Eclipse Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Виж по-горе Aquila писа за очите. Да ва питам кое му е страдалческото на кучето? Верно болно от куп болести и сигурно ще живее малко по-малко от другите, ама вижте какво е постигнало: изкрава доста кинти(само се питам кои малоумник е измислил тоя конкурс) за стопанката, а и за собствения си лукс следователно. Що за идея е да го приспят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 за жената луди сякви а за кучето природата решила да се погаврикучто е :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Казвам за пореден път - природата не се е изгаврила с него, гаврят се единствено селекционерите-изверги, които са решили да зъздадат тази порода. Верно болно от куп болести и сигурно ще живее малко по-малко от другите, <{POST_SNAPBACK}> Прочети, кучето е на 15 години, много малко кучета достигат тази възраст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioFreaK Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 горкото животно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 And photoshop to rule 'em all Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 And photoshop to rule 'em all <{POST_SNAPBACK}> Стига и ти с тоя фотошоп де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 xaxaxaxaxaxaxa kvo e tva neshto we??????Ku4e ili nqkav trup we xaxaxa luda rabota mn smqx !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 защо да го омъртвяват и от какво се мъчи? от това, че е грозно ли?/*едит*/ изтървах се да напиша последователни мнения, нехайство е по-скоро, не ме питайте дали знам за какво служи бутона "edit".. отговора е ясен: "Не, не знам" >>> <{POST_SNAPBACK}> Аз не съ казал че не ми харесва затва че е грозно а защото просто така се мъчи самото животно.Ти ако неможеш да вървиш сляп си глух си какъв е смъсъла да се живее??Нали ме разбираш Казвам за пореден път - природата не се е изгаврила с него, гаврят се единствено селекционерите-изверги, които са решили да зъздадат тази порода.Прочети, кучето е на 15 години, много малко кучета достигат тази възраст. <{POST_SNAPBACK}> Защо трябва да се приеме че това животно го е направил човек.Все пак след чернобил се раждаха деца с 3 ръце и разни други аномалии.Такива аномалии стават в гените съвсем естесвено и не всичко е продъкт на генните инжинери се пак.Ти как позна че това не се е получило така а точно от човешка ръка?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 Защо трябва да се приеме че това животно го е направил човек.Все пак след чернобил се раждаха деца с 3 ръце и разни други аномалии.Такива аномалии стават в гените съвсем естесвено и не всичко е продъкт на генните инжинери се пак.Ти как позна че това не се е получило така а точно от човешка ръка?? <{POST_SNAPBACK}> Само да отбележа, че примерът ти е не е много удачен, Чернобил е точно дело на човешка ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Защо трябва да се приеме че това животно го е направил човек.Все пак след чернобил се раждаха деца с 3 ръце и разни други аномалии.Такива аномалии стават в гените съвсем естесвено и не всичко е продъкт на генните инжинери се пак.Ти как позна че това не се е получило така а точно от човешка ръка?? <{POST_SNAPBACK}> Тази порода е създадена от човека (каква изненада). За да изглежда по този начин е иползван отвратителен инбридинг (за пример давам котката сфинкс, за добра линия се вади поколение от баща и дъщеря). Генните увреждания са неизбежни, като при това куче всички "дефекти" на породата са на лице. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Кучето е супер яко.Аз бих си го взел за охрана.Идеално е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Цък. Ето го фотошопа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Мале. Това животно и за пазач не става. Даже не може да джавка като куче. То си е направо на един ритник живот. Вместо да се смилят над него и да го приспят, само го мъчат хайвана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 Цък. Ето го фотошопа. <{POST_SNAPBACK}> Ееее това направо вече ме разби! Верно, че и държанието му не е като на куче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Egati zaribenoto ku4ence bihh iskal takova za rojdenniq si den Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 На мен това кученце ми стана симпатично, като гледах видеото. Също ми е жал за него, защото хич не му е лесен живота. Искам да видя повечето от вас как биха изглеждали на 105 години, защото горе-долу на толкова се равнява възрастта на това куче. Но за съжаление повечето хора не могат да видят по-далече от носа си. По държанието му виждам, че кученцето е добродушно и мило. Прокълнато е с изроден външен вид и купчина болести. А мога да си извадя извода, че обича стопанката си. Снимката, сложена в началното мнение наистина е отблъскваща, но всеки един от нас може да бъде направен на олигофрен, ако е хванат в 'подходяща' поза. Да живеят предразсъдъците! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.