Jump to content
BulForum.com

Да няма някво авио шоу?

X - Use®

Recommended Posts

Кво ста само някви изтребители минават над нас :)

Поне 10 минаха ако не й повече :) .

И летяха ниско .

Ако има авио шоу.къде е ? че да ходим да гледаме :)

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

da we i v smirnenski taka ot predi malko minavat......ako ima sigurno 6te e v krumovo.....oniq den vidqx v edin magazin 4e ima nqkva promociq na kamenica kat kupu6 mai4e 2 butilki puska6 talon4e i moje6 da spe4eli6 bilet za nqkvo avio6ou ama ne obarnax vnimani koga 6te e moje da e to4no tva......

Чух, че се обучават жени-пилоти или нещо такова :mellow:

На изтребители :confused жените немогат да издържат на натоварването :blink:

На изтребители :confused  жените немогат да издържат на натоварването :blink:

Е.. може да са от онези жени на който им разбираш пола от личната карта :devil

Според мен е някакво учение на NATO :D

Някакво обучение е вероятно.В Смирненски тука минаха 2 ма единия здраво дърпаше и в нас сичко се тресеше :bgrin:

Те минаха поне 10-на, но аз говоря за тези 2...

Ами аз гледах някви британци или американци там, преди около 4 дена да плюскат в Хепито, ама много бяха и бяха с униформи на летци.

Чух, че се обучават жени-пилоти или нещо такова :mellow:

Лелеее. ЗАЛЯГАААААЙ!!! :)

А бе има някакво обучение ли е какво е. Кооператив кий

Същинската част на учението започва в четвъртък.

Пригответе се в четвъртък за нещо наистина раздрусващо. Явно днес е било само разгрявка. :)

Джиткат си хорицата.Ние си разваляме очите те се кефят....ех иска ми се и аз да литна така ама ще изповращам апаратурата вътре....Първия който падне е за мен(самолета не пилота,а ако жена пилот става..)!!!

Да,баси работата,целия ме разтресоха :woot :wir .Четвъртък ще отида в София за малко :P :thumbs-up: :grin:

Абе кво толкова, вие новини не гледате ли. Има военни учения, на НАТО-вците, до колкото разбрах. За първи път въздушното пространство на БГ е предоставено за такива учения. Малко ме издразниха днес, минаваха на по 1 минута.

Абе кво толкова, вие новини не гледате ли. Има военни учения, на НАТО-вците, до колкото разбрах. За първи път въздушното пространство на БГ е предоставено за такива учения.

преди cooperative key 2005 имаше и 2001 и 2003 :)

добро утро...за кооператив кии чували ли сте?през две години се провежда,тва май е третото такова

то маи и за това има толкова чужденци нещо в пловдив...вчера някъв пиян американец половин година се мъчих да му обяснявам къде е тунела :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...