Jump to content
BulForum.com

777, ВИС, СИК и прочее.Бяха ли мафия, къде са сега

weasel

Recommended Posts

наистина не разбирам, как може да оневините престъпник, дори и да приемем, че вече е *извън*играта* :wtf:

/* edit */

все махам емотиконите по навик :/

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply
Миличък, някак ми е неудобно да ти го кажа, но не е ли време да слезеш малко на земята? Много филми гледаш.

Била съм близка с достатъчно хора от тези среди, за да ти кажа, че на никой не му е приятно това, което върши и при първа възможност се измъква.

И спри с филмите. Влияят ти зле. :D

Absolutely senseless... YOU stop the movies....!!! And the drugs too!

:lol: :lol: :lol:

Доста забавно стана.

Хубаво ги плюете. Борчета са били. О.К. не отричам подобни неща. Мисълта ми беше съвсем, съвсем друга. Тия неща ги има навсякъде по света. Ако в България дебелите вратове държат държавата в ръцете си, то в другите държави тази функция отдавна принадлежи на корпорациите. Разликата? Произхода на парите. Ако ти определяш какви ще са законите в една държава и можеш да си правиш каквито си искаш врътки, кое ще избереш?Да се движеш с бронирана кола и с многобройна охрана или да си пиеш дайкирито спокойно на припек?

Не, нямам такива роднини(далечните не се броят, нали?) Не, не се правя на много разбираща. Просто казвам, че тези, които имат поне мъничко акъл в главите си, отдавна са се осъзнали, а дейността им в миналото е послужила за натрупване на стартов капитал.

edit:

ами тогава това какво беше ?!?!?!??! Остава варианта да си била мутреса

Човек не може ли да бъде близък с приятелите си? :) И не съм била мутреса...май :bgrin:

:lol:  :lol:  :lol:

Доста забавно стана.

Хубаво ги плюете. Борчета са били. О.К. не отричам подобни неща. Мисълта ми беше съвсем, съвсем друга. Тия неща ги има навсякъде по света. Ако в България дебелите вратове държат държавата в ръцете си, то в другите държави тази функция отдавна принадлежи на корпорациите. Разликата? Произхода на парите. Ако ти определяш какви ще са законите в една държава и можеш да си правиш каквито си искаш врътки, кое ще избереш?Да се движеш с бронирана кола и с многобройна охрана или да си пиеш дайкирито спокойно на припек?

Не, нямам такива роднини(далечните не се броят, нали?) Не, не се правя на много разбираща. Просто казвам, че тези, които имат поне мъничко акъл в главите си, отдавна са се осъзнали, а дейността им в миналото е послужила за натрупване на стартов капитал.

Била съм близка с достатъчно хора от тези среди, за да ти кажа, че на никой не му е приятно това, което върши и при първа възможност се измъква.

ами тогава това какво беше ?!?!?!??! Остава варианта да си била мутреса :)

Absolutely senseless... YOU stop the movies....!!! And the drugs too!

Както казва breakneck

онли стюпид пийпъл спийк инглиш ин булгериан форум. :blink:  :confused

За темата какво да кажа...пълна обърквация. :wacko:

Пък за цената на 1 гр. кока и 8ми клас децата знаят колко е...за съжаление. :(

............. а дейността им в миналото е послужила за натрупване на стартов капитал.

edit:

ами тогава това какво беше ?!?!?!??! Остава варианта да си била мутреса

Човек не може ли да бъде близък с приятелите си? :) И не съм била мутреса...май :bgrin:

дейността в миналото ,а ? стартов капитал ? парите на нашите родители ,роднини и познати в мръсните ръце на тия отрепки ти наричаш стартов капитал ?

И не съм била мутреса...май

ти ..... май нямаш мозък....май :woot

OFF Както казвам аз : Дочо, барай мекия...ще говоря както си искам, а относно интелигентността съм убеден че те превъзхождам, но нейсе.... OFF

juji тея твоите "далновидни бизнесмени", таман да се осъзнаят и някой им пусне куршум я в лайняното сърчице, я във вакуумната тиква... А това вече знаеш ли как се нарича? Преразпределение на капитала....

Да. За съжаление аз не мога да се похваля с висотата на твоя висок интелект...Тотава к`во изобщо ми обръщаш внимание?!

Беси ги, коли, режи ги с трион! Нали това искаш. Ама само лаеш!

Живея от другата страна на линиите и от 1 седмица Плаза не работи. Дори в събота не работеше и именно това ми направи впечетление.

офф/

Не е на Жоро Илиев,лека му пръст и това,че не работи няма нищо общо със смъртта му.Др.седмица отваря или може би още този уикенд.

Да. За съжаление аз не мога да се похваля с висотата на твоя висок интелект...Тотава к`во изобщо ми обръщаш внимание?!

Беси ги, коли, режи ги с трион! Нали това искаш. Ама само лаеш!

Ти наистина неможеш да се похвалиш с висотата на интелекта си по простата причина че нямаш никакъв такъв :woot

Аз не искам да ти обръщам внимание,но някое дете четящо форума току-виж се подлъже по глупавите ти приказки оцветяващи мръсниците с дебели вратове в ангелски ореол ,което не е хубаво.

Искам да ги режа тия копелета с дървен трион,да ги коля с хабни ножчета и да ги тъпча с разхлабителни до дупка :woot :woot :woot ,но като гледам как едни хубави снайперистчета си показват уенията тук и там - направо мед ми капе на сърцето :)))) Евала на такива майстори :) Нека да покажат повече такива изстрели :)))) Много са точни,евала :))) Се така да продължават :)))

OFF Както казвам аз : Дочо, барай мекия...ще говоря както си искам, а относно интелигентността съм убеден че те превъзхождам, но нейсе.... OFF

Мекия... :confused Съболезнования. :sad1:

Втора аксиома на интернет потребителя: Щом юзера не е Аз - то значи е по-дребен, по-глупав, по-комплексиран, с по-рядък сексуален живот от мен Въобще в интернет мотото на всеки юзер е "Аз съм пича!".

В тоя форум всичко е казано вече. B)

@LaN От лични нападки наистина няма смисъл. Можеше да си изкажеш мнението и без да обясняваш на опонента си колко е глупав. Това едно...

Искам да ги режа тия копелета с дървен трион,да ги коля с хабни ножчета и да ги тъпча с разхлабителни до дупка 

И второ: Kой те спира да го направиш. Като имаш желание действай. ;) Пък ако утрепеш някой важен по гореспоменатия начин с разхлабителното имаш една биричка от мен... :beerchug ...даже цяла каса :beer:

Според мен обаче начина е да са в затвора. Убииството малко варварски метод ми изглежда... :unsure:

Edit: Въпреки, че като се замисля...варварски, варварски...ама на кой му пука. :evil

чета чета и се чудя... дали наистина хората забравят толкова бързо... явно - едното поколение крало, пребивало, трапало, а следващото вече от малко отраснало с пари и "честен" бизнес и всички мислят че така се е случило - попаднали на печаливша формула, изкарали парите с труд... всичките тези от бившите "силови" групировки са престъпници. нетрябва да се ползва друга дума дума за тях. дали са мафиоти - няма особено значение - те трябва да са или в затвора или да спят вечния си сън. колко застреляни и пребити от тях хора има, ама за това не се чува и помни. не помни българина, това е проблема...

Миличък, някак ми е неудобно да ти го кажа, но не е ли време да слезеш малко на земята? Много филми гледаш.

И спри с филмите. Влияят ти зле. :D

Май ти гледаш доста бозави филмчета с хепи енд и не ти влиаят никак добре... Ай кажи ми една по-известна мутра която се е "измъкнала", понеже ти явно най-добре ги познаваш тези среди :wacko: :huh:

AssasiN "бялото" върви 120-130 грама, ама има примеси и не е чиста кока, за да си намериш такава, тряя да имаш познат някъв по-едър дилър или пък ти самия да си някъв по голям ( под тези определения нямам предвид физически :) ) Та ако си намериш чиста кока тя е по около 200 лева грама...

Всъщност гореспоменатите цени на коката бяха такива преди години;)сега е доста по евтинко,но наистина е трудно да се вземе чиста кока ;) сори за офтопика

Според мен сме кофти нация изобщо и оттам идват почти всички проблеми. Ако можем да станем по-организирани, такава организирана counter-strike ще видят ама няма как всеки се спасява сам в БГ.

juji На теб мога само съболезнованията си да ти изкажа !

Но така или иначе не виждам какво ги мислим Георги Илиевците - първо са само маши и рано или късно (обикновено рано) си плащат; и второ и без друго нищо няма да направим по-въпроса.

Благодаря за съжаленията! :D

NEO_DDT, пиле, явно ти си много навътре в нещата. Защо не вземеш да публикувап подробен доклад за дейността на подземния свят? Предай го на ДС и бъди съвестен гражданин, за какъвто се пишеш.

Заглавието на темата май беше

777, ВИС, СИК и прочее.Бяха ли мафия, къде са сега, а не за или против мафията.

Хубаво, яд ви е, че е такава действителността. Това го разбирам, но преди да ми се нахвърлите пак, помислете малко. Навсякъде има нелоялна конкуренция, навсякъде големите фирми мачкат малките, навсякъде има сделки с наркотици и оръжие. НАВСЯКЪДЕ! И нашите мутри не са открили топлата вода... И на мен не ми харесва, че определени кръгове ми казват как да живея и какво да правя, но такъв е животът. Всичко е интереси...

П.С. Когато темата стане ЗА и ПРотив мутрите, тогава ме обявявайте за защитник на групировките :pirate :woot

Абе като обърнахме темата на "За и Против мафията", като сте такива големи защитници на закона, к'во ще ми кажете за компютърното пиратство?

Мислите, че е по-малко зло ли - я помислете пак...

Благодаря за съжаленията! :D

NEO_DDT, пиле, явно ти си много навътре в нещата. Защо не вземеш да публикувап подробен доклад за дейността на подземния свят? Предай го на ДС и бъди съвестен гражданин, за какъвто се пишеш.

Заглавието на темата май беше

777, ВИС, СИК и прочее.Бяха ли мафия, къде са сега, а не за или против мафията.

Хубаво, яд ви е, че е такава действителността. Това го разбирам, но преди да ми се нахвърлите пак, помислете малко. Навсякъде има нелоялна конкуренция, навсякъде големите фирми мачкат малките, навсякъде има сделки с наркотици и оръжие. НАВСЯКЪДЕ! И нашите мутри не са открили топлата вода... И на мен не ми харесва, че определени кръгове ми казват как да живея и какво да правя, но такъв е животът. Всичко е интереси...

П.С. Когато темата стане ЗА и ПРотив мутрите, тогава ме обявявайте за защитник на групировките :pirate  :woot

Ама ти наистина си корава в нека да го кажа по-меко - липсата ти на мислене.

Навсякъде като е така, това според теб оправдава и тук да е така а ?

Оправдава ли тоя от София дето като не искали да бачкат за него малки момичета на по 17-18 ги пребивал до кръв и после ги пускал на 10-на питбула да си "играят". Щото това също е начално натрупване на капитал нали ? И го има навсякъде - ама че смешна работа.

И пак всичко опира до същото нещо - българите, когато не ни засяга пряко сме мнооого отворени (като тебе жужке) и everyone is number one.

Немаме оправяне - никога, само яка и жестока диктатура ни оправя или по-добрия вариант - отнемането на автономията НИ, за което съм абсолютно ЗА.

А и си мисля, че точно натам сме тръгнали.

Абе като обърнахме темата на "За и Против мафията", като сте такива големи защитници на закона, к'во ще ми кажете за компютърното пиратство?

Мислите, че е по-малко зло ли - я помислете пак...

Темата е обсъждана вече.А и ти сам си помисли кое е по-малкото зло - компютърното пиртатство или рекета, отвличанията. наркотиците, взривяването на коли и публични разстрели ? А ти продължавай "да не отричаш престъпното минало на някои хора, задето сбъднаха 2 твои мечти" !

sohm, както и някои други- защо се опитвате да налагате своето мнение? "Ти си Господ, другите да мълчат и да са съгласни с теб"

Edit:

sohm, това че другите имат различно мнение от твоето, не ди дава право да ги обиждащ. Ама на, щом така убеждаваш... Другото няма да го коментирам, не е твоя работа, не е и това начина. Аз за себе си видях, че твоята цел е заяждането. Заяждай си се тогава.

Forum Rules

1. Добрият тон е абсолютно задължителен! Уважавайте останалите участници във форума, дори когато не сте съгласни с тях...

2. Не е разрешено използването на ... обидни думи, преки характеристики или самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт.

No Comment. Пак се заяждай!

sohm, както и някои други- защо се опитвате да налагате своето мнение?

Колко гениално изказване :) би могло да бъде казано за всеки пост сигурно във всеки форум. Ами нали е мое мнение, какво да го правя друго освен да убеждавам в него, тия с другите мнения ще убеждават мен - и така може би ще се роди истината.

Айде кажи ми ти с тоя пост какво правиш:

...Но след като е толкова лесно да тръгнеш по втория път, неминуемо ще има и хора, които ще искат да го изживеят. А пък колкото повече от мръсните пари си изперат, толкова по-добре...

Чакам да родиш нов бисер ;)

П.П. Сега забелязвам във връзка със споменаването ти, че се правя на Господ (как точно не ми е ясно, но важното на теб да ти е ясно де!) - та на кой ника му е "King" а? Сам си се кръстил "Цар" май а?

Ама пак народните мъдрости се потвърждават: "Крадеца вика, дръжте крадеца." :)

Re:Edit :)

Edit:

Аз за себе си видях, че твоята цел е заяждането. Заяждай си се тогава.

Дори да приемем, че се заяждам, пак е по-добре от изказване като това:

... А пък колкото повече от мръсните пари си изперат, толкова по-добре...

Логиката е ясна, в обратен ред:

За да се изперат колкото може повече мръсни пари, трябва някой да ги направи колкото може повече, което пък е свързано с толкова повече продаден наркотик на деца, с повече жени принудени да проституират (насилствено по-голямата част), с повече смазани от бой хора, с повече брутални убийства, с повече ужас изживян от повече хора и т.н. и т.н. Еми евала ти на пожеланието пич.

Само мога да ти пожелая да не ти се случва нещо от това което пожелаваш, макар че съм сигурен, че друга песен ще подхванеш тогава.

No Comment. Пак се заяждай!

Няма царю, обещавам да слушам, само не сърди. :)

Темата е обсъждана вече.А и ти сам си помисли кое е по-малкото зло - компютърното пиртатство или рекета, отвличанията. наркотиците, взривяването на коли и публични разстрели ? А ти продължавай "да не отричаш престъпното минало на някои хора, задето сбъднаха 2 твои мечти" !

Аха. И ти на кое си потърпевш? Хем мрънкате, когато НСБОП си вършат работата, хем мрънкате, че не я вършат. Теб отвличали ли са те? Наркотици ти продават, ако ти искаш. Или пък да са те взривили? Че кой ще си хаби тротила или амунициите за нещо като теб? Трепят се мафиотите. Мен защо никой нищо не ми прави? Защото не се забърквам може би.

А цитата, който вадиш е от тотално различна тема, с различна цел, но изглежда аватара ти подсказва органа, с който мислиш.

Не се опитвам да изкарам един човек престъпник или светец. Има кой да ни съди, има кой да си съди него. Само с опетняването или канонизирането на някой човек не виждам какво ще променим. Лично моята гледна точка - не съм потърпевш на деянията на личността, вдъхновила тази тема, но пък спонсорството му ме направиха щастлив - видях отбора си Шампион. Чудно ми е как щеше да се гледа на тази личност ако примерно беше станал шеф на ФК Ботев и направил тях шампиони, както са му били първоначалните планове. Може би сега аз щях да лая като гладно куче срещу него, а другите да го канонизират.

Някой са го отвлякли/убили/изнасилили/изнудили/ - това е НДП(нечий друг проблем).

Ние, като покорни овчички си пасем тревицата и не се оглеждаме наоколо, да гледаме как стрижат тези с по-голяма вълна от нашата, как доят тези с по-голямо виме от нас и как колят тези, които са по-наддали от нас..

Изобщо не ни е грижа, докато не опре проблема до нас...

Е да, ама той винаги е бил опрял. Това, че пенсионерите взимат 2-3 лева по-малко пенсия, за да може някой политик да натрупа лични богатства от това, чрез разни фондове и машинацийки... Това, че горивото е на безумни цени, поради факта, че някои *бизнесмени* са се събрали и решили каква да бъде цената му и колко да варира.. и който не спазва тяхните изисквания, бива посетен от Съдбата.. Прекупвачи, които взимат земеделската стока от производителя на безумно ниски цени и я продават с 500% печалба, смучейки и от производителя и от крайния потребител...

Не се опитвам да правя революция, просто ми се иска да си отворите малко повечко очите за нещата, които стават около вас..

Бандити се стрелят пред детска площадка

30 август 2005 | 02:41 

Две враждуващи банди от наркоразпространители се стреляха на пет метра от детска площадка в София. Няколко мъже, маскирани с черни качулки на лицата и облечени с черни якета, са били в центъра на престрелката тази вечер в столичния квартал “Надежда” І-ва част. Инцидентът е станал пред блок 111, а на 3 метра от мястото, където се е стреляло, има детска площадка. На нея по това време - малко преди 18 часа - е имало доста играещи деца.

.........и пак повтарям, че най-неприятното е, че е станало пред погледа на страшно много деца, които са на по 10-11 години, всички те са доста уплашени.

Аха. И ти на кое си потърпевш? Хем мрънкате, когато НСБОП си вършат работата, хем мрънкате, че не я вършат. Теб отвличали ли са те? Наркотици ти продават, ако ти искаш. Или пък да са те взривили?  Трепят се мафиотите. Мен защо никой нищо не ми прави? Защото не се забърквам може би.

Чудно ми е как щеше да се гледа на тази личност ако примерно беше станал шеф на ФК Ботев и направил тях шампиони, както са му били първоначалните планове. Може би сега аз щях да лая като гладно куче срещу него, а другите да го канонизират.

Тези деца също не са се забърквали. Давам този пример като най-пресен. Има и много, много други такива престрелки. Загиват и невинни хора. Не можеш просто така да кажеш "трепят се мафиотите". Някак си звучи прекалено незаинтересовано, а ние живеем в малка държавица.

А дали щеше феновете на Ботев друго да приказват по адрес на Илиев, ако беше наш президент ? Със сигурност щяха да се намират такива. Всяко стадо си има мърша.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...