LaN Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Ами гледах една реклама по "Александра" на един филм,преведен на БГ като "Свободна игра" .В него участваше актьорът от "Американски пай" - Jason Biggs .Интересува ме някой знае ли как му е заглавието на englesh ? Сами знаете че БГ и оригиналните заглавия често се разминават тотално.За съжаление честно казано не си спомням в момента за какво се разправяше във филма (гледах рекламата преди 3-4 дена) и съм запомнил само заглавието и актьора.Някой сеща ли се за кой филм става дума ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 The Longest Yard Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 Ето го филма и не е с актьора от Американски пай, а с Адам Сандлър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 28, 2005 Author Share Posted August 28, 2005 Мда Мерси момчета )) Точно тоя е )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_333 Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Toq film e absoliutno identi4en sus meanmachine v koito vglavnata rolq e vini jouns(edinstvenata razlika e v sporta koito se igrae) ne e ni6to osobenno ina4e spored men ne si zaslugava Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Toq film e absoliutno identi4en sus meanmachine v koito vglavnata rolq e vini jouns(edinstvenata razlika e v sporta koito se igrae) ne e ni6to osobenno ina4e spored men ne si zaslugava <{POST_SNAPBACK}> Пич незнам къв ти е вкуса ама филма си е супер як и ми е засега Любим филм кърти от всякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_333 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Пич незнам къв ти е вкуса ама филма си е супер як и ми е засега Любим филм кърти от всякъде <{POST_SNAPBACK}> Просто първият филм Mean Machine ме кефи повече В свободна игра много ме подразни факта ,че американците дори не са си направили труда да променят някои от репликите,което за мен си е плагиатство (все пак тва е лично мое мнение ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Просто първият филм Mean Machine ме кефи повече В свободна игра много ме подразни факта ,че американците дори не са си направили труда да променят някои от репликите,което за мен си е плагиатство (все пак тва е лично мое мнение ) <{POST_SNAPBACK}> Ми Американска работа кво да се прай...важното че е хит и ми е един от любимите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Филма е много добър пич.Ако не си го гледал гледай го ша са насереш от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Три пъти ревнах от смях тоя филм кърти мифки и яде паркет,който не го гледа губи !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Три пъти ревнах от смях тоя филм кърти мифки и яде паркет,който не го гледа губи !! <{POST_SNAPBACK}> Наистина .Филма го гледах един път на кино и 2 вкъщи и продължавам да се побърквам от смях .Много ме радва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 И аз съм го гледал 2 пъти и пак бих го гледал с удоволствие ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.