Jump to content
BulForum.com

Леки проблеми с iso-тата за playstation

RottenBrain

Recommended Posts

Проблема е следния - ползвам PSXeven v.0.19. Когато пусна диск за плейстешън от CD-то ми нямам проблем, но когато се опитам да заредя имидж с Run ISO опцията просто не става. Прави се че зарежда, но до там. В мен ли е проблема или исотата от уареза са скапани? Евентуално може да ми препоръчате друг емулатор, стига да не е ePSXe или Conectix, че ми писна да се разправям с тях.

Евентуално ги маунтни с даемон туулс и избери от конфигурациите на epsxe да използва виртуалното CD като източник ;)

1. С PSXeven съм а не с ePSXe ;)

2. Забравих да спомена че и така не става. Не ми засича виртуалното CD или поне с такова впечатление оставам.

3. Реших че може да съм омазал нещо или да съм забравил някой плъгин на ePSXe който си свалих по рано и затова го свалих от уареза. Пищи ми че му липсва WINASPI32.dll

4. Значи пак да обобщя - или ми трябва начин да си оправя емулатора(PSXeven), или съвет как да си разреша проблема с ePSXe, или предложение за друг емулатор.

1. С PSXeven съм а не с ePSXe ;)

2. Забравих да спомена че и така не става. Не ми засича виртуалното CD или поне с такова впечатление оставам.

3. Реших че може да съм омазал нещо или да съм забравил някой плъгин на ePSXe който си свалих по рано и затова го свалих от уареза. Пищи ми че му липсва WINASPI32.dll

4. Значи пак да обобщя - или ми трябва начин да си оправя емулатора(PSXeven), или съвет как да си разреша проблема с ePSXe, или предложение за друг емулатор.

ами инсталирай си WINASPI32.dll и пробвай пак с epsx може и с различен plug-ins от този дето си пробвал

Да абсолютно. Обичам да мрънкам.

В интерес на истината, като изключим проблема с iso-тата PSXeven ми създава мнооооооооооого по малко проблеми и ми е по удобен като интерфейс. Айде обясни ми какво му е скапаното, при положение че цяла вечер свалях плъгини и готови цели версии на ePSXe и накрая пак не тръгна. Да не говорим че докато се опитвах да го конфигурирам ми забиваше в 90% от случаите. Все едно. Аз само си мрънкам...

Просто съм решил да ползвам ТОЗИ емулатор. Ако неможеш да помогнеш просто не казвай нищо. Но не, аз все пак съм на по ниско ниво от теб и ползвам "скапания емулатор" и за това трябва да се заядеш. Все едно...

Със epsxe поне, след като конфигурирам да използва драйва на виртуалното CD си го засича и само така подкарвам Smackdown! .. като не съм опитвал да го запиша на CD, де, но от load ISO не ебава.

За PSXeven не мога да ти помогна, тъй като не съм го ползвал, сори

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...