNAPBACK}> Да изпее шефа си и кво е направил шефа му че да го изпее Ти май четеш по диагонал... Ми нали си много навътре в тези среди, кажи някой дето се е отказал де, не аз се хвалех че познавам много мутри... @weasel не казвам че не е такъв, просто цитирах нещо казано от него, което си е вярно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Този феномен, също ми е много интересен, как може един бандит да бъде назначен за работа, като антибандит? <{POST_SNAPBACK}> To4no! Ei tva vinagi sum se 4udil. Publi4na taina e koi stoi zad teq ubiistva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Човекът с автопортрета за аватар - никой не може да те направи за глупак, ако сам не позволиш, или ако самия ти не си такъв. В друг аспект и в друга тема се съгласих, че приемам да съм глупак. А ти продължавай да бъдеш аватара си. Mila - не ме разбирай погрешно - не представям собствената си гледна точка, а противоположна на масовата. Просто ми е забавно, когато гледам стадо овце, всичките блеят във форума, а в действителността са мишки. Не харесвам беззаконието ни, но то е проникнало толкова дълбоко в държавата... да, държавата - от най-дребния чиновник до министерските столове става дума за корупция, за отклонени пари, за тлъсти комисионни при неизгодни за държавата сделки... и понеже не правя нищо по въпроса, предпочитам да си трая и да свиквам. Смиреността, която проповядва Иисус на заблудените овце - християните е една от малкото истини в тази религия. Но вие държите да се перчите, да плюете открито срещу него. Иди и напсувай един борец, един човек с четири-пет висящи дела, като си толкова ербап, обясни му какво мислиш за него... Не ти стиска, нали? Кой сега става за смях? Този който се плюнчи, който е силен на думи а празен на дела и плюе срещу хора, за коит знае само от вестниците, или този, който изказва благодарност за нещо, което е наистина направено? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Четох, четох...всичко изчетох....с идеята да напиша и аз нещо от мен, ама след толкоз четене ми мина мерака, понеже не ми се спори с личности, които са си сложили подобен подпис в инфото си. С подобни индивиди стоим на светлинни години в разбиранията ни за живота. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Publi4na taina e koi stoi zad teq ubiistva. <{POST_SNAPBACK}> Явно съм един от малкото ,които незнаят. Би ли пояснил .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Човекът с автопортрета за аватар - никой не може да те направи за глупак, ако сам не позволиш, или ако самия ти не си такъв. В друг аспект и в друга тема се съгласих, че приемам да съм глупак. А ти продължавай да бъдеш аватара си. <{POST_SNAPBACK}> Същество смотано комплексирано, толкова ли ти е миниатюрен мозъка, че чак на лични нападки те изби? Продължавай да представяш точки обратни на масовите - то всеки гледа да го направи, та да изпъкне сред останалите.То няма една тема в, която мнението ти да не е обратно на останалите или в, която да не си компетентен. Колкото до аватара ми - ще стои още дълго време.За да ти напомня за любимите ти за лизане човешки части, господин касиер... А и има още едно нещо, което се нарича обществено мнение. Тук е мястото за да бъде дадено то. За това мнение можеш да бъдеш оплют, може и да те похвалят за него.Само не разбирам какво очакваш да чуеш като благодариш на подобни хора...но все пак те разбирам, връщаме се на по-горе написаното и става ясно. И за да не съм съвсем оффтопик - както каза един човек "БКП си прибира навремето раздадени куфарчета с пари" - и съм доста склонен да се съглася с неговото мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Този феномен, също ми е много интересен, как може един бандит да бъде назначен за работа, като антибандит? <{POST_SNAPBACK}> Споделям мнението ти. Колкото и чудно да се струва на някои хора, това си е така. Но са го превърнали в обществена тайна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Моля, придържайте се към добрия тон на дискусята. Обидите в този форум не се толерират и ако ще продължавате с личните нападки, по-добре се прехвърлете на ЛС, за да няма наказани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Хм, не. Бойко Борисов, който предполагам визирате е просто марионетка. Но все пак да попитам, кой според вас финансира тези толкова големи предизборни кампании на нашите политици? Членския внос на партийните членове ли? Самата ни държава е перачница на пари. kopche, със теб ще се съглася в много отношения. Но дали някой ще направи следващата крачка? Също така е парадокс, поне според мен, да ме обвиняват в персонални нападки личности, които не съм визирал директно (първо) и които самите ме обиждат, или си мислят, че ме обиждат. И изглежда кофата мозъчни (препратка към аватара й) напъни, който въпросната личност изсипа в темата не бяха достатъчни, та ми писа и РМ... Както би казал другаря Живков - Нема лабаво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Аве скорпион ли си къв си, кой си ти че да ни наричаш стадо овце ве?! Не си ли и ти овца, не блееш ли и ти по форумите... Като ти го забият някой ден отзад кво ша правиш а? Ша седиш и ша свикваш?! Като "плюем" по тия "борци" изразяваме нашето мнение, това поне е стъпка, пък ако някоя заблудена овца като теб се усети закво става въпрос ще има още един положителен ефект... Или по-добре като теб да им се възхищаваме и да ги хвалим... Ако искате паметници им направете, та да можете пъблично да им лижете гъзовете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Спасителю на Зион, моля те, прочети по-внимателно какво съм писал, ако наистина толкоз държиш да се заяждаш с мен. Опитай се да вникнеш не само в това, което те дразни, ами и в другите думи. Ако не помогне - пробвай да си забиеш главата в стената, с надеждата това да стимулира мозъчна дейност. Не съм определил теб конкретно като овца, а обществото като цялостна единица. Ако наистина се интересуваш Скорпион ли съм, къв съм - и Пешо може. За свикването - ти вярваш ли си, че нещо ще се промени? Прекрасно е да вярваш в светлото бъдеще - и аз съм идиот на тази тема, но кой ще го построи? Цитирам Тери Пратчет: "всеки казва 'някой трябва да направи нещо', но никой не добавя 'този някой съм аз'...". Разбира се, че няма лошо всеки да си изрази мнението, та било то и идиотско [да си идиот също е право на всеки човек(не визирам конкретно теб, седи мирен)], но все пак - това какво променя? Кой ще направи крачка? Някой от вас ще скочи и ще ги арестува всичките ли? Ако го направи - обещавам, че ще му сваля шапка, но се съмнявам да ми се наложи да си купувам шапка. П.П. сещам се за един факт. Пловдивския шеф на 777, Николай Чилингиров, който между другото е собственик на зала по ТаеКуонДо (и някой дан) май още е жив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Бла,бла, бла, бла <{POST_SNAPBACK}> Четете, записвайте в тефтерите и запомняйте. Коритаров, Михнева и сие са нищо в сравнение с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Всъщност не беше точно шеф,заместник се явяваше.Пък си е жив човекът,даже далавери не прави много-крета си с хотела на Антон Ивановци,заведенийце,чейнджбюро и така,заряза лошите работи,но това не може да изтрие миналото му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Между другото баща ми познава покрай работата си доста бивши мутри, колкото и парадоксално да звучи. Хора, които са спрели със сенчестия бизнес и се занимават, един с доставка на интернет (, друг със заведение, трети дискотека... В Хисаря има доста такива клиенти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Извършвам мозъчна дейност без да имам нужда от стимулация, благодаря, метода който ти прилагаш явно не е достатъчно ефективен щото нищо смислено не раждаш... Ние няма да скочим и да ги арестуваме, ама поне се надяваме да събудим "мишките" като теб, които им се възхищават И да Чилингиров е жив и е един от собствениците на бинго Балкан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Просто няма как да не се съглася с NEO_DDT. Ако ние, които все пак изразяваме несългасие с това, което става около нас, сме мишки и овце, тогава вие, които си мълчите и "свиквате" да ви праскат отзад не знам, какви трябва да сте... И да ти кажа още нещо: няма нормален човек, който ще отиде и ще се изрепчи директно на някой убиец, все пак инстинкта за самосъхранение е по-силен по някога. За такива неща си има заобиколни начини, полиция, ала-бала. Но винаги можеш да се изрепчиш примерно на джипчиите в рейсовете, а не да стоиш от страни и да гледаш, как на някой дядо или баба му взимат пенсията от джоба... Точно тези, които стоят безучастно в тези случеи са овце и направо ми се повръща от такива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 31, 2005 Author Share Posted August 31, 2005 Този който се плюнчи, който е силен на думи а празен на дела и плюе срещу хора, за коит знае само от вестниците, или този, който изказва благодарност за нещо, което е наистина направено? <{POST_SNAPBACK}> По-добре да има кой да се плюнчи, за да не се забравя, отколкото да седим и да гледаме безразлично в пространството... Самата ни държава е перачница на пари. <{POST_SNAPBACK}> Не е перачница, а е дойна крава, дори и към днешна дата е останало туй-онуй за доиздояване. кой си ти че да ни наричаш стадо овце ве? <{POST_SNAPBACK}> Колкото и да ме е яд, истина е, че сме овце, търпим какви ли не издевателства над нас.. Това не е отскоро, това си е част от манталитета ни.. винаги, политиците ни ни засилват в някакви никому непонятни каши, само и само да се подмажем на силните на деня.. по времето на втората световна война, обявяваме война на САЩ и Великобритания... по бай Тошово време, сме предлагали на СССР, да станем една от републиките, по времето на бомбардировките в Сърбия и наскорошните изпълнения в Близкия Изток, пък се огъзихме на Американците... И реално, на повечето българи, не им дреме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Хех... сигурно сте прави да приемате погрешно идеите ми, може и аз да не ги развивам добре - ОК. Джебчиите ги мразя. Едно от двете ми сбивания през живота беше с ято мангали именно заради джебчии. Не ме кефят престъпниците, не им лижа задниците, просто изказах благодарност към стореното за един отбор, от това не може да се вадят генерални заключения, не мислите ли? Това, което се опитвах да кажа със всичките ми мнения до сега, били те хапливи, били те нападки е, че никога черното не е изцяло черно и никога бялото не е изцяо бяло, защото ми се струва, че виждате, или по-скоро се стараете да видите само едното. Да, убивали са, крадяли са, изнудвали са. Познавам хора, рекетирани от SIC, но също така, тези, които се опитаха да изперат парите си са отворили някое-друго работно място все пак, нали? Вижте, не ме разбирайте погрешно, противни са ми и на мен, просто искам да покажа, че монетата винаги има и друга страна... "групово изнасилване", това съм го прочел много преди да видя тази тема, за мен наказанията за убийци и изнасилвачи са прекалено малки - 5-20 години (доколкото знам). И все пак, ако наистина някой от вас иска да направи нещо - ако не ме лъже паметта - бях чел, че полицията организира доброволни полицейски отряди - това е възможност наистина да се направи нещо. Също така можете да разпитате Grimjaur относно скаутството - и там има идея. Причината за моята досегашна пасивност е скорошното ми преместване в Софиа - тук не мога да направя нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Кои е този легален бизнес при които в един ТИР да можеш да побереш стока на стоиност колкото държавния резерв на България <{POST_SNAPBACK}> /offtopic Аз знам,аз знам Натъпкваш един тир с подледните разработки на Intel дето дори още не са ги обявили че работят по тях ,качваш го на кораб и директно в Япония Гаранция че ша ти дадат повече отколкото ни е националният резерв Е,има и други 2 варианта за които се сещам в момента : обираш Лувъра ,взимаш от там няколко от най-известните им картини дето са под бронираните стъкла и си готов (даже в тоя случай ти трябва само един куфар,не ТИР ).Ако Лувъра е прекалено голяма хапка : може да се посети Националният исторически музей Е,в краен случй винаги може да посетиш некой "чичо" в Колумбия и да си внесеш от него 1 ТИР със смляно кафе с цвят на гипс Опс ! Ама ставаше дума за легален бизнес Е,ми май няма такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.