inherit.hit.bg Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 ако имате предложения, пишете! също помогнете с информация, ако са ви познати тези два модела, кое е за предпочитане: 1. creative inspire p5800 (72W RMS) - линк 2. unitek sp-968 (115W RMS + remote control) - линк цените им са еднакви - около 69 долара. помогнете ми със съвет ако знаете за нещо още по-добро и да не е супер скъпо. мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 ако имате предложения, пишете!също помогнете с информация, ако са ви познати тези два модела, кое е за предпочитане: 1. creative inspire p5800 (72W RMS) - линк 2. unitek sp-968 (115W RMS + remote control) - линк цените им са еднакви - около 69 долара. помогнете ми със съвет ако знаете за нещо още по-добро и да не е супер скъпо. мерси <{POST_SNAPBACK}> Ми creative си е creative. Пък и сигнал/шум е по-добре (поне по спецификация) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Аз съм с Unitek-a и качеството е задоволително!Помисли и за мощността!Unitek е по-добър в това отношение!А и си има remote control,без кабел! edit:Перфектно Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 Аз съм с Unitek-a и качеството е задоволително!Помисли и за мощността!Unitek е по-добър в това отношение!А и си има remote control,без кабел! <{POST_SNAPBACK}> их, ако беше казал "перфектно", направо ги вземах. ама сега продължавам да се чудя. edit: а, ок. мерси между другото изникна още един вариант: mustek A920 - 200W Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Погледни тази система на Филипс Тук Не се лъжи по мощноста. На Филипса е реалната а по-горните са моментни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Погледни тази система на ФилипсТук Не се лъжи по мощноста. На Филипса е реалната а по-горните са моментни. Взе ми думите от устата - трябва да се гледа т.нар. "музикална мощност", а не пиковата, но в случая не си прав - RMS не означава пикова мощност, а точно обратното. Все пак, абстрахирайки се от цените - от трите бих избрал Creative. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 moq suvet e ,ako nqma da slu6a6 super silno nonstop, zaloji na ka4estveniq zvuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 аз съм с Creative P5800 наистина качеството е супер и свиркат доволно (е ако е за музика не е като едно доволно стерео 2х60вата) но си е супер особено за филмчета.. абе за вкъщи си е ОК ама имат един недостиг който се изразява в това че нямат оптичен вход ако това не те притеснява моето мнение е .. Действай Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted August 31, 2005 Author Share Posted August 31, 2005 Мерси на всички!!! ant9, мощностите, които съм посочил, са напълно реални, така че филипса не влиза в тази класация въобще! въпреки многото положителни отзиви са криейтива, ми се иска да има дистанционно, а и цифров вход не е зле, и не на последно място - силата на звука (трябва ми не само за филми, но и за музика). така че сериозно се замислям за мустека, само малко ме смущава това че тази фирма ми е малко странна и непозната. ако знаете нещо за нея, кажете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Според мен най-добре си вземи unitec-a достатъчно мощен е, пък е и качествен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Относно марките понякога може да се намери нещо което е "немарково" и да е доста добро като качество. Аз например съм с това и мога спокойно да го "сбия" с споменатите креативи като мощност и като качество. Обаче го взех за 120 $ без ддс Но си заслужава всеки $. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Според мен най-добре си вземи unitec-a достатъчно мощен е, пък е и качествен... <{POST_SNAPBACK}> Така е!Този Mustek ,с този субуфер едва ли ще докара 75W! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Creative si e Creative.Имам 7.1 съраундче /250 долара в мост/ и като цяло те си залагат на КАЧЕСТВО а в моя модел и на сила.Като цяло трябва да имаш и звукова крата различна от вградената както и от тея по 10-на долара.Препоръчвам Креатев Саунд бластер Лайв 30 долара или Аудижи ЗС 50 долара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.