Jump to content
BulForum.com

СПЕШНО: търся бойлер тип "Юнга" (може неработещ)

Recommended Posts

Трябва ми бойлер тип "Юнга". Достатъчно е да прилича на такъв, не е нужно да работи - дори да е сериозно изгорял ако въобще си личи че въпросното чудо някога е било такъв бойлер ще го взема.

Някой да иска да се отърве от нещо такова?

Имам една,но е напълно работеща.

И не знам какъв модел ти трябва.

Тази е от малките,при която като пуснеш водата почва да си тече топла вода(проточна ли се води-не знам).

Имах и две стари,но скоро ги изхвърлих при местенето а тая си я свалих от старият апартамент!

Имам една,но е напълно работеща.

И не знам какъв модел ти трябва.

Тази е от малките,при която като пуснеш водата почва да си тече топла вода(проточна ли се води-не знам).

Имах и две стари,но скоро ги изхвърлих при местенето а тая си я свалих от старият апартамент!

Продаваш ли я и за колко?

Edit: да точно такова нещо ми трябва - то тече обикновено много слабо от там водата, но е топла.

Точно така.Тече си топла вода и не е много слаба.

Зависи от увеличаването на кранчето.

Ако е слаба водата- е вряла.Като усилваш тече по-бързо и намалява температурата.

Не ми трябва,но не съм мислил за цена.

Предложи някаква и предполагам ще се разберем.

Точно така.Тече си топла вода и не е много слаба.

Зависи от увеличаването на кранчето.

Ако е слаба водата- е вряла.Като усилваш тече по-бързо и намалява температурата.

Не ми трябва,но не съм мислил за цена.

Предложи някаква и предполагам ще се разберем.

Ами не ми се ще да давам много над 10 - 15лв. Трябва да го оставям на общината и ми трябваше проформа нещо дори изгоряло или стопено. Даже ще ме е яд да оставя нещо работещо, но ако не намеря друго аз сам ок...

(това защото бях сложил нещо по-добро но се махам и те си искат стария боклук пък него съм изхвърлил отдавна и сега стана проблем)

Кофти е наистина.Разбирам те напълно.

Но аз не виждам смисъл да я давам за такива пари.

С удоволствие бих ти подарил останалите две които изхвърлих преди месец,но просто не ми трябваха.А за тази доколкото си спомням и правих и от неръждавейка казанчето.

И все пак нова е от 70 до 90лв.

Не,че искам 35-40лв,но за по-малко от 25лв бих я дал на някой да си свърши работа,макар и подарък.

А за да бъда полезен малко,ще потърся някоя скапана през тези дни.

Имам доста познати из сервизите,и дано изпадне.

Ако намериш някой боклук който просто да прилича на нещо подобно ще почерпя. Един тъпанар ми се заяде що го нямало хем знае че изгоря преди 2 години и сега вместо да оформим документите че го бракуваме той се заяде да съм намерил някакъв пък после евентуално ще го бАакуваме. Мина преди 2 седмици и видя че си имам почти нов (няма и 6 месеца) и вероятно се надява да му оставя моя...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...