Jump to content
BulForum.com

Да няма някво авио шоу?

X - Use®

Recommended Posts

/offtopic (ама не голям ) :)

Вие взимайте пилотките, за мен самолетите :) :P

много си прав :punk

тия "пилотки" - тва не са пилотки се още :) Те само са обучават,ма няма да свършат скоро :))) И нема да летът на шоуто ,там само мъже са в апаратите.Иначе верно че жените в тренажорите издържат на голямо претоварване за по-дълго време,докато ние мъжете сме рекордьори в силата на претоварването дето мое да издържим ма за кратко.Във военната авиация второто е за предпочитане,затва досега нямаше жени пилотки.Е,ся ша има,макар и на въртоли :) Ма са голем сеир ако почнете да ги гледате как са носат като патета във въздуха :))) Едвам-едвам кретат :))

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Хора, последно ще има ли авиошоу на шести (и седми), или няма да има?Получавам противоречиви отговори, в сайта пише, че ще има, във вестник Марица - че няма да има, въобще - пълна мъгла !

Щеше да знаеш, ако беше прочел малко-по-горе :D

Питам отново - знае ли някой ще има ли авиошоу ПОСЛЕДНО, или няма да има.

На 6 и 7 септември ще има авиошоу на летище Пловдив (PDV / LBPD) (още познато като Крумово и Маврудово). Голяма авиолюбителска агитка ще се съберем там от цяла България, а може би и чужбина.

Аз разбрах от един приятел кадровак ,че първото учение ' Кооператив кии ' е минало , в петък щяло да има някво за хеликоптери , а последното е отложено и парите от него щели да ги дарят за изграждане на инфраструктурата разрушена след наводненията.

За Шоу не знам ;)

едит: Каза ми че едно семпло учение ( авио ) им струвало към 1 000 000 лв ;)

Имаше идея да се отложи, но много сериозни фирми вече бяха заявили участие и в крайна сметка ще има. Единствената разлика с първоначалните планове е, че българското участие ще е доста ограничено от към военните. За сметка на това ще има чуждо военно присъствие.

И пак повтарям - поредното Кооператив кий учение.

Познати парапланеристи споделиха,че пилотите на хеликоптерите са се държали много арогантно и само по чудо не се е случило някое нещастие над Добростан.

Небето не е само на военните,ама кой смее да им се оплаче...

Твоите познати парапланеристи наясно ли са, че не можеш да си летиш където искаш и когато искаш? Друг е въпросът, че парапланеристите и делтапланеристите го правят.

Кво ста само някви изтребители минават над нас :)

Поне 10 минаха ако не й повече  :) .

И летяха ниско .

Ако има авио шоу.къде е ? че да ходим да гледаме  :)

Тва са учебни дето летят постоянно :punk Поначало авио шоу ЩЕ ИМА и то даже този вторник демек на 06.08 на летище КРУМОВО :excl: И аз ша оа със сигурност може с сикаме ;)

И аз смятам да присъствам вторник. Вероятно ще има много хора.

Едит: Авиошоуто ще е на 6 септември на летище "Крумово". Полетите ще бъдат с ограничено времетраене. Доста екипажи са отказали участие, защото по същото време има подобно шоу и в Италия.

Наистина ли авиошоу ще има :confused .Айде дайте малко повече инфо ако знаете.Къде ще се проведе,на крумовското или на графското летище,от колко часа ще е и т.н. :punk :punk :punk

На Крумово от страната на аерогарата. Гарантирам за двойка Ф-16. В неделя се чакат Грипените на шведските ВВС. Май ще има и американски Ф-16. Останалото е боза. Наши няма да има в полет със сигурност, а на земята незнам.

Доколкото разбрах, ще има и симулатор на изтребител (нямам идея какъв модел), нито пък кой ще може да се пробва и какъв е начина да получиш покана. :unsure:

Ако някой знае нещо повече да каже...

да ви каже сега човек който е навътре в нещата.днес беше закриването на кооператив кий.всичките тези самолети преминаха над летището в крумово и направиха нещо като парад.аз бях на летището и ви гарантирам за инфото. F-16 има в момента там в крумово и то 2 броя.кооператив кий е съвместно у4ение на НАТО и се проведе в Граф Игнатиево и Крумово, както и на Корен.ТОВА БЕШЕ 3-ти по РЕД Кооператив кий.На 6 и 7 на летщето в крумово 6те се проведе фестивала.ЩЕ ИМА СЪС СИГУРНОСТ ФЕСТИВАЛ.Нашето у4астие там е ограни4ено то4но заради бедствията.ина4е щяха да летят миг29 и миг21.спете спокойно.ВОйна няма :) утре вси4ки си отиват и 6те ги 4акаме след 2год а може и пове4е

Твоите познати парапланеристи наясно ли са, че не можеш да си летиш където искаш и когато искаш? Друг е въпросът, че парапланеристите и делтапланеристите го правят.

Разбира се,че са наясно ( кой мислиш че повече ще пострада при евентуален контакт). Абсолютно всички са екипирани с гпс-и и стриктно избягват забранените за любителско летене места ( а те са точно и ясно регламентирани).За последните 2 години има един едиствен случай на навлизане от парапланерист в забранена зона и той беше арестуван,крилото му-отнето.Ако знаеш колко струва едно крило,едва ли ще говориш,че някой ще има желание да му го вземат...

Нека да съм запознат с цените на крилата горе-долу :punk

Иначе ето малко снимков материал от днес

mig29.jpg

mig21s.jpg

mi24~0.jpg

grippen_201.jpg

Има и още, но стига толкова за сега.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...